Kostasspil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια ας μου εξηγησει οποιος γνωριζει το εξης. H barbara gordon αφου ειναι συμφωνα με τα origin των comics η 2η batgirl πως γινεται να ειναι τοσα πολλα χρονια μεγαλυτερη απο την ηλικια του bruce στο Gotham? Επισης αφου μετεπειτα εγινε η γυναικα του james gordon και κανανε μαλιστα και ενα παιδι τι ειχε γινει και τραβιοντουσταν αρχικα η barbara με τον nightwing και μετεπειτα με τον batman? 1ον η Batgirl είναι η κόρη και όχι η γυναίκα του Γκόρντον. 2ον Δεν ξέρω αν ακόμα και η Μπάρμπαρα της σειράς θα γίνει τελικά η γυναίκα του Τζιμ έτσι όπως το παίξανε
k_skidrow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 1ον η Batgirl είναι η κόρη και όχι η γυναίκα του Γκόρντον. 2ον Δεν ξέρω αν ακόμα και η Μπάρμπαρα της σειράς θα γίνει τελικά η γυναίκα του Τζιμ έτσι όπως το παίξανε 1) Ναι συμφωνω σε αυτο που λες. Το ξερουμε ουτως ή αλλως και απο τα animated αλλα και απο το the killing joke οτι ηταν η κορη του,που πυροβολησε και αφησε αναπηρη ο joker. Σε wiki's ωστοσο αναφερεται ως γυναικα του. she was first wife of Gotham City Police Commissioner James Gordon and mother of James Gordon Jr. She is also known as Barbara Eileen-Gordon. 2)Τωρα το πως θα το παει η σειρα ουτε και εγω γνωριζω αν και πιστευω οτι ειναι σχετικα νωρις ακομα και εχει χρονο να δειξει πολλα πραγματα αλλα και να αλλαξει την τωρινη κατασταση και να γυρισει η barbara πισω στον gordon.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα που το έψαξα κι εγώ, η Barbara Eileen-Gordon είναι η ex-wife του (και στα 2 κύρια continuities). H Barbara (σκέτο) Gordon ανάλογα το continuity είναι ή ανιψιά ή κόρη του. Σύμφωνα με το DC Wiki πάντα.
Kostasspil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Η δικιά μας είναι Eileen?? Δεν έχω προσέξει
k_skidrow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 συμφωνα με το imdb την εχει ως barbara kaen και επισης συμφωνα με το comicvine ειναι το ιδιο προσωπο με την gordon. http://www.comicvine.com/barbara-kean-gordon/4005-70561/ She is also known as Barbara Eileen-Gordon.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα η μέλλουσα ex-wife.
TheELF Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μα ούτε παντρεμένοι ούτε αρραβωνιασμένοι ήταν,τι το ψάχνεται; Δεν μπορεί το παιδί σου να έχει το όνομα καμιάς από της πρώην σου; Νόμος είναι αυτός; Στην τελική μπορεί να παιχτεί πολύ δράμα ακόμα με αυτήν και να έχει τύψεις ο gordon που δεν έπιασε τον τρελό πριν την τρελάνει και να ονομάσει το παιδί του εις μνήμην ή τιμήν της.
hliastsek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τουμπανο το ξεκίνημα της 2ης σεζον!!!
TheELF Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τουμπανο το ξεκίνημα της 2ης σεζον!!! Για να δούμε τι θέση θα έχει το bruce στην λίστα του χρόνου. http://splashdata.com/press/worst-passwords-of-2014.htm Εκατομμυριούχος τώρα γιατρός και καλά ευφυΐα και βάζει τέτοιο pass... Anyway ναι δυνατό το επεισόδιο δίνει πολύ δυνατές προοπτικές για την σεζόν από άποψη κακών.
D4rkshadow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Η σειρα ανεβασει στροφες πολυ γρηγορα,ανετα βαζω 9 στο 2 επεισοδιο.Ο jerome και η barbara επισης ηταν πολυ καλη. Και ετσι λοιπον παμε σιγα σιγα για court of owls
viper2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εκεί που λέει "How do I look" Εφψ θα απανταγα "Μια χαρά" In other news Δεν με ψήνει ο joker σαν ηθοποιός ή μάλλον δεν με ψηνει ο ηθοποιός που παιζει τον joker. =]
Kostasspil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Και ετσι λοιπον παμε σιγα σιγα για court of owls Από που το συμπεραίνεις??
skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά εγώ το είχα σταματήσει μετά από 4-5 επεισόδια στην 1η σεζόν. Αξίζει τελικά;
Kostasspil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Η 2η φαίνεται πως έχει βελτιωθεί σημαντικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα