t3llis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Να περιμένω να πέσει η τιμή του ή να χτυπησω το note 2;;;...Ιδού το διλημμα..
Ledis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Γεγονός είναι ότι σαν κόστος απόκτησης κινητού τα 800€ είναι πολλά. Παραμένω λοιπόν στην πάγια αντίληψή μου ότι ο Κάτοχος Note 2 δεν έχει ιδιαίτερο λόγο μετάβασης στο Note 3. Οπότε και εγώ ως κάτοχος Note2 θα περιμένω το Note 4. Όσον αφορά το πίσω καπάκι, ΔΕΝ είναι Δερματίνη, Πλαστικό Καπάκι με Patern τύπου Δέρματος είναι. 3
subcode Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι καλά Samsung κοιμήσου... Να πώ ότι χρησιμοποιείς και premium υλικά παέι και έρχεται η τιμή. Μπορεί να έχεις φτιάξει το καλύτερο κινητό, αλλά 800€ για το πλαστικό ποιότητας Jumbo, με τίποτα! Next please... 1
Shadowjump Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. 600€ στην Ολλανδια 700€ στην Γερμανια 740€ στην Αγγλια 800€ στην ΕΛΛΑΔΑ. 12
kostasfalcon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Η πλάτη δεν είναι δερματίνη...Με πρόλαβε ο φίλος από πάνω....Και συμφωνώ μαζί του, επίσης παραμένω στο νοτε2 μου, και βλέπω του χρόνου το 4αρι.
sabrewulf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι καλά Samsung κοιμήσου... Να πώ ότι χρησιμοποιείς και premium υλικά παέι και έρχεται η τιμή. Μπορεί να έχεις φτιάξει το καλύτερο κινητό, αλλά 800€ για το πλαστικό ποιότητας Jumbo, με τίποτα! Next please... τουλάχιστον το πλαστικό για μένα προσωπικα έχει δείξει πολύ καλή αντοχή σε χτυπήματα κλειδιά και αλλά πολλά χωρίς ούτε καν να έχει σημάδια η χαρακιες εν αντίθεση με το αλουμίνιο που χωρίς θήκη γεμίζει σημάδια και μόνο που το κρατάς 1
littlelouievegos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Να περιμένω να πέσει η τιμή του ή να χτυπησω το note 2;;;...Ιδού το διλημμα.. Απλα και ωραια.. Θελεις 4G; Σε απασχολει η μεγαλυτερη καμερα και τα καλυτερα χαρακτηριστικα; Και το κυριοτερο η τσεπη σου τι λεει; Aν οχι το Note II που εχω θα σε υπερκαλυψει. Τρομερο τηλεφωνο και σαν αποδοση/τιμη αυτη την στιγμη ειναι No brainer... Γεγονός είναι ότι σαν κόστος απόκτησης κινητού τα 800€ είναι πολλά. Παραμένω λοιπόν στην πάγια αντίληψή μου ότι ο Κάτοχος Note 2 δεν έχει ιδιαίτερο λόγο μετάβασης στο Note 3. Οπότε και εγώ ως κάτοχος Note2 θα περιμένω το Note 4. Όσον αφορά το πίσω καπάκι, ΔΕΝ είναι Δερματίνη, Πλαστικό Καπάκι με Patern τύπου Δέρματος είναι. Συμφωνω και εγω. Δεν συντρεχει κανενας σοβαρος λογος αν εχεις το Note II να πας στο III αν δεν σου περισσευουν. Απλα και ωραια.
mikelamar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 300€ για τη λαλακια που θέλει κάθε μέρα φόρτιση και 800€ για το note... Θα βάλω κάποιον άνεργο να περιμένει στην ουραααααα χαχαχαχα Sent from my iPhone using Insomnia
littlelouievegos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 300€ για τη λαλακια που θέλει κάθε μέρα φόρτιση και 800€ για το note... Θα βάλω κάποιον άνεργο να περιμένει στην ουραααααα χαχαχαχα Sent from my iPhone using Insomnia Μην τα μπερδευτετε βρε παιδια. Στην ουρα καθονται μονο για τα iphone xaxaxax Οχι οτι διαφωνω φυσικα οτι οι τιμες ειναι πανακριβες για την εποχη..
Evoliasmenos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 θα εχει την ιδια μπαταρια με το note 2...???(η ακομα καλυτερη???)
Fulgore1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Γεγονός είναι ότι σαν κόστος απόκτησης κινητού τα 800€ είναι πολλά. Παραμένω λοιπόν στην πάγια αντίληψή μου ότι ο Κάτοχος Note 2 δεν έχει ιδιαίτερο λόγο μετάβασης στο Note 3. Οπότε και εγώ ως κάτοχος Note2 θα περιμένω το Note 4. Όσον αφορά το πίσω καπάκι, ΔΕΝ είναι Δερματίνη, Πλαστικό Καπάκι με Patern τύπου Δέρματος είναι. Η πλάτη δεν είναι δερματίνη...Με πρόλαβε ο φίλος από πάνω....Και συμφωνώ μαζί του, επίσης παραμένω στο νοτε2 μου, και βλέπω του χρόνου το 4αρι. Δηλαδη συγνωμη και πες οτι ειχε 600ή 650ευρο για ποιο λογο να αλλαξεις το παρα πολυ καλο και προσφατο Note 2 για το Note 3 δεν καταλαβαινω.Και το να αλλαζεις κινητο καθε χρονο δεν ειναι πολλα λεφτα??? Τοσο πολυ αναγκη εχετε μερικοι να αλλαζετε κινητα καθε χρονο???Δεν κραζω απλα μου κανει μεγαλη εντυπωση..
unforgiven Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά τις γιορτές θα έχει κανένα 500ρικο... Το καλό με τη Samsung, όπως προειπώθηκε, είναι πως οι τιμές πέφτουν πολύ, αν δεν βιάζεσαι. Κάτι λογικό για τεχνολογικό προϊόν.Όσο για το ρολόι.... και κάτω να το έβρισκα δεν θα έσκυβα να το πάρω. Σε μερικά χρόνια, όταν θα έχει 150 ευρώ, θα κρατάει μερικές μέρες με μία φόρτιση, θα είναι πιο μικρό και θα έχει ανεξάρτητη μπαταρία για να δείχνει μόνο την ώρα, τα ξαναλέμε. 1
Fulgore1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Με 300-400ευρο παιρνεις κυριολεκτικα ρολογια κοσμηματα.Αν η τιμη του ρολογιου μειωθει με τον καιρο οπως και στα κινητα της εταιριας,ισως να αξιζει για μερικους(gadget fans κυριως) μετα απο πχ 9 μηνες.
cmak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. 600€ στην Ολλανδια700€ στην Γερμανια740€ στην Αγγλια 800€ στην ΕΛΛΑΔΑ. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει, αλλά αν όντως είναι έτσι τότε καλό θα ήταν εμείς οι καταναλωτές ζώα να ξυπνήσουμε και να αρχίσουμε να μποϋκοταρουμε κάποιες εταιρείες.ΥΓ. Μην αρχίσουνε τώρα κάποιοι έξυπνοι ότι έχουμε μεγάλο ΦΠΑ κλπ, ή ότι οι δασμοί είναι μεγάλοι. 21% είναι στην Ολλανδία και η Samsung Greece δεν κάνει ξεχωριστές εισαγωγές.Άντε μπράβο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα