OrPolyzos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά ότι και να λέμε καλύτερη αυτή καλύτερη η άλλη. Αν δε πας να τις δεις πως παίζουνε, τα χρώματα της μιας και της άλλης. Το design, το υλικό που είναι φτιαγμένες (π.χ. προτιμώ τις μεταλλικές κατασκευές σε σχέση με το φτηνιάρικο πλαστικό) δε θα βγάλεις άκρη. Plasma εν έτει 2013 πάντως δε θα έπαιρνα. Όχι τίποτα άλλο, θα μου πέφτει και ο γενικός άμα έχω και το PC και τη τηλεόραση ανοιχτά! χαχαΑλλά πέρα από τη κατανάλωση οι plasma αποδίδουν σε χώρους που δεν μπαίνει σχεδόν καθόλου φως (γνώμη μου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά ότι και να λέμε καλύτερη αυτή καλύτερη η άλλη. Αν δε πας να τις δεις πως παίζουνε, τα χρώματα της μιας και της άλλης. Το design, το υλικό που είναι φτιαγμένες (π.χ. προτιμώ τις μεταλλικές κατασκευές σε σχέση με το φτηνιάρικο πλαστικό) δε θα βγάλεις άκρη. Plasma εν έτει 2013 πάντως δε θα έπαιρνα. Όχι τίποτα άλλο, θα μου πέφτει και ο γενικός άμα έχω και το PC και τη τηλεόραση ανοιχτά! χαχα Αλλά πέρα από τη κατανάλωση οι plasma αποδίδουν σε χώρους που δεν μπαίνει σχεδόν καθόλου φως (γνώμη μου) ρε παιδια ειχα την πρωτη led της σαμσουνγκ 46 ιντσες εδω και 5-6 χρονια ουτε που θυμαμαι βασικα την ειχα παρει 3300 τοτε... στο απολυτο σκοταδι ηταν αψογη ειχε πολυ ομορφο μαυρο 100χερτζ τωρα για την φωτεινοτητα δεν θυμαμαι αριθμους αλλα παντα οταν εβλεπα ταινια την χαμηλωνα δεν ειχα κανενα θεμα με το σκοταδι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OrPolyzos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά όταν βλέπεις ταινία τη χαμηλώνεις τη τηλεόραση (βλέπε True Cinema) ειδικά τις Samsung γιατί το θέμα είναι να δεις τα χρώματα και τις λεπτομέρειες της ταινίας, όχι να καούν τα μάτια σου. Εγώ πάντως μιλάω για την απόδοση των plasma σε φωτεινό χώρο, ότι δεν είναι καλή. Καλά υπήρχε τεχνολογία led πριν 6 χρόνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά όταν βλέπεις ταινία τη χαμηλώνεις τη τηλεόραση (βλέπε True Cinema) ειδικά τις Samsung γιατί το θέμα είναι να δεις τα χρώματα και τις λεπτομέρειες της ταινίας, όχι να καούν τα μάτια σου. Εγώ πάντως μιλάω για την απόδοση των plasma σε φωτεινό χώρο, ότι δεν είναι καλή. Καλά υπήρχε τεχνολογία led πριν 6 χρόνια? 5-6 χρονια δεν θυμαμαι ακριβως την πηρα απο μεγαλο κοτσωβολο που την ειχε πρωτη πανελληνια παρουσιαση.. τοτε επαιζαν η φιλιπσ με τα αμπιλαιτ καλα μερα με την νυχτα σε εικονα αλλα και σε τιμη φυσικα............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Απο το 2004 εχουν παρουσιαστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OrPolyzos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ήμουν έκτη δημοτικού τότε, μάλλον έπαιζα pokemon γι' αυτό δε τα θυμάμαι ;D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θυμάμαι τοτε απο τις πρώτες LCD που ειχα πουλήσει ηταν μια LG 32'' η οποία κόστιζε 3000€. Πλάσμα ειχαν παρουσιαστεί πολυ νωρίτερα. Θυμάμαι τοτε πουλάγαμε μια tv πλάσμα 7.000.000 δρx και ανοίγαμε το βραδυ σαμπάνιες. Τότε όμως ο κόσμος είχε χρήμα και τα ακούμπαγε εύκολα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θυμάμαι τοτε πουλάγαμε μια tv πλάσμα 7.000.000 δρx και ανοίγαμε το βραδυ σαμπάνιες. Τότε όμως ο κόσμος είχε χρήμα και τα ακούμπαγε εύκολα...... Τωρα ανοιγεται στην καλυτερη κοκα κολες φανταζομαι ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχα εμφιαλωμένα Βικος.... :-D Τωρα πια δεν πουλάω ετσι και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τότε όμως ο κόσμος είχε χρήμα και τα ακούμπαγε εύκολα...... Ούτε τότε (πραγματικά) είχε, γι' αυτό τώρα τους κυνηγάνε οι τράπεζες να τους πάρουν το σπίτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 νομιζω τοτε ηταν η πρωτη led παιδια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 νομιζω τοτε ηταν η πρωτη led παιδια..... Αν θυμάμαι καλα απο το 2008 η 2009 οι πρώτες led. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αν θυμάμαι καλα απο το 2008 η 2009 οι πρώτες led. καπου εκει..... ειχα παθει σοκ με την διαφορα εικονας σαν χθες το θυμαμαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 PANASONIC TX-P55ST60E 55'' 3D PLASMA παιδια την εχει δει κανεις αυτη να παιζει μπροστα του? καμια συγκριση καλη? υπερ-κατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 PANASONIC TX-P55ST60E 55'' 3D PLASMA παιδια την εχει δει κανεις αυτη να παιζει μπροστα του? καμια συγκριση καλη? υπερ-κατα? κανενας???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα