status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Τα κόμικς ξεκινάνε καμιά 15 χρόνια στο μέλλον ,δηλαδή με τον bruce νεαρό άντρα. Batman year 1 δηλαδή, πφφτ παλι καλά που δεν την βλέπω την σειρα.
Supes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Όποτε μιλάει ο Alfred πάει να σκάσει το woofer μου
snik3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Έχει αρχίσει και μου αρέσει υπερβολικά αυτή η σειρά. Ειδικά το τελευταίο επεισόδιο ήταν εκπληκτικό. 2
KilliK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Όποτε μιλάει ο Alfred πάει να σκάσει το woofer μου wow, μολις συνειδητοποιησα πως ο Alfred ειναι ο γιος του τριτου Doctor. ιδιος ο πατερας του ειναι. 1
elvisjedi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 πολυ δυνατο το τελευταιο επεισοδειο...πιγκουίνος θεούλης!
vsl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πολύ καλό το 7ο.Το μόνο που με χαλάει λίγο, είναι που ξέρουμε ότι ό,τι και να γίνει, δεν πρόκειται να πεθάνουν 5-6 άτομα που πρωταγωνιστούν και έτσι δεν υπάρχει τόση αγωνία.
Kostasspil Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Η Μούνι ας πεθάνει. Το άλλο το... Μούνι να μην πεθάνει
Haris San Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το τελευταιο πολυ καλο!!! Αυτη η fish ωραιο κωλαρακι εχει
bilya Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 τα πιτσιρίκια να μην είχε στην σειρά θα ήταν πολύ καλύτερη ......
Kostasspil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 τα πιτσιρίκια να μην είχε στην σειρά θα ήταν πολύ καλύτερη ...... Ε όχι ντε. Οκ μπορεί το κεντρικό πρόσωπο να ναι ο Γκόρντον, αλλά πως είναι δυνατόν ν έλειπαν ο Μπάτμαν και η Κατγούμαν, έστω και σαν κομπαρσιλίκια? Btw, πιστεύω πως η τελευταία σκηνή δεν ήταν αυτό που έδειξε Ίσως του πει κάτι σαν "yes I can, but I won't", μου φαίνεται νωρίς να αρχίσει το "χτίσιμο" του Μπάτμαν
katamaran7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Έχει αρχίσει και μου αρέσει υπερβολικά αυτή η σειρά. Ειδικά το τελευταίο επεισόδιο ήταν εκπληκτικό. Είναι απίστευτη σειρά και άμα την δεις και σε hd ανάλυση στo novacinema που έχει καλύτερη εικόνα θα το ευχαριστηθείς περισσότερο .Το πιο κλασσικό είναι όταν πέφτει η νύχτα στην πόλη gotham και δεν ξέρεις από που θα εμφανιστεί κάποιος εγκληματίας . 1
Haris San Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ωραια ειναι αλλα εχουν πιασει τον bruce πολυ μικρο μου φαινεται... :\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα