Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά είχαν ανακοινώσει από την αρχή της σειράς πως σε κάθε σεζόν, σχεδόν, θα υπάρχει και ένας χαρακτήρας ο οποίος μελλοντικά θα μπορούσε να είναι o Joker. 

O Τheo δεν ξέρω πως σας φάνηκε σε αυτό το επεισόδιο αλλά εγώ τον βρήκα εντελώς τραγικό. Μέτριος ήταν στα προηγούμενα επεισόδια αλλά στο σημερινό δεν βλεπόταν. Ειδικά στη σκηνή που σηκώνετε και "λογομαχεί" με τον Jerome, πρέπει να ήταν από τις χειρότερες σκηνές που έχω δει. Η υποκριτική του τύπου ήταν άθλια. 

Ά ρε πως πάνε στράφι τέτοιες σκηνές....

Βρε δυο (παρανοϊκοί ψυχοπαθείς κτλ κτλ ) κακοποιοί είναι που το έχουν κάνει πρόβα στο κελάρι τους(που λέει ο λόγος) για να πείσουν το τρομοκρατημένο τους κενό. 

Τέλεια την παίξανε την σκηνή ,το μόνο κακό ήταν που δεν είπε κανείς,ούτε καν ο γκόρντον,ότι όπα η συζήτηση είναι στημένη.  

Τελικά έχουμε το πνεύμα της κατσίκας, έχουμε και το πνεύμα του joker τώρα, σε λίγο θα εμφανιστούν και τ αδέρφια του supernatural.

Δημοσ.

Νομιζω πως

Court of Owls και ο/οι Talons τους θα ηταν οτι επρεπε για αυτη τη σειρα. Και ψοφαει η ιδια η σειρα για Batman references και βγαζει νοημα να δειξουν απο τωρα, καθως ειναι πανω απο τον ιδιο τον Μπατμαν. Επισης θα μπορουσε να γινει και node για Lincoln March

Βεβαια εχω μια απορια. Πως προκυπτει?

Εμενα για wishful thinking ολων μας μου κανει

καθως ειναι ολοκληρη καστα. Οι Γκαβιλαν δεν φτανουν να δικαιολογησουν Court of Owls και δεν εχουν και Talons

@Dreyar

οχι για το Court of Owls ο Μπρους ηξερε απο μικρος, οπως ολοι οι Γκοθαμιτες καθως ηταν τοπικο folklore. Μαλιστα τους ειχε ψαξει οταν πεθαναν οι γονεις του περιμενοντας να ανακαλυψει καποια συνομοσια. Επειδη δεν του εκατσε τοτε, θεωρουσε πως ηταν παραμυθι μεχρι που τους αντιμετωπισε ως ενηλικας Μπατμαν αλλα την ιστορια την ηξερε απο παιδι

Δημοσ.

Ά ρε πως πάνε στράφι τέτοιες σκηνές....

Βρε δυο (παρανοϊκοί ψυχοπαθείς κτλ κτλ ) κακοποιοί είναι που το έχουν κάνει πρόβα στο κελάρι τους(που λέει ο λόγος) για να πείσουν το τρομοκρατημένο τους κενό. 

Τέλεια την παίξανε την σκηνή ,το μόνο κακό ήταν που δεν είπε κανείς,ούτε καν ο γκόρντον,ότι όπα η συζήτηση είναι στημένη

Αφού το παίξανε τόσο καλά γιατί ο Gordon να πει πως είναι στημένο το όλο σκηνικό;!

Θεωρώ πως ήταν από τις πιο κακές σκηνές της σειράς. Εκτός και αν είχαν κάποιο σκοπό. Αν κατάλαβες κάτι τέτοιο ενημέρωσε μας

γιατί μπορεί κάτι να μας ξέφυγε. 

Νομιζω πως

Court of Owls και ο/οι Talons τους θα ηταν οτι επρεπε για αυτη τη σειρα. Και ψοφαει η ιδια η σειρα για Batman references και βγαζει νοημα να δειξουν απο τωρα, καθως ειναι πανω απο τον ιδιο τον Μπατμαν. Επισης θα μπορουσε να γινει και node για Lincoln March

Βεβαια εχω μια απορια. Πως προκυπτει?

Εμενα για wishful thinking ολων μας μου κανει

καθως ειναι ολοκληρη καστα. Οι Γκαβιλαν δεν φτανουν να δικαιολογησουν Court of Owls και δεν εχουν και Talons

@Dreyar

οχι για το Court of Owls ο Μπρους ηξερε απο μικρος, οπως ολοι οι Γκοθαμιτες καθως ηταν τοπικο folklore. Μαλιστα τους ειχε ψαξει οταν πεθαναν οι γονεις του περιμενοντας να ανακαλυψει καποια συνομοσια. Επειδη δεν του εκατσε τοτε, θεωρουσε πως ηταν παραμυθι μεχρι που τους αντιμετωπισε ως ενηλικας Μπατμαν αλλα την ιστορια την ηξερε απο παιδι

Εννοούσα πως μαθαίνει όντως για την ύπαρξη τους και πως θα έχει ενδιαφέρον να τους κυνηγήσει πριν γίνει Batman. Δεν το διατύπωσα σωστά. 

Το θέμα είναι πως και αναφορά να γίνει δεν θα έχει ιδιαίτερη σημασία εάν ακολουθήσουν τα κόμιξ, Batman δεν θα δούμε. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, θα ήταν μεγάλη μαλακία να μην τους κυνηγήσει ο Μπρους όντας Batman. Ποίον να βάλουν; Τον Gordon; 

Eκτός και αν τους δείξουν να κινούνται παρασκηνιακά. Αλλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν το arc και δεν ξέρω κατά πόσο θα προτιμήσουν να το εντάξουν στη σειρά από ένα πιο δημοφιλές.

Τέλος πάντων, ότι και να επιλέξουν καλό θα είναι. Έχουν πει (οι συντελεστές) ότι δεν θα είναι ακριβείς στις μεταφορές τους. Παίζει να δούμε και καμία γυναίκα σε ρόλο έκπληξη.

Αυτό που πρόσεξα από συνεντεύξεις τους και με χαροποίησε είναι πως είναι πάρα πολύ καλοί γνώστες του Universe.

Δημοσ.

Εννοούσα πως μαθαίνει όντως για την ύπαρξη τους και πως θα έχει ενδιαφέρον να τους κυνηγήσει πριν γίνει Batman. Δεν το διατύπωσα σωστά. 

θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον και μαλιστα θα ταιριαζε γαντι. Οχι μονο ειναι γαματο σαν στορυ το Court of Owls - και νομιζω εχει γινει απο τα πιο δημοφιλη - αλλα ειναι και απο τα ελαχιστα που και στο υφος του Gotham θα ταιριαζε (το CoO δεν ειναι Batman related αλλα Gotham related) αλλα και ισως το μοναδικο στορυ που θα ειχε νοημα με τον Μπρους μικρο αφου οντως στα κομικς οπως θυμασαι ως πιτσιρικας τους εψαξε πρωτα

offtopic

Γενικα, Court of Owls, Endgame, Zero Year (το ειχα υποτιμησει την πρωτη φορα που το διαβασα, ακομα και Death of the Family, ο Σναιντερ εχει δωσει αλλη πνοη στον τιτλο τα τελευταια χρονια, εκει που ειχε βαλτωσει

Δημοσ.

Αφού το παίξανε τόσο καλά γιατί ο Gordon να πει πως είναι στημένο το όλο σκηνικό;!

Θεωρώ πως ήταν από τις πιο κακές σκηνές της σειράς. Εκτός και αν είχαν κάποιο σκοπό. Αν κατάλαβες κάτι τέτοιο ενημέρωσε μας

γιατί μπορεί κάτι να μας ξέφυγε. 

Έκανες παράθεση την απάντησή μου πάνω σε αυτό,υποδύονται δυο φανταστικούς χαρακτήρες μη-ηθοποιούς που δοκιμάζονται στην ηθοποιία έπρεπε να είναι κάκιστη και ήταν κάκιστη οπότε ήταν τέλεια η ερμηνεία για την σκηνή που παίξανε.  

Δημοσ.

Μετριο μου φανηκε το σημερινο επεισοδιο, αν και οντως ειχαμε αρκετα καινουργια στοιχεια να προστιθενται στο πλαζ.

Ο ηθοποιος που παιζει τον theo galavan μου ηταν παντα αχωνευτος σε οτι και αν των δει,το ιδιο μου βγαζει και εδω για μια ακομη φορα(μαλλον πετυχαινει ετσι τον στοχο μου καθε φορα)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τούμπανο και το 7 όντως. Η σειρά δίνει ρέστα σε αυτήν την σεζόν. Αν και η πρώτη μου άρεσε πολύ, με αυτήν έχω τρελαθεί. 

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά πάει η σειρά. Ανοίγει πολλά μέτωπα και επιτέλους ολοκληρώνει τους χαρακτήρες σε αυτό που γνωρίζουμε όλοι μας. Εαν όντως συνεχίσει και με Court of Owls τότε δεν με πειράζει να τελειώσει και σε αυτή τη σεζόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...