Zapee995 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Τελειωσα με το delid και εβαλα τον cpu επανω. Το pc όμως ενω αναβει δε δείχνει τιποτα και δίνει error code 00 το οποιο ομως στο manual αναφερεται ως "not used". Εννοειται οτι συνδεσα και το hdmi στην onboard θυρα και εκανα clear mos... τι μπορει να ειναι;;
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 έχω την εντύπωση ότι το error code 00 στις ASRock σημαίνει ότι δε δουλεύει ο cpu.......(μη το πολύ πάρεις της μετρητής γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος) δοκίμασες να βάλεις βγάλεις την μπαταριά της μητρικής;
AiWaaa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει δίκιο ο απο πάνω κοίτα και εδώ.. :http://prntscr.com/1tevib
Thanos1972 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 φρικη ετσι... λιγο που το εψαξα,καποιοι λενε να κοιταξεις και εαν εχεις κανενα στραβωμμενο πινακι στο socket.για ριξε μια ματια.
Zapee995 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ισως να ειναι αυτο...δε μπορείτε να φανταστείτε τι καντηλια εχω ριξει...εχω δοκιμασει σχεδόν τα παντα. Μπαταρια vga ram και τα λοιπά. ..Περαστικά μου..και οτι πλησιάζει το bf4 σε λιγο καιρο, εγω χωρις pc για ακετοοο καιρο...
Thanos1972 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κανενα φιλαρακι σου να δοκιμασεις τον επεξεργαστη?
AiWaaa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τσέκαρε πρώτα το cpu και μετά το Mobo για πινς και βλέπεις.. Αφού έπαιζε καλά τι το πείραξες ?
Thanos1972 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τσέκαρε πρώτα το cpu και μετά το Mobo για πινς και βλέπεις.. Αφού έπαιζε καλά τι το πείραξες ? μην κανεις τετοιες ερωτησεις τωρα.δεν ειναι ωρα....
Zapee995 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς φιλο με Intel εδω στη Λάρισα δεν εχω..θα παω αυριο σε εναν φιλο στο πλαισιο μπας και με εξυπηρετησουν...
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 κοίταξε μομπο για τα πινάκια και προσεκτικά τo κάτω μέρος του cpu μήπως έχει κολλήσει κάτι και δεν το πρόσεξες.(πχ κομματάκι σιλικόνης) μπορείς να ανεβάσεις φώτο από το Pcb του cpu;μήπως έγινε εκεί καμιά στραβή. επίσης........don't panic
Zapee995 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Απλα μου κανει απιθανο να μη κανει post το μηχανημα. Ουτε καν bios και να γραφει no cpu detected ή καποιο αλλο error code ρε παιδι μου..Εντωμεταξυ το delid πηγε καλα (νομιζω) χωρις γρατζουνιες και τα λοιπα. Αν το αποφασισω θα το λυσω αυριο να κοιταξω..Προς το παρων ομως επειδη ειμαι ψυχραιμος ανθρωπος, εβαλα λουκετο στη μπαλκονοπορτα γιατι ανετα το πεταγα απο κατω..ανετα ομως... 1
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 μην πτoείσαι.αν δεν υπάρχουν γρατσουνιές στο pcb μπορείς να κοιτάξεις και για rma. μπορεί να έγινε κάτι με στατικό ηλεκτρισμό......πολλά μπορεί. που μένεις;να περιμένω από κάτω με στρωματάκι μήπως πεταχτεί κανένα λαχείο από κάποιο μπαλκόνι(γιατί το Pc σου είναι κόσμημα )just kidding.
AiWaaa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κατι απλό θα είναι που απο την κούραση και τα νεύρα δεν το βλέπεις(αφού εισαι σίγουρος οτι πήγε καλα το delid). Αυριο το πρωί που θα είσαι φρέσκος θα το δεις και θα εισαι οκ
Zapee995 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Θα κανω δοκιμες..Κατι αλλο οχι. Αλλιως πουλημα και ps4 για να μη μπορω να βαζω χερι.. Και κατι ακομα! Ενω πριν εμενε κολλημενο στο 00 χωρις να δειχνει εικονα, τωρα παταω να αναψει, ισα που φλασαρουν τα led μεσα και σβηνει (τα led εννοω αυτα που εχω βαλει εγω, οι ανεμηστηρες δε προλαβαινουν καν να γυρισουν).
WalkerSW Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αρε Zapee κριμα.... ήξερες ομως τα ρισκα του delid..... Τωρα οκ δεν σου λέω να μην το ψαξεις, αλλα delid+code 00 ολοι ξερουμε οτι μονο ενα πραγμα μπορει να σημαίνει..... Και λογικό ειναι να μην ποστάρει καν με προβλημα στο cpu.... Αν τον εκλεισες καλα μετα το delid το πιο πιθανο ειναι να μην έχεις θεμα με το rma.... Απο εκει και περα εγώ στην θεση δεν θα το παλευα πολυ μην δημιουργήσει και κανενα θεμα στην μητρική...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα