Προς το περιεχόμενο

Aγορά imac 27''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ 12% ΓΤ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΟΣ ΤΙΣ 12/10 (ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΓΤ ΤΟ ΩΡΗΚΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΟ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑ ΜΕ 12% ΕΚΠΤΩΣΗ). 12% ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ 6%,ΑΣ ΕΙΝΑΙ

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

[off-topic]

Στις συζητήσεις στο internet, συνηθίζεται να γράφουμε αποκλειστικά με κεφαλαία ΜΟΝΟ όταν θέλουμε να "φωνάξουμε" κάτι.

[/off-topic]

• Like 1
Δημοσ.

ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ greeklish ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΤ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Τ ΤΟΠΙΚ. Κ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗΣ Κ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!  :-) 

Δημοσ.

ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ greeklish ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΤ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Τ ΤΟΠΙΚ. Κ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗΣ Κ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! :-)

Πρώτο και τα κεφαλαία θέλουνε τονισμό!

Δεύτερο,είναι πολύ πιο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΌ να διαβάζει κάποιος κεφαλαία παρα χωρίς τόνους!!!

Φιλικά παντα!;)

Δημοσ.

Μη βιάζεσαι με να προσθέσεις ssd.  H seagate βγάζει ένα adaptor thunderbolt, κοτσάρεις ένα ssd της επιλογής σου (εξωτερικά) και είναι ποιό γρήγορο κι απο sata(?). Πλεονέκτημα: μπουτάρεις σε οποιδήποτε άλλο mac. 

Δημοσ.

Μη βιάζεσαι με να προσθέσεις ssd.  H seagate βγάζει ένα adaptor thunderbolt, κοτσάρεις ένα ssd της επιλογής σου (εξωτερικά) και είναι ποιό γρήγορο κι απο sata(?). Πλεονέκτημα: μπουτάρεις σε οποιδήποτε άλλο mac. 

ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ? ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΥΤΟΝ Π ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ LEGETAI FUSSION DRIVE 1T ΚΑΙ ΣΥΤΟΣ SSD 120G...222Ε ΕΝΑΝΤΙ 299Ε...ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Δημοσ.

ναι και εγώ είμουν δυστακτικός στην αρχή οτι θα κάνει κουμάντο το συστημα με το fusion αλλά παρα είμαι ευχαριστημένος με το fusion και φυσικά με το καινούργιο μοτόρι.

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΧΤΕΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟΝ IMAC. ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ Μ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ.

ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΤΕ.

ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΙΣΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.  Η APPLE ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ 3ΕΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΧ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Η ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΑ?

Δημοσ.

Όπως και δήποτε. Γράψε το στα ημερολόγια σου, βάλε υπενθύμιση, πες τον κολλητό σου να σε πάρει τηλέφωνο, τη μάνα σου να αφήσει γράμμα, το λογιστή, την πυροσβεστική, την αστυνομία κλπ κλπ.  :-D 

Μη το αμελήσεις για κανένα λόγο. Μία μικροζημιά μετά το πέρας του έτους μπορεί να σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι!

Δημοσ.

Όπως και δήποτε. Γράψε το στα ημερολόγια σου, βάλε υπενθύμιση, πες τον κολλητό σου να σε πάρει τηλέφωνο, τη μάνα σου να αφήσει γράμμα, το λογιστή, την πυροσβεστική, την αστυνομία κλπ κλπ.  :-D

Μη το αμελήσεις για κανένα λόγο. Μία μικροζημιά μετά το πέρας του έτους μπορεί να σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι!

ΠΩ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΣ,

ΕΒΑΛΑ ΗΔΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...