jeanthira7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα έχασα το βασικό μου κλειδί και απευθύνθηκα στην αντιπροσωπεία, η οποία μου έβγαλε κόστος διπλάσιο από αυτό που με χρεώνει ο κλειδαράς (κλειδί, κοπή, προγραμματισμός). Είναι όμως ασφαλές να το βγάλω σε κλειδαράδικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι σου ζητησε ταυτοτητα? πηγαινε με αλλου το αυτοκινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα έχασα το βασικό μου κλειδί και απευθύνθηκα στην αντιπροσωπεία, η οποία μου έβγαλε κόστος διπλάσιο από αυτό που με χρεώνει ο κλειδαράς (κλειδί, κοπή, προγραμματισμός). Είναι όμως ασφαλές να το βγάλω σε κλειδαράδικο? Συνήθως ναι, οι κλειδαράδες βγαίνουν πιο οικονομικοί από τις αντιπροσωπείες. Όταν ρωτάς όμως αν είναι ασφαλές να το βγάλεις σε κλειδαράδικο, από ποια άποψη το λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εννοει οτι αν κρατησει αντιγραφο του κλειδιου+προγραμματισμο ιμμομπιλαιζερ μπορει να το κλεψει χωρις κοπο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι σου ζητησε ταυτοτητα? πηγαινε με αλλου το αυτοκινητο Δεν γίνεται να πάω με το αμάξι αλλού γιατί πολύ απλά για να λειτουργήσει το κλειδί πρέπει να κάνει και προγραμματισμό όπως είπε ο φίλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 βγαλε τις πινακιδες μην δωσεις αδεια-διπλωμα-ταυτοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εννοει οτι αν κρατησει αντιγραφο του κλειδιου+προγραμματισμο ιμμομπιλαιζερ μπορει να το κλεψει χωρις κοπο... Τον ίδιο φόβο θα είχα εγώ και σε οποιονδήποτε κλειδαρά και σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία. Αν τώρα κάποιος εμπιστεύεται περισσότερο τις αντιπροσωπείες από τους κλειδαράδες, ε ας πληρώσει κάτι(μάλλον πολλά) παραπάνω για να κοιμάται πιο ήσυχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 το κλειδι αντιγράφετε χωρις το αυτοκινητο, βαζει στο μηχανημα το δευτερο αντιγράφει το imo και το γράφει στο αδειο κλειδι. Μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορείς εκεινη την ωρα να διαπιστώσεις αν ταιριάζει στο αυτοκίνητο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 βγαλε τις πινακιδες μην δωσεις αδεια-διπλωμα-ταυτοτητα. υπάρχει ο αριθμός πλαισίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 το κλειδι αντιγράφετε χωρις το αυτοκινητο, βαζει στο μηχανημα το δευτερο αντιγράφει το imo και το γράφει στο αδειο κλειδι. Μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορείς εκεινη την ωρα να διαπιστώσεις αν ταιριάζει στο αυτοκίνητο σου Δηλαδή εννοείς ότι πάω στον κλειδαρά χωρίς το αυτοκίνητο μόνο με το αντικλείδι για να μου βγάλει το κλειδί μόνο? Αυτός μου είπε ότι για τον προγραμματισμό χρειάζεται και το αμάξι... Και πώς να βγάλω τώρα πινακίδες όπως λέει ο φίλος... Να νομίζει ο κλειδαράς ή οποιοσδήποτε άλλος ότι είναι κλεμμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 βγαλε τις πινακιδες μην δωσεις αδεια-διπλωμα-ταυτοτητα. Κανονικά ούτε ο κλειδαράς ούτε η αντιπροσωπεία πρέπει να βγάζουν αντικλείδια αν δεν είναι σίγουροι ότι το αμάξι ανήκει σε αυτόν που ζητάει αντικλείδι. Και αυτό διασταυρώνεται δείχνοντας ο πελάτης και την άδεια και την ταυτότητα του. Εγώ προσωπικά θα απέφευγα να μου βγάλει αντικλείδι όποιος δεν τηρεί αυτούς τους κανόνες. το κλειδι αντιγράφετε χωρις το αυτοκινητο, βαζει στο μηχανημα το δευτερο αντιγράφει το imo και το γράφει στο αδειο κλειδι. Μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορείς εκεινη την ωρα να διαπιστώσεις αν ταιριάζει στο αυτοκίνητο σου Εφόσον το κλειδί έχει transponder(τσιπάκι) που αντιγράφεται, ναι γίνεται όπως λες. Έτσι ήταν τα πρώτης γενιάς immobilizer. Στα πιο σύγχρονα όμως δεν αντιγράφεται το τσιπάκι, και ο μόνος τρόπος να προγραμματίσεις νέο κλειδί είναι πάνω στο αυτοκίνητο και μόνο εφόσον έχεις τον κωδικό προγραμματισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εμενα που δεν το λες και συγχρονο αμαξι (corsa '03) οταν χρειαστηκε να μου ξαναπρογραμματισουν το βασικο κλειδι (στην αντιπροσωπεια ημουν) μου ζητησαν αυτο που λεει ο joshua21 ..τον κωδικο προγραμματισμου...τον οποιον ειχε τυπωμενο ο προηγουμενος κατοχος του αυτοκινητου απο καποιο ειδικο λινκ (οπου εβαλε αριθμο πλαισιου κλπ κλπ) που του ειχανε δωσει οταν το αγορασε , μαζι και με αλλους κωδικους (π.χ. του ραδιοφωνου). Ειχα κρατησει αυτο το χαρτι και ετσι και εγινε ο προγραμματισμος... Τωρα αν υπαρχουν ακομα πιο παλια imo που δεν θελουν καν κωδικο προγραμματισμου...δεν αποκλειεται ...αλλα σιγουρα πιο πιθανο να κανει λαμογια ο κλειδαρας παρα η αντιπροσωπεια (λαμογια=να κατσει να ασχοληθει να βρει που μενεις που παρκαρεις το αμαξι και να στειλει ατομο να στο κλεψει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα αν υπαρχουν ακομα πιο παλια imo που δεν θελουν καν κωδικο προγραμματισμου...δεν αποκλειεται ... Υπάρχουν, πχ όλα τα fiat μέχρι το 2001. Σε αυτά ο κλειδαράς μπορεί να αντιγράψει το κλειδί χωρίς να έχει το αυτοκίνητο. Απλά σου φτιάχνει ένα αντίγραφο το οποίο δουλεύει χωρίς καμία άλλη ενέργεια. Βέβαια πάντα σου ζητάει να του δείξεις τουλάχιστον την άδεια και την ταυτότητα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα γνωστό έμπιστο μάστορα δεν τυχαίνει να έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αρα καταλήγουμε ότι στα καινούργια αυτοκίνητα (από το 2006-2007 και μετά) ο προγραμματισμός δεν αντιγράφεται άρα ο κλειδαράς είναι ασφαλής? Οι κλειδαράδες μπορούν να φτιάξουν και μπουτόν συναγερμού? Ρωτάω γιατί χάθηκε και αυτό πακέτο με το κλειδί φυσικά... Ένα γνωστό έμπιστο μάστορα δεν τυχαίνει να έχεις; Αμα είχα γνωστό και έμπιστο θα είχα "αλωνίσει" ό,τι αμάξι κυκλοφορεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα