thephotoshoped Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σημερα ενα παληκαρι ελαβε ενα παιχνιδι το cod black ops 2 το οποιο το πουλησα εγω απο αγγελια εδω στο ινσομνια. Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι εχει μεινει στο δικο μου steam λογαριασμο. Πως μπορω να το διαγραψω οριστικα ωστε να το παρει αυτος;
thephotoshoped Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα εστειλα μειλ στο steam για να μου το διορθωσουν. Το εχω κανει με αλλο ατομο μεσα απο το φορουμ ο οποιος μου εδωσε τον κωδικο.
zeniath Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Το ποστ αυτό είναι για ξεκάρφωμα για να το παίξεις ότι δεν είχες ιδέα να σε πιστέψει; 1
panoskir Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχεις παιχνιδι στο steam library ΔΕΝ μπορεις να το πουλησειε.
thephotoshoped Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν γινεται και μου το πει και η steam τοτε θα δωσω τον κωδικο μου για να παιξει. Δεν θελω να φαω λεφτα, απλα δεν το γνωριζα. 1
zeniath Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δλδ στο steam σου έχεις μόνο 1 game και θα το δώσεις έτσι απλά;
thephotoshoped Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω 2 παιχνιδια ολα και ολα και το εδωσα. Ειχα το cod Και το medal of honour. Για να ειμαι σωστος επειδη πληρωσε τα χρηματα εδωσα τον λογαριασμο.
takjar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν δεν ήταν το παιδί Senior Member, θα έλεγα trololo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα