Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είναι ανοιχτό ένα game ή όταν με κάνουν κλήση στο skype , κολλάει οθόνη δεν μπορώ να κουνήσω ποντίκι μετά από λίγο κολλάει και ο ήχος με το χαρακτηριστικό (τζζζζζ) και μετά από λίγο κάνει restart μόνο του.

Υπολογιστής :

PSU: Corsair CX600

Motherboard: Gigabyte Z87M-D3H (1150 , z87)

CPU: Intel core i7 4770 3,4 GHz

GPU:AMD Gigabyte Radon HD7850 

RAM: Kingston Hyperx Genesis 2x4 1600 MHz

SSD: Samsung 840 Series 120 GB

HDD: Seagate 1TB 7200 RPM(Με HDSentinel έχει 88% υγεία αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό γιατί δεν μου λέει να κάνω κάποια Ενέργεια)..!

Υποψιάζομαι DRIVERS GPU αλλά ας πάρω μια γνώμη και από εσάς!

Δημοσ.

Λοιπον ή είναι drivers gpu που λες ή είναι η μνήμη ram!σου εμφανισε προσφατα/τελευταια μπλε οθονη;πιο πολυ για μνημη ραμ μου παει!κατεβασε to memtest bootable και καψτο σε ενα δισκακι..για να κανεις τεστ τις μνημες αν θα εχει ερρορ.ενα 2ωρο θα το αφησεις!

Δημοσ.

Για να μην τα γράφουμε παλι απο την αρχή... δες εδώ παρομοιο προβλημα...

http://www.insomnia.gr/topic/500692-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

Κανε ότι έχω κανει στο πρωτο ποστ... και αν δεν διαβασε και το υπολοιπο thread ...

Δημοσ.

Πάντως όταν το είχα πάθει αυτό ακριβώς, έφταιγε η μητρική μου. Και μάλιστα αφού πέρασε και κάμποσος καιρός, δεν μου αναγνώριζε το σκληρό με το λειτουργικό. Ήταν θέμα της υποδοχής πάνω στην μητρική. Το "τζζζ" ήταν από το σκληρό.

Τώρα δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο πρόβλημα και σε άλλες περιπτώσεις.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...