Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 2η έχει ανέβει αρκετά.
Παρόλα αυτά, μου φαίνεται σαν να υπάρχει έλλειψη χαρακτήρων που ξεχωρίζουν. Θα πρέπει να γίνει λίγο πιο σκοτεινό κατά τη γνώμη μου.

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ίσως, αλλά δεν εμβαθύνει καθόλου στους χαρακτήρες, τα περνάει πολύ γρήγορα όλα.
Δεν είναι άσχημο, απλά θα προτιμούσα ίσως λίγο πιο αργό ρυθμό και περισσότερη εμβάθυνση.

Δημοσ.

Ο Τζερόμ σας δίνει κι εσάς την εντύπωση ότι προσπαθεί να ακούγεται σαν τον Λέτζερ?

Δεν είχα δει ολόκληρο το επεισόδιο :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει πάμε για court of owls storyline.

Νομίζω πως ο σημερινός θάνατος του Jerom, δείχνει πως οι παραγωγοί προγραμματίζουν να μας δείξουν Bruce με Batsuit και κάποιον συνομήλικο του Joker στις μελλοντικές σεζόν.

Ο Archvillain ψιλοαπογοήτευση σαν ηθοποιός πάντως...

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά είχαν ανακοινώσει από την αρχή της σειράς πως σε κάθε σεζόν, σχεδόν, θα υπάρχει και ένας χαρακτήρας ο οποίος μελλοντικά θα μπορούσε να είναι o Joker. 

O Τheo δεν ξέρω πως σας φάνηκε σε αυτό το επεισόδιο αλλά εγώ τον βρήκα εντελώς τραγικό. Μέτριος ήταν στα προηγούμενα επεισόδια αλλά στο σημερινό δεν βλεπόταν. Ειδικά στη σκηνή που σηκώνετε και "λογομαχεί" με τον Jerome, πρέπει να ήταν από τις χειρότερες σκηνές που έχω δει. Η υποκριτική του τύπου ήταν άθλια. 

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει πάμε για court of owls storyline.

Νομίζω πως ο σημερινός θάνατος του Jerom, δείχνει πως οι παραγωγοί προγραμματίζουν να μας δείξουν Bruce με Batsuit και κάποιον συνομήλικο του Joker στις μελλοντικές σεζόν.

Ο Archvillain ψιλοαπογοήτευση σαν ηθοποιός πάντως...

Να κάνουν κανα timeskip χλωμό το βλέπω γιατί το είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή οι συντελεστές. Δεν θα τον δούμε στο κοστούμι του.

Θα έχει ενδιαφέρων να εντάξουν στη σειρά το court of owls διότι αν δεν κάνω λάθος ο Μπρους μαθαίνει για την δράση τους όντας Batman.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά είχαν ανακοινώσει από την αρχή της σειράς πως σε κάθε σεζόν, σχεδόν, θα υπάρχει και ένας χαρακτήρας ο οποίος μελλοντικά θα μπορούσε να είναι o Joker. 

O Τheo δεν ξέρω πως σας φάνηκε σε αυτό το επεισόδιο αλλά εγώ τον βρήκα εντελώς τραγικό. Μέτριος ήταν στα προηγούμενα επεισόδια αλλά στο σημερινό δεν βλεπόταν. Ειδικά στη σκηνή που σηκώνετε και "λογομαχεί" με τον Jerome, πρέπει να ήταν από τις χειρότερες σκηνές που έχω δει. Η υποκριτική του τύπου ήταν άθλια. 

Συμφωνώ για την υποκριτική του συγκεκριμένου αλλά μην ξεχνάμε οτι έχει παίξει και στο The Cape, οπότε αυτό πιστεύει μας λύνει όλες τις απορίες.  :P

Επίσης ακόμα δεν έχω αποφασίσει μεταξύ Barbara και Leslie.  :P

Δημοσ.

Μακράν το πιο κακό acting που έχω δει ποτέ. Αν και ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα καλός στο να αντιλαμβάνομαι την κακή υποκριτική, εδώ μου βγήκαν τα μάτια.

Εν τω μεταξύ, εκεί που η Barbara μου ήταν παντελώς αδιάφορη στην πρώτη season, τώρα μ αρέσει όλο και περισσότερο με κάθε επεισόδιο που περνάει.  :wub:

Jerome... nooo  :o

Δημοσ.

Eν τω μεταξυ τα βρισκετε κανονικα τα επεισοδια 2 και 3?Εγω γιατι τα ψαχνω τοσες μερες και εχω βρει μονο το 1ο?

Και αλλη μια δευτερη 'ασχετη' ερωτηση.Πως βγαζουν στο imdb την γενικη βαθμολογια της σειρας?Μπαινεις και σου λεει Gotham 8.

Aν μπεις σε ολα τα επεισοδια και ας πουμε κανεις εναν μ.ο που θα ηταν το πιο λογικο για την βαθμολογια της σειρας σιγουρα βγαινει πανω απο 8.

Δημοσ.

Eν τω μεταξυ τα βρισκετε κανονικα τα επεισοδια 2 και 3?Εγω γιατι τα ψαχνω τοσες μερες και εχω βρει μονο το 1ο?

Και αλλη μια δευτερη 'ασχετη' ερωτηση.Πως βγαζουν στο imdb την γενικη βαθμολογια της σειρας?Μπαινεις και σου λεει Gotham 8.

Aν μπεις σε ολα τα επεισοδια και ας πουμε κανεις εναν μ.ο που θα ηταν το πιο λογικο για την βαθμολογια της σειρας σιγουρα βγαινει πανω απο 8.

Άλλο τα votes γενικά για τη σειρά και άλλο για κάθε επεισόδιο ξεχωριστά. Τα πρώτα 3 επεισόδια υπάρχουν παντού. Δώσε το mail σου σε pm

Δημοσ.

Άλλο τα votes γενικά για τη σειρά και άλλο για κάθε επεισόδιο ξεχωριστά. Τα πρώτα 3 επεισόδια υπάρχουν παντού. Δώσε το mail σου σε pm

Tα βρηκα τελικα ευχαριστω.

Συμφωνοι το ξερω αλλα δεν ειναι καπως παραλογο πχ ολα τα επεισοδιοα σου εκτος απο 2ξερω γω στα 25 να κυμαινονται μεταξυ 8,2--9 και τα αλα δυο πχ να ειναι στο 7,8--7,9    και η σειρα σαν ολικη βαθμολογια να εχει 8?

Γενικα μιλαω οχι μονο για το gotham απλα το προσεξα και μου κανε εντυπωση.

Δημοσ.

Tα βρηκα τελικα ευχαριστω.

Συμφωνοι το ξερω αλλα δεν ειναι καπως παραλογο πχ ολα τα επεισοδιοα σου εκτος απο 2ξερω γω στα 25 να κυμαινονται μεταξυ 8,2--9 και τα αλα δυο πχ να ειναι στο 7,8--7,9 και η σειρα σαν ολικη βαθμολογια να εχει 8?

Γενικα μιλαω οχι μονο για το gotham απλα το προσεξα και μου κανε εντυπωση.

Σε πολλες σειρές γίνεται αυτό όπως και το αντίθετο.

Δες agents of shield. Ξεκινησε χαλια πήρε 7.5 σαν σειρα και έπειτα ανέβηκε κατακόρυφα με πολύ καλά επεισόδια. Η σειρά έμεινε στο 7.5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...