Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα και τις 2 σεζόν το καλοκαίρι, πολύ ωραία ήταν και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να υπάρχουν και οι κουκουβάγιες ( :P ) μιας και εμφανίστηκαν στο New 52.

Δεν μου αρέσε και πολύ ο ηθοποιός που έκανε τον Strange. :/

• Like 1
Δημοσ.

Nαι και δυστυχως βλεπω πως ακομα το βγαζουν σε 1080p αναλυση. Φτιαξτε το σε 4κ να χαρουμε γραφικαρες οσοι εχουμε οθονες 1440p και πανω με δυνατο pc!!  Τι ωρα  θα παιχτει το επεισοδιο?

• Like 1
Δημοσ.

Είδα και τις 2 σεζόν το καλοκαίρι, πολύ ωραία ήταν και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να υπάρχουν και οι κουκουβάγιες ( :P ) μιας και εμφανίστηκαν στο New 52.

Τρομερα ευπρόσδεκτο το Court of owls και οι Ταλονς τους (μόλις πετύχουν τα πειράματα του Στρειντζ)

Η κορυφαία προσθήκη στην rogue gallery των τελευταίων 10 ετών για μενα

Δημοσ.

Μολις ειδα το 1 επεισοδειο απο την 3 σεζον και απλα εχω να πω οτι ηταν

Απιστευτα καλο

Αυτη  η σειρα εχει παει σε αλλο επιπεδο,ειμαι βεβαιος οτι εχουμε να δουμε μια απιστευτα καλη σεζον

Δημοσ.

Παρα πολυ καλο το επειδοσιο! Φοβερο. Αλλα ειπαμε απαραδεκτο να βγαζουν σειρες με αθλια 1080p αναλυση το 2016 που ολοι οσοι αναβαθμιζουν η παιρνουν καινουργιο pc παιρνουν 1440p η 4κ οθονη!!! Να δουμε τι θα γινει στο επομενο επεισοδιο!!

Δημοσ.

Γιατι οχι και το court of owls αφου τα κομικς οπως και οι τηλεοπτικες σειρες του Batman γινονται στο παρον ενω το Gotham στο παρελθον οταν ο Batman  ηταν παιδι και δειχνει τι εκαναν οιλοι οι φιλοι και εχθροι του οταν αυτος δεν ειχε γινει batman.

Δημοσ.

Ο άλλος κλαιγεται για δεν βγάζουν σε 4κ την σειρά... Λες και υπάρχουν πολλοί με τέτοιες οθόνες. Που το gotham έχει από τις καλύτερες εικόνες και χρώματα σε σχέση με άλλες σειρές...

• Like 5
Δημοσ.

Γιατι οχι και το court of owls αφου τα κομικς οπως και οι τηλεοπτικες σειρες του Batman γινονται στο παρον ενω το Gotham στο παρελθον οταν ο Batman  ηταν παιδι και δειχνει τι εκαναν οιλοι οι φιλοι και εχθροι του οταν αυτος δεν ειχε γινει batman.

Απλά μου φάνηκε περίεργο που έβαλαν κάτι από τα πιο πρόσφατα comics.

Το court of owls απ' όσο είδα εμφανίστηκε στα New 52 (2011) και δεν πίστευα ότι θα το έβαζαν τόσο γρήγορα.

Δημοσ.

Καλα ολοκληρη η 2 σεζον μας ετοιμασε για το  court of owls και εσεις τωρα το πηρατε χαμπαρι.....και σας ξαφνιασε κιολας δηλ!!!!!!!!!

Μηπως να ξαναδειτε τη 2 σεζον;

Δημοσ.

Άντε πάλι να εξηγώ, με παραξένεψε ότι έβαλαν το court of owls επειδή είναι καινούργιο στα comics και δεν υπάρχει πάρα πολλά χρόνια (5 χρόνια δεν τα θεωρώ πολλά για τα comics). Πίστευα ότι θα είχαν κυρίως από τις κλασσικές ιστορίες ή γενικά πράγματα που υπήρχαν στα comics εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Το περιμενα πως και πως αλλα δεν μου πολυαρεσε το 1ο, ισως περιμενα κατι διαφορετικο μετα το τελος της 2ης, πολυ γρηγορα μου φανηκαν ολα

Δημοσ.

Σορρυ αλλά αυτός ήταν...Ταλον? ΣΟΒΑΡΆ?!

Θέλω να ελπίζω ότι δεν ήταν πάρα ένας απλός thug του CoO δεδομένου ότι

όπως είπαν στη 2η σεζόν περιμένουν από τον Στρειντζ να βρει τρόπο να αναστησουν νεκρούς με την προσωπικότητα που ειχαν, άρα υποθέτω δεν έχουν ακόμα Ταλονς

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...