Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου πηρε το λαπτοπ του τιτλου. Του εκανα φορματ,βαζοντας του Windows 7 ultimate x86 γιατι το pc ελεγε οτι εχει 3gb ram,ενο κανονικα λεει οτι εχει 4(στα σιτε) κατεβασα οτι drivers ειχε στο site(για χ64 γιατι για χ86 δεν ειχε) μερικα τα πηρε αλλα οχι.

Δεν δουλευει τιποτα στο pc οπως gpu wifi δεν τα αναγνωριζει. Καμια βοηθεια για το τι πρεπει να κανω? 

Εβαλα να κανει scan με Driver Genius εκανε 1 download απο 20 drivers που βρηκε οι αλλοι 19 τους εβγαζε 100% και μετα Failed.

Τι να κανω? Τωρα κανω φορματ σε x64 μπας και φτιαξει ετσι.

Σας παρακαλω καποιος να με βοηθησει αμεσα!!!!!!!!!

Δημοσ.

Αυτην την στιγμη ειμαι μεσα στο laptop κατεβασα τα Drivers που λεει στο site(δεν ξερω αν τα κατεβασα ολα) και δεν μου αναγνωριζει την καρτα γραφικων,wifi και ethernet τρεχω με λειτουργικο 64 bit και οτι driver κατεβασα μεχρι στιγμης μου λεει οτι το εχει ειδη.

Δημοσ.

Βάλε το HP Support Assistant  (το link είναι για το μοντέλο G6-1045ev), εσύ θα πας στο site της HP που αφορά το δικό σου μοντέλο. Αφού εγκαταστήσεις την εφαρμογή θα την ανοίξεις και θα πας στο πλαίσιο Συντήρηση, όπου θα ακολουθήσεις τα βήματα που προτείνονται για να γίνουν οι απαραίτητες ενημερώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...