Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω ν' αλλαξω τα navigation buttons στον windows explorer αλλα συμβαινει κατι πολυ περιεργο.Κατεβασα το resource hacker και ανοιξα το explorerframe.dll τοσο στο system 32,οσο και στο sysWOW64 (γιατι τρεχω τα 64 bit) βρηκα τις αντιστοιχες εικονες bitmap και τις αντικατεστησα με καινουργιες,χωρις να αντιμετωπισω κανενα προβλημα. Τωρα παρ'οτι βλεπω μονο τις καινουργιες εικονες στο explorerframe.dll,εξακολουθουν να εμφανιζονται οι default οι οποιες κανονικα δεν υπαρχουν γιατι το παλιο αρχειο το μετονομασα σε κατι αλλο και στο συστημα υπαρχει μονο το καινουργιο. Εχει κανεις καμμια ιδεα;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Συνηθως τετοια πειραματα δεν βγαινουν σε καλο. Ειχα κανει και γω κατι τετοιο πιο παλια αλλα ειχα και εγω προβληματα. Δοκιμασες να αλλαξεις καποιο θεμα? Μηπως χρειαζονται συγκεκριμενο θεμα τα navigations που εβαλες ετσι ωστε να δειχνει ενταξει?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ουσιαστικο προβλημα δεν εχω,μια χαρα λειτουργει το συστημα μου.Απλα εχω αλλαξει τα παντα και η μονη παραφωνια ειναι τα μπλε βελακια των windows.Οσο για το θεμα που λες δεν ειναι απαραιτητο να ειναι συγκεκριμενο,απλα πρεπει να αντικαταστησεις με τη σειρα τις εικονες bitmap του πλαισιου,normal,hover,not available,clicked κλπ
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο εννοουσα προβληματα. Δεν εννοουσα σε αποδοση. Γιαυτο και πρεπει να κραταμε καποιο backup πριν επιχειρησουμε τετοια πραγματα. Περιμενε μηπως ξερει καποιος αλλος κατι παραπανω
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο εννοουσα προβληματα. Δεν εννοουσα σε αποδοση. Γιαυτο και πρεπει να κραταμε καποιο backup πριν επιχειρησουμε τετοια πραγματα. Περιμενε μηπως ξερει καποιος αλλος κατι παραπανω Backup εννοειται οτι παντα πρεπει να κραταμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα