Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση της κάρτας γραφικών μου. Συγκεκριμένα θέλω να πάρω την GTX760 της Gigabyte με 2 GB RAM. Απλά υπάρχει ένα θέμα που με απασχολεί για το τροφοδοτικό μου. Είναι το Cooler Master Silent Pro 700W (από δύναμη είμαι μια χαρά) και έχει 4 θύρες molex και 2 θύρες 6pin, ενώ η κάρτα έχει μια 8pin και μια 6pin. Είδα ένα καλώδιο που μετατρέπει 8pin σε 2x6pin το οποίο έμαθα ότι είναι ασφαλές. Η ανησυχία μου είναι αν είναι ασφαλές το καλώδιο 6pin σε 2 molex. Eυχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Δημοσ.

Σίγουρα έχει δύο 6-pin τροφοδοσίας; Έχω το M600 και έχει δύο 6+2-pin (8άρια ουσιαστικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μόνο του το 6-πινο μέρος). Στα specs του πάντως η CM λέει PCI-E 6+2 Pin x2. Μπορείς να το ελέγξεις πάλι;

Δημοσ.

Μέχρι πρότινος δεν έχω ασχοληθεί με το εσωτερικό του υπολογιστή, οπότε συγγνώμη αν δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα σε αρχική φάση. Το πάνελ του είναι αυτό πάντως:
PER.806671_1.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε! Μπορείς μόνο να μου εξηγήσεις πώς το καταλαβαίνεις αυτό, για να ξέρω :) Εγώ δεν το ήξερα!

Δημοσ.

Αυτό εδώ εννοείς;
pcie-connectors.jpg
Ναι, έχει τέτοια καλώδια, αλλά είναι ασφαλές για την κάρτα; Μεταφέρουν και τα δυο το ίδιο ρεύμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...