Προς το περιεχόμενο

S3 mini για iphone 4?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω ανταλλαγή το s3 mini με iphone 4 το οποιο όμως ειναι σπασμένο απο πισο και δεν ειναι και σε αριστη κατάσταση? ο λόγος γιατί μου αρέσει το Ios ενώ το android οχι και τόσο η να ψάξω για 4s?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

για κανενα λογο φιλε μου.

αν θες ios 6 δες το 4s, αν θες ios7 δες 5 και πάνω.

Αλλα τι είναι αυτό που σου αρέσει στο ios; Ξέρεις τι πράγματα θα αφήσεις πίσω για να πας σε ios;

Σε κάθε περίπτωση το 4 είναι πλέον αρκετά παλιό και ξεπερασμένο.

Δημοσ.

Να κάνω ανταλλαγή το s3 mini με iphone 4 το οποιο όμως ειναι σπασμένο απο πισο και δεν ειναι και σε αριστη κατάσταση? ο λόγος γιατί μου αρέσει το Ios ενώ το android οχι και τόσο η να ψάξω για 4s?

Sent from my iPad using Insomnia

Καλύτερα 4s. iOS 7 παίρνει και το 4άρι αλλά καλύτερα από 4s και πάνω, και πλέον τα βρίσκεις σε καλή τιμή. Ούτε σπασμένο, μην το συζητάς κάν. 

Δημοσ.

Εγω παλι θα σου ελεγα ναι. Το s3 mini κανει καινουργιο 180. Το iPhone 4 θελει ουτε 20 ευρω να αλλαξεις την πλατη, και πωλειται ανετα 220-230€. Αρα το ξαναπουλας και παιρνεις καινουργιο s3 mini αν δε σου κανει!

Δημοσ.

Εγω παλι θα σου ελεγα ναι. Το s3 mini κανει καινουργιο 180. Το iPhone 4 θελει ουτε 20 ευρω να αλλαξεις την πλατη, και πωλειται ανετα 220-230€. Αρα το ξαναπουλας και παιρνεις καινουργιο s3 mini αν δε σου κανει!

Για να βάλεις μόνος σου ημι-καλή πλάτη εννοείς όμως ε?

Δημοσ.

Για να βάλεις μόνος σου ημι-καλή πλάτη εννοείς όμως ε?

Την πλατη που θα του εβαζα εγω, μονο πολυ εμπειρος τεχνικος θα καταλαβαινε τη διαφορα, και μονο απο τη μεσα μερια αν ανοιγε το τηλεφωνο. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...