Προς το περιεχόμενο

Aγορά imac 27''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωωωω τι μηχανημα θα ειναι φανταζομαι και καταπτωτον αυτα τα μηχανηματα δεν κολανε ποτε ιο....

Εχει ενα φιλος μου παρομοιο τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα...

Δημοσ.

Καλοφάγωτο... Βάλε και το wallpaper των Maverics να μην είναι μόνο αλλά και να φαίνεται ολοκαίνουριος... :)

Δεν την παίρνεις την επέκταση τώρα για να εκμεταλλευτείς πλήρως και την τηλεφωνική υποστήριξη που λήγει σε 90 μέρες;

α και πες μας αν ζεσταίνεται, άνοιξε πολλά προγράμματα μαζί και δες αν από πίσω είναι ζεστός.

Δημοσ.

ευχαριστωωωω!

27'' 3.2GHz 8Mb ram 1T fusion drive

2013

δεν εχω μετρο συγκρισης αλλα ειναι αερας, σε 10'' ανοιγει!

Μια χαρα!

Ποσο πηγε αν επιτρεπεται;;

Δημοσ.

για να σε ρωτήσω το ανεμιστήρη αν κωλήσεις το αυτί στο iMac το ακους;
γιατί εγώ το ακούω λίγο και ας τρέχει στα 1200rpm αλλά είμαι και λίγο παρανοικός στον ήχο.

πχ στο retina που εχω το μηχάνημα δεν το ακουω με κολητά το αυτί. σκεύτομαι να του χωσω ένα format γιατί το θέμα με το ανεμιστήρι ξεκινησε με ενα ξαφνικό κατέβασμα του γενικού.

Δημοσ.

1. τι ειναι maverics?

2. την επεκταση δεν μπορω με τπτ τωρα να την αγορασω,μετα απο κανα 7μηνο να φυγουν οι δοσεις αγγουρι!

τοσο σημαντικη ειναι η τηλ υποστιριξη? εβαλα καποια στιγμη χερι πισω,ηταν κρυο μεταλλο κανονικα.

3. πηγε γυρω στα 2300ε...ασε νερο κ ψωμι μεχρι να το ξεχρεωσω,ηδη ελλατωσα το καπνισμα χαχα!

4. επειδη κι εγω εχω καλο αυτι (ηχοληπτης) το μηχανημα ειναι απολυτως αθορυβο. χτες παρατηρησα κατι αμυδρα (ισως ειναι κ ιδεα μ) που τον αφησα ολη νυχτα ανοιχτο να κατεβασει κατι torrents, ενα απειροελαχιστο φυσιματακι,ουτε καν αντιληπτο! αλλα οκ παιδια με το προηγουμενο χαζολαπτοπ π ειχα που μουγκριζε κ το ακουγα στην κουζινα απ το δωματιο (100τμ σπιτι) δεν δικαιουμε να εχω παραπονο χαχα!

5. παντως παιδια εχω παρα πολλες αποριες. φαινεται ευχρηστο το συστημα ολο ισως φταιει που συνηθησα χρονια σε γουινντοους και σε βασικες λειτουργιες κολλαω. θα κοιταξω ομως τα σχετικα θεματα εδω μεσα και θα βγαλω ακρη νομιζω. παντως δυσκολευομαι.

υγ. να με ρωτατε οτι θελετε,βοηθιεμαι κι εγω. μπαινω πολυ συχνα εδω!

Δημοσ.

1. τι ειναι maverics?

2. την επεκταση δεν μπορω με τπτ τωρα να την αγορασω,μετα απο κανα 7μηνο να φυγουν οι δοσεις αγγουρι!

τοσο σημαντικη ειναι η τηλ υποστιριξη? εβαλα καποια στιγμη χερι πισω,ηταν κρυο μεταλλο κανονικα.

3. πηγε γυρω στα 2300ε...ασε νερο κ ψωμι μεχρι να το ξεχρεωσω,ηδη ελλατωσα το καπνισμα χαχα!

4. επειδη κι εγω εχω καλο αυτι (ηχοληπτης) το μηχανημα ειναι απολυτως αθορυβο. χτες παρατηρησα κατι αμυδρα (ισως ειναι κ ιδεα μ) που τον αφησα ολη νυχτα ανοιχτο να κατεβασει κατι torrents, ενα απειροελαχιστο φυσιματακι,ουτε καν αντιληπτο! αλλα οκ παιδια με το προηγουμενο χαζολαπτοπ π ειχα που μουγκριζε κ το ακουγα στην κουζινα απ το δωματιο (100τμ σπιτι) δεν δικαιουμε να εχω παραπονο χαχα!

5. παντως παιδια εχω παρα πολλες αποριες. φαινεται ευχρηστο το συστημα ολο ισως φταιει που συνηθησα χρονια σε γουινντοους και σε βασικες λειτουργιες κολλαω. θα κοιταξω ομως τα σχετικα θεματα εδω μεσα και θα βγαλω ακρη νομιζω. παντως δυσκολευομαι.

υγ. να με ρωτατε οτι θελετε,βοηθιεμαι κι εγω. μπαινω πολυ συχνα εδω!

Mavericks ειναι η επομενη εκδοση του mac η οποια διατιθεται και δωρεαν οποτε μπαινεις στο app store κανεις download κανεις εγκατασταση και εισαι ετοιμος

Δημοσ.

Mavericks ειναι η επομενη εκδοση του mac η οποια διατιθεται και δωρεαν οποτε μπαινεις στο app store κανεις download κανεις εγκατασταση και εισαι ετοιμος

τι σημαινει επομενη εκδοση? παιδια ειμαι ασχετος σορρυ

αλλαζει κατι μ αυτο?

αν μπορεις εξηγησε μου

Δημοσ.

τι σημαινει επομενη εκδοση? παιδια ειμαι ασχετος σορρυ

αλλαζει κατι μ αυτο?

αν μπορεις εξηγησε μου

Σαν να κανεις ενημερωση απο windows 7 σε windows 8... Δεν χανεις αρχεια, ειναι τσαμπα, εχει νεες αλλαγες και ειναι πιο καλο στην εκμεταλλευση του hardware!

Δημοσ.

Σαν να κανεις ενημερωση απο windows 7 σε windows 8... Δεν χανεις αρχεια, ειναι τσαμπα, εχει νεες αλλαγες και ειναι πιο καλο στην εκμεταλλευση του hardware!

α πολυ ωραια, το βαλα ηδη να κατεβαινει αν και εινα παρα πολυ μεγαλο 5γιγα κ αργει παρα πολυ

ευχΑριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...