REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να φτιάξω το τροφοδοτικό μιας φίλης που έχει πρόβλημα και από ότι κατάλαβα φταίει το καλώδιο. Έχω όμως κάποιες απορίες και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: A) Τα τροφοδοτικά φτιάχνονται από τις αντιπροσωπείες ξέρω πως όχι αν φτιάχνονται να μην το πειράξω Το τροφοδοτικό είναι αυτό Γ) Ο υπολογιστής δεν έχει καθόλου μπαταρία οπότε λέω να το φορτίσω με αυτό η διαφορά στο ρεύμα είναι 20% που νομίζω ότι είναι μέσα στα όρια του +-% για να μην κάψουμε τίποτα. Δ) Αν τελικά το πρόβλημα είναι το καλώδιο λέω να το κόψω να ενώσω τα καλώδια και να το περάσω με μονωτική. Ακούω λοιπόν συμβουλές
veteranos123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Το ότι είναι παραπάνω ampere δεν πειράζει.Μια χαρά μπορείς να τον βάλεις. Στον χαλασμένο μπορείς να αγοράσεις ένα νέο βύσμα και να κόψεις το καλώδιο και να το κολλήσεις. Αν ξέρεις από κολλητήρι κλπ είναι 10 λεπτά δουλειά και κόστος max 2€ αλλιώς παίρνεις το βύσμα και το πας σε έναν ηλεκτρονικό να στο κολλήσει, Το πρόβλημα είναι στο σημείο που βγαίνει το καλώδιο από το τροφοδοτικό? Αν έχει εγγύηση δεν το πειράζεις και το πας πίσω αν και θα σου πουν ότι έγινε από κακή χρήση.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Το ότι είναι παραπάνω ampere δεν πειράζει.Μια χαρά μπορείς να τον βάλεις. Στον χαλασμένο μπορείς να αγοράσεις ένα νέο βύσμα και να κόψεις το καλώδιο και να το κολλήσεις. Αν ξέρεις από κολλητήρι κλπ είναι 10 λεπτά δουλειά και κόστος max 2€ αλλιώς παίρνεις το βύσμα και το πας σε έναν ηλεκτρονικό να στο κολλήσει, Οκ οποτε το φορτιζω και μετα κανω δοκιμες, λογικα οπως ειπα ειναι το καλωδιο γιατι μου ειπε η φιλη μου οτι οταν το κουναγε φορτιζε μεχρι που δεν φορτιζε οποτε αυτο ειναι. Απο κολλητηρι ξερω αλλα δεν ειχω αλλα θα δω τι θα κανω, οποτε κοβω και μετα κολλαω. Βυσμα που θα βρω ? Στο βενιερη θα βρω λογικα ε ? Υ.Γ Το τροφοδοτικο ειναι φιξ γιατι δεν βλεπω πουθενα βιδες
veteranos123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά ναι. Μπορείς να μου επιβεβαιώσεις αν το πρόβλημα είναι μεταξύ τροφοδοτικού και καλωδίου ή καλωδίου και βύσματος? Να προσέξεις την πολικότητα ε?
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τα τροφοδοτικα ειναι φιξ αλλα υπαρχει μια περιπτωση να εχει ξεκολησει καποια επαφη μεσα απο το φορητο και να μην φταει το βυσμα του τροφοδοτικου,
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά ναι. Μπορείς να μου επιβεβαιώσεις αν το πρόβλημα είναι μεταξύ τροφοδοτικού και καλωδίου ή καλωδίου και βύσματος? Να προσέξεις την πολικότητα ε? τροφοδοτικού και καλωδίου ειναι , εγγυηση δεν νομιζω οτι εχει.
veteranos123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τα τροφοδοτικα ειναι φιξ αλλα υπαρχει μια περιπτωση να εχει ξεκολησει καποια επαφη μεσα απο το φορητο και να μην φταει το βυσμα του τροφοδοτικου, ίσως αλλά ας μην το χρουσουζεύουμε
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τα τροφοδοτικα ειναι φιξ αλλα υπαρχει μια περιπτωση να εχει ξεκολησει καποια επαφη μεσα απο το φορητο και να μην φταει το βυσμα του τροφοδοτικου, Δεν ειναι το προβλημα στο βυσμα αλλα στην ριζα του τροφοδοτικου που βγαινει το βυσμα εχω βαλει και φωτο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεις στο ιδιο το τροφοδοτικο να κοψεις το πλαστικακι που ειναι σαν σπιραλ να ξεγυμνωσεις το καλωδιο και ισως να ειναι εκει το κοψιμο και ετσι να το φτιαξεις,
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεις στο ιδιο το τροφοδοτικο να κοψεις το πλαστικακι που ειναι σαν σπιραλ να ξεγυμνωσεις το καλωδιο και ισως να ειναι εκει το κοψιμο και ετσι να το φτιαξεις, Αυτο πιστευω και εγω, και για αυτο ειπα μετα να βαλω μονωτικη
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Και κανενα θερμομονωτικο μακαρονι μπορεις να βαλεις 2
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Και κανενα θερμομονωτικο μακαρονι μπορεις να βαλεις Λευτερη εισαι ηλεκτρονικος ?
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ηλεκτρονικος σπουδασα αλλα υπολογιστες φτιαχνω. 1
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ηλεκτρονικος σπουδασα αλλα υπολογιστες φτιαχνω. Έχεις εργαστήριο ?
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα το ελεγα στο σπιτι οτι φτιαχνω αλλα η δικια σου περιπτωση θελει κολητηρι και εγω δεν εχω η μαλλον εχω αλλα το ξεχασε ο πεθερος στα Χανια. Να σου πω μια αλλη λυση; γιατι δεν ψαχνεις να την παρεις ενα μεταχειρισμενο τροφοδοτικο γυρω στα 20 ευρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα