Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια ειναι αλλα εχουν πιασει τον bruce πολυ μικρο μου φαινεται... :\

Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα

Ειναι πολυ ωραια σειρα αλλα μαλλον στο Fox δεν ειχαν παρει αποφαση τι θελουν να κανουν

Ειπανε οτι θα δειξουν το Gotham αλλα πετανε σαν πολυβολο χαρακτηρες και references στα κομικς

Αν θελανε τοσο πολυ να triggαρουν τους κομικς φανς, τι μου αρχιζεις με τον 10χρονο Μπρους ομως?

Τι μου πετας Τομι Ελιοτ, τι μου πετας Χαρβει Ντεντ 15 χρονια μεγαλυτερο απο τον Μπρους, τι μου δειχνεις Σελινα Καιλ. Δλδ σε λιγο θα παει να παιξει και θα ειναι ενα πιο μικρο παιδακι, ο Ντικ Γκρεισον ή κανα νεογεννητο ο Τζεισον Τοντ και ο κλοουν θα ειναι ο Τζοκερ μικρος

Αφου αυτα που δειχνεις και καλα για να τσιγκλισεις τον θεατη

Α. αφορουν τον Μπατμαν

Β. θα εχουν νοημα μινιμουμ την 10η σεζον

Ε, δεν μπορεις να τα ξεκινας απο τωρα!

Ήθελες να ειναι "Μπατμαν τα νεανικα χρονια"?

καντο Smallville δλδ με τον Μπρους 16-17 τουλαχιστον ή καντο Arrow-Flash δλδ τα πρωτα χρονια

Ήθελες να ειναι Gotham και ΑΝ τραβηξει 10 σεζον τοτε δειχνεις Μπατμαν?

Σταματα να δειχνεις ολη την rogue gallery και δειξε κατι νεο. Εχεις πεταξει ολα τα υλικα σε μια σουπα που θα σερβιριστει σε 10 χρονια

Μην ασχολεισαι τοσο, βαλε ενα χαρακτηρα - που να εχει νοημα να τον δειξεις απο τωρα - καθε 10 επεισοδια ετσι για την καυλαντα

Η ιστορια με Φαλκονε - Μαρονι που βασιζεται στο The Long Halloween, μια χαρα δειχνει και θα αντεχε 1-2 σεζον και χωρις hints για Μπατμαν. Γιατι δεν κανουν κατι αντιστοιχο?

Γιατι πρεπει να δειξεις τον

Χαρβει Ντεντ ως μινιμουμ 25 ετων? Ωστε οταν ο Μπρους γινει Μπατμαν ο Ντεντ να ειναι ήδη 40-45?

• Like 2
Δημοσ.

Στα πρωτα επεισοδια της σειρας καλα το πηγαν προς Gotham μερια, στα τελευταια, παροτι ειναι πιο γαματα και ανωτερο, ειναι σαν να καινε υλικο προς Batman μερια.

Υλικο που θα επρεπε να κρατησουν για 3-4 σεζόν μετά

Δλδ τι πιστευουν? Με 22 επεισοδια τη σεζον, για ποσο θα την βγαλουν καθαρη?

ΥΓ. Που ακριβως το ελεγες οτι θα ειναι Smallville 2 ? Ειδα τα ποστς σου, για αντιγραφη Agents of Shield ειπες

Δημοσ.

Στα πρωτα επεισοδια της σειρας καλα το πηγαν προς Gotham μερια, στα τελευταια, παροτι ειναι πιο γαματα και ανωτερο, ειναι σαν να καινε υλικο προς Batman μερια.

Υλικο που θα επρεπε να κρατησουν για 3-4 σεζόν μετά

Δλδ τι πιστευουν? Με 22 επεισοδια τη σεζον, για ποσο θα την βγαλουν καθαρη?

ΥΓ. Που ακριβως το ελεγες οτι θα ειναι Smallville 2 ? Ειδα τα ποστς σου, για αντιγραφη Agents of Shield ειπες

στο AICN

Δημοσ.

To θεμα με την σειρα ειναι οτι ενω

- Ειναι καλη παραγωγη

- Εχει ενδιαφερον η διαφοροποιηση των χαρακτηρων που ξερουμε

- Προσπαθει να το δει απο μια αλλη ματια

- Εχει potential να πει γνωστες ιστοριες διαφορετικα

- Καποιοι απο το καστ είτε φατσικα είτε σαν ερμηνειες ειναι πολυ καλοι

για καποιον ηλιθιο λογο επιμενουν να ριχνουν στην χυτρα χαρακτηρες και ιστοριες που αφορουν τον Μπατμαν και οχι τον 10χρονο Μπρους Γουεην ή το Γκοθαμ ΠΡΙΝ τον Μπατμαν

Την βλεπω ευχαριστως, θα την εβλεπα επισης ευχαριστως αν εμφανιζονταν εντελως νεοι χαρακτηρες και ειχαμε μια πιο λογικη προσεγγιση του Μπρους και του Γκοθαμ

Ας ελπισουμε οτι γινεται λογω Season 1, ωστε να μαζεψουν κοσμο και να παρουν δικαιωμα για 2-3 σεζον ακομα, και μετα θα το κοψουν

Αυτο που δεν θα μου αρεσει είναι να δω τον Ντεντ, τον Τζοκερ ή τον Ρας ή τον Τζεισον Τοντ ή τον Ντικ Γκρεισον να κανουν πραγματα πριν της ωρας τους "επειδη τωρα που τους δειξαμε κατι πρεπει να τους κανουμε"

Δημοσ.

Βρε δεν είναι μεταφορά των κόμικς η σειρά,είναι νέα ιστορία με όλα στο μηδέν που λέμε.Άλλη μια γη στο Multiverse τους.

Μόνο που έπρεπε να παραμείνει ποιο σκοτεινή η φάση με τον μπρούς,στην αρχή μια χαρά ήταν που καιγόταν ή στεκόταν «στον γκρεμό» έπρεπε να το διατηρήσουν και να τον κάνουν κανονικό psycho τον μελλοντικό batman. :P

Δημοσ.

Δεν εχουν σχεση μεταξυ τους tho 

I know. Απλα ρωταω σε περιπτωση που καποιος εχει δει και τα 2, να μου πει ποιο ειναι συνολικα καλυτερο.

δωσε πρωτεραιοτητα στους agents of shield

Ειχα δει τα 3-4 πρωτα eps και βαρεθηκα την ζωη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...