Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, κάνω μια νέα σύνθεση pc για απλά χρήση σαν δευτερεύον με μεταχειρισμένα παλιά κομμάτια που έχω και έχω ένα δίλημμα στην επιλογή της κάρτας καθώς είμαι ανάμεσα σε 2 που έχω.

Model Launch Code name

Bus interface Memory (MiB) Core clock (MHz) Memory clock (MHz) Config core1Fillrate Memory MOperations/s MPixels/s MTexels/s MVertices/s Bandwidth (GB/s) Bus type Bus width (bit)

DirectX 8.1 and OpenGL 1.4

Radeon 9200 Apr 1, 2003 RV280 (argus)

8x 256 250 400 4:1:4:4 1000 1000 1000 62.5 6.4 DDR 128

Model Launch Code name

Fab (nm) Bus interface Memory (MiB) Core clock (MHz) Memory clock (MHz) Core config1Fillrate Memory MOperations/s MPixels/s MTextels/s MVertices/s Bandwidth (GB/s) Bus type Bus width (bit)

DirectX 9.0b and OpenGL 1.5

GeForce FX 5500 March 2004 NV34B

140 AGP 8X 128 270 400 4:1:4:4 1080 1080 1080 67.5 3.2 DDR 64

Τα χαρακτηριστικά δεν είναι επακριβώς από κάτω αλλά αν τα πάρετε με την σειρά θα βγει άκρη.

Σε γενικές γραμμες βλέπω ότι οι διαφορές είναι μικρές με την FX5500 να είναι λίγο πιο καινούρια. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η 9200 είναι 256mb αντί 128mb της FX5500 ενώ η τελευταία υποστηρίζει πιο καινούριες εκδόσεις DirectX και OpenGL.

Όσον αφορά το υπόλοιπο σύστημα σε γενικές γραμμές θα είναι Intel Mobo, CPU Intel Pentium4 3,4GHz, 2Gb RAM DDR400, WD 80Gb HDD, 385Watt PSU, DVDROM, DVDRecorder, Floppy Disk Drive, 3 case fans και οθόνη 18,5" σε ανάλυση 1366:768 και σε σύνδεση DVI.

Επεξ/σία από halobump
Δημοσ.

Πραγματικά τώρα, από νωρίς το μεσημέρι που έκανα το τοπικ μέχρι τώρα δεν το διάβασε κανένας ή είναι Bug του site και μου δείχνει 0 εμφανίσεις? Κανένας καμιά άποψη?

EDIT: Ok άλλαξε τώρα, μάλλον ήταν προσωρινό πρόβλημα, μου έβαλε τις εμφανίσεις αλλά πάλι κάποια βοήθεια τθα ήταν χρήσιμη :)

Δημοσ.

Η καρτες είναι τοσο παλιες και τοσο αδυναμες που οποια και να βάλεις το ιδιο πραγμα θα ειναι... ετσι και αλλιως φανταζομαι οτι δεν θα χρησιμοποιηθουν για τπτ παραπανω περα απο το να σου δινουν εικονα στο μονιτορ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...