Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ας μου εξηγησει οποιος γνωριζει το εξης.

H barbara gordon αφου ειναι συμφωνα με τα origin των comics η 2η batgirl πως γινεται να ειναι τοσα πολλα χρονια μεγαλυτερη απο την ηλικια του bruce στο Gotham?

Επισης αφου μετεπειτα εγινε η γυναικα του james gordon και κανανε μαλιστα και ενα παιδι τι ειχε γινει και τραβιοντουσταν αρχικα η barbara με τον nightwing και μετεπειτα με τον batman?

1ον η Batgirl είναι η κόρη και όχι η γυναίκα του Γκόρντον.

2ον Δεν ξέρω αν ακόμα και η Μπάρμπαρα της σειράς θα γίνει τελικά η γυναίκα του Τζιμ έτσι όπως το παίξανε

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1ον η Batgirl είναι η κόρη και όχι η γυναίκα του Γκόρντον.

2ον Δεν ξέρω αν ακόμα και η Μπάρμπαρα της σειράς θα γίνει τελικά η γυναίκα του Τζιμ έτσι όπως το παίξανε

1) Ναι συμφωνω σε αυτο που λες. Το ξερουμε ουτως ή αλλως και απο τα animated αλλα και απο το the killing joke οτι ηταν η κορη του,που πυροβολησε και αφησε αναπηρη ο joker. Σε wiki's ωστοσο αναφερεται ως γυναικα του.

she was first wife of Gotham City Police Commissioner James Gordon and mother of James Gordon Jr. She is also known as Barbara Eileen-Gordon.

2)Τωρα το πως θα το παει η σειρα ουτε και εγω γνωριζω αν και πιστευω οτι ειναι σχετικα νωρις ακομα και εχει χρονο να δειξει πολλα πραγματα αλλα και να αλλαξει την τωρινη κατασταση και να γυρισει η barbara πισω στον gordon.

Δημοσ.

Μα ούτε παντρεμένοι ούτε αρραβωνιασμένοι ήταν,τι το ψάχνεται; Δεν μπορεί το παιδί σου να έχει το όνομα καμιάς από της πρώην σου;  Νόμος είναι αυτός;

Στην τελική μπορεί να παιχτεί πολύ δράμα ακόμα με αυτήν και να έχει τύψεις ο gordon που δεν έπιασε τον τρελό πριν την τρελάνει και να ονομάσει το παιδί του εις μνήμην ή τιμήν της.

Δημοσ.

Τουμπανο το ξεκίνημα της 2ης σεζον!!!

Για να δούμε τι θέση θα έχει το bruce στην λίστα του χρόνου.

http://splashdata.com/press/worst-passwords-of-2014.htm

Εκατομμυριούχος τώρα γιατρός και καλά ευφυΐα και βάζει τέτοιο pass...

Anyway ναι δυνατό το επεισόδιο δίνει πολύ δυνατές προοπτικές για την σεζόν από άποψη κακών.    

Δημοσ.

Η σειρα ανεβασει στροφες πολυ γρηγορα,ανετα βαζω 9 στο  2 επεισοδιο.Ο jerome και η barbara  επισης ηταν πολυ καλη.

Και ετσι λοιπον παμε σιγα σιγα

για court of owls

Δημοσ.

Εκεί που λέει

"How do I look"

Εφψ θα απανταγα

"Μια χαρά"

In other news

Δεν με ψήνει ο joker σαν ηθοποιός ή μάλλον δεν με ψηνει ο ηθοποιός που παιζει τον joker.

=]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...