Ducatista Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια το πολυ σε ενα μηνα θα παρω καινουρια τηλ οποτε και ειμαι στο ψαξιμο.... νομιζω πως απο εταιρια θα ξαναπροτιμησω samsung ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα.......... SAMSUNG 55F6500 55'' 3D LED και SAMSUNG UE55F6800 55'' 3D LED θελω οποιος ξερει να μου πει τις διαφορες τους και επισης γνωμες γενικα.... ευχαριστω! btw η διαφορα στην τιμη ειναι περιπου 100 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 κανενας..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 για τι ειδους χρηση την θες? τι θα συνδεσεις πανω? εχεις home cinema? χωρος? κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ακριβως ιδια χαρακτηριστικα εχουν η μια ειναι πιο καινουργια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ακριβως ιδια χαρακτηριστικα εχουν η μια ειναι πιο καινουργια .. που σημαινει στην πραξη? ειναι ακριβως ιδιες?? ποιος ο λογος 2 ιδιων μοντελων?? για τι ειδους χρηση την θες? τι θα συνδεσεις πανω? εχεις home cinema? χωρος? κτλ κτλ. ταινιες κατα κυριο λογο αντε και λιγο πσ3 πανω θα εχω ενα λαπτοπ και το πσ3 εχω αλλα ελπιζω να μην χρειαστει να το βαλω να εχει δλδ ιδανικο ηχο χωρος αυτη θα μπει σε δωματιο που το εχω για να αραζω οποτε γυρω στα 3-4 μετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια το πολυ σε ενα μηνα θα παρω καινουρια τηλ οποτε και ειμαι στο ψαξιμο.... νομιζω πως απο εταιρια θα ξαναπροτιμησω samsung ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα.......... SAMSUNG 55F6500 55'' 3D LED και SAMSUNG UE55F6800 55'' 3D LED θελω οποιος ξερει να μου πει τις διαφορες τους και επισης γνωμες γενικα.... ευχαριστω! btw η διαφορα στην τιμη ειναι περιπου 100 ευρω! Είναι ακριβώς ιδιας χρονολογίας και σειράς. Εχουν ακριβώς τα ιδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Η 6800 άπλα είναι διαφορετικής ''ιδιαίτερης'' σχεδίασης. Ανήκει στην design series της samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 η μια ειναι πιο καινουργια .. ΔΕΝ ειναι πιο καινουρια που το διαβασες αυτο? Ειναι και οι δυο οπως ειπε και ο graphist ιδιας χρονολογιας(2013). καλησπερα παιδια το πολυ σε ενα μηνα θα παρω καινουρια τηλ οποτε και ειμαι στο ψαξιμο.... νομιζω πως απο εταιρια θα ξαναπροτιμησω samsung ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα.......... SAMSUNG 55F6500 55'' 3D LED και SAMSUNG UE55F6800 55'' 3D LED θελω οποιος ξερει να μου πει τις διαφορες τους και επισης γνωμες γενικα.... ευχαριστω! btw η διαφορα στην τιμη ειναι περιπου 100 ευρω! Στην F6500 χιλιαδες πηγαινε δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω χρηματα γιατι δεν σου προσφερει κατι ουσιαστικο η F6800. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι ακριβώς ιδιας χρονολογίας και σειράς. Εχουν ακριβώς τα ιδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Η 6800 άπλα είναι διαφορετικής ''ιδιαίτερης'' σχεδίασης. Ανήκει στην design series της samsung. Ιδιαίτερης σχεδίασης; δλδ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μην το ψάχνεις. Η κάθε εταιρεία μπορεί να βγάζει και ορισμένα μοντέλα που έχουν το "κάτι παραπάνω" σχεδιαστικά. Τσάμπα λεφτά, κατά την γνώμη μου. Η 6500 μια χαρά επιλογή είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 που σημαινει στην πραξη? ειναι ακριβως ιδιες?? ποιος ο λογος 2 ιδιων μοντελων?? ταινιες κατα κυριο λογο αντε και λιγο πσ3 πανω θα εχω ενα λαπτοπ και το πσ3 εχω αλλα ελπιζω να μην χρειαστει να το βαλω να εχει δλδ ιδανικο ηχο χωρος αυτη θα μπει σε δωματιο που το εχω για να αραζω οποτε γυρω στα 3-4 μετρα αφου θες κυριως ταινιες,γιατι δε κοιτας κατι σε πλασμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 αφου θες κυριως ταινιες,γιατι δε κοιτας κατι σε πλασμα? γιατι εχουν ωρες λειτουργιας και η λεντ ειναι πιο φωτεινές νομιζω.... ποιες ειναι η διαφορες στα συν για την πλασμα; Μην το ψάχνεις. Η κάθε εταιρεία μπορεί να βγάζει και ορισμένα μοντέλα που έχουν το "κάτι παραπάνω" σχεδιαστικά. Τσάμπα λεφτά, κατά την γνώμη μου. Η 6500 μια χαρά επιλογή είναι. σζεδιαστικα τι παραπανω εχει; Μην το ψάχνεις. Η κάθε εταιρεία μπορεί να βγάζει και ορισμένα μοντέλα που έχουν το "κάτι παραπάνω" σχεδιαστικά. Τσάμπα λεφτά, κατά την γνώμη μου. Η 6500 μια χαρά επιλογή είναι. σζεδιαστικα τι παραπανω εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 παιζει να εχεις πεθανει πριν τελειωσουν οι ωρες λειτουργιας των πλασμα γενικα οι πλασμα ειναι καλυτερες σε ταινιες,εχουν πολυ πιο σωστο μαυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 F6500 F6800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 F6500 κωστα η διάφορες ειναι αυτό που βλέπω;;;; χαχχαχ ειναι αστειο Τουλάχιστον! F6800 παιζει να εχεις πεθανει πριν τελειωσουν οι ωρες λειτουργιας των πλασμα γενικα οι πλασμα ειναι καλυτερες σε ταινιες,εχουν πολυ πιο σωστο μαυρο χχαχα λες ε; κ η σαμσουνγκ εχουν τελειο μαυρο ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, αυτές είναι οι διαφορές και η Samsung τις κοστολογεί τόσο Γι' αυτό σου λέω, μην ασχολείσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα