Amakatzis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας,Έχω μια J&D Luthiers JD-LSC LP ηλεκτρική κιθάρα και για ενισχυτή έχω τον Peavey Vypyr 15. Τι γνώμη έχετε για αυτά?Eίμαι εντελώς αρχάριος στην μουσική και θα ήθελα να μου προτείνεται βιβλία (ελληνικά-αγγλικά) για την εκμάθηση ηλεκτρικής κιθάρας.Επίσης επειδή η ηλεκτρική κιθάρα είναι τελείως ξεκούρδιστη μπορείτε να μου πείτε πως να την κουρδίσω?Χρειάζεται τίποτα άλλο να πάρω , κάτι που μου είναι απαραίτητο ?Τι μου συμβουλεύτε να κάνω και πως να ξεκινήσω? Ευχαριστώ,Παναγιώτης
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχει επισης ηλεκτρονικό κουρδιστηρι, περιπου 7 ευρω κανει στα μαγαζιά με μουσικα είδη. Τι ηλικια εχεις αν επιτρέπεται; Ποτε δεν ειναι αργα βεβαίως, απλα παιζει το ενδεχόμενο της διψας για γνωσης και της μαθησης!
frenzy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν έχεις smartphone υπάρχουν εφαρμογές κουρδιστηρια όπως και μετρονόμοι. Ο μετρονόμος είναι το χρησιμότερο εργαλείο για να ξεμπλοκάρεις τα δάχτυλα και να έρθεις σε επαφή με τον ρυθμό.
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Συμβουλη μου ειναι για δασκαλο μουσικης. Αν δεν μπορεις οικονομικά πήγαινε σε ενα φίλο και πες του να σου μαθει λιγο πως να βαζεις τα δακτυλα, κανενα μουσικο κομματι ευκολο κτλπ. Βεβαία και πάλι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας λένε. Αλλα θα παρεις μια ιδεα περι συγχωρδιών, ακόρντων, μπαρέ κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα