Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εννοώ πως βιάστηκαν πολύ απο umbrella boy να τον κάνουν Don Corleone.

Δεν έχω ψάξει πολύ το συγκεκριμένο lore του Penguin, αλλά αυτό δεν είναι ουσιαστικά; 

Ή ξεκίνησε στα comics πολύ διαφορετικά; Δεν ξέρω και τι ηλικία έχει στο Gotham, αλλά εκεί πάνε για δικό τους continuity.

Δημοσ.

Δεν έχω ψάξει πολύ το συγκεκριμένο lore του Penguin, αλλά αυτό δεν είναι ουσιαστικά; 

Ή ξεκίνησε στα comics πολύ διαφορετικά; Δεν ξέρω και τι ηλικία έχει στο Gotham, αλλά εκεί πάνε για δικό τους continuity.

Δεν κατάλαβες αυτό που ήθελα να πώ.

Με το ρυθμό που αναπτύσσουν και τις ηλικίες που παρουσιάζουν τους villains όταν ο Bruce Wayne στα 30 θα φοράει την κάπα, ο Riddler ,ο Joker, ο Twoface και ο Penguin θα είναι 60 χρονών.

Ίσως κάνω λάθος αλλα αυτή η αίσθηση μου μένει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με το ρυθμό που αναπτύσσουν και τις ηλικίες που παρουσιάζουν τους villains όταν ο Bruce Wayne στα 30 θα φοράει την κάπα, ο Riddler ,ο Joker, ο Twoface και ο Penguin θα είναι 60 χρονών.

Οκ, το έπιασα. :)

Nαι, γεγονός είναι πως οι ηλικίες πρέπει να είναι ολίγον...περίεργες. Πιο πολύ στέκουν όλοι με τον Gordon παρά τον Batman, ε;

Δημοσ.

Οκ, το έπιασα. :)

Nαι, γεγονός είναι πως οι ηλικίες πρέπει να είναι ολίγον...περίεργες. Πιο πολύ στέκουν όλοι με τον Gordon παρά τον Batman, ε;

Αυτό βλέπω και εγώ...

Κανονικά όλοι οι Batman villains θα πρέπει να είναι περίπου ηλικιακά κοντά σε Bruce Wayne και Selina Kyle.

Το πιο αστείο είναι με τον Falcone.

60 χρονών στο σύμπαν του Gotham...Δηλαδή άμα τον πετύχουμε ζωντανό όταν βάλει τη μπέρτα ο Bruce τυχεροί θα είμαστε.

Για εμένα το λάθος που έκαναν οι σεναριογράφοι είναι να μας δείξουν ένα Gotham με αρχηγούς τον Falcone και τον Maroni και τους Batman Villains να εξελίσσονται τριγύρω, ενώ θεωρώ πως πιο σωστό θα ήταν η ιστορία του Gotham να επικεντρωνόταν στην εξέλιξη αυτών των 2(Falcone,Maroni) και πως κατάφεραν να κάνουν τη πόλη δική τους, τη ζωή του Bruce απο παιδική ηλικία (όπως κάνουν τώρα), και όταν ήταν έτοιμοι να μας δείξουν τον Batman, 1 season πρίν να μας βάλουν στο παιχνίδι των Villains.

Δημοσ.

Και για ποίον λόγο να γίνει batman στα 30 του;

Γιατί να μην αρχίσει στα 15-16 να φοράει την στολή και απλά να παρακολουθεί κόσμο να τραβάει φωτογραφίες τι είπα ο γέρος,βίντεο με τα google δηλαδή wayne glasses;;

Απλά να δημοσιεύει τα βίντεο και να μεγαλώνει τον θρύλο του να τον βλέπουν μόνο σαν σκιά οι κακοί π.χ. ή μόνο από μακριά και να μην ξέρουν αν είναι αληθινός ή όχι για αρκετά χρόνια,μέχρι να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να ρίχνει και καμιά μπουνιά.

Δημοσ.

Και για ποίον λόγο να γίνει batman στα 30 του;

Γιατί να μην αρχίσει στα 15-16 να φοράει την στολή και απλά να παρακολουθεί κόσμο να τραβάει φωτογραφίες τι είπα ο γέρος,βίντεο με τα google δηλαδή wayne glasses;;

Απλά να δημοσιεύει τα βίντεο και να μεγαλώνει τον θρύλο του να τον βλέπουν μόνο σαν σκιά οι κακοί π.χ. ή μόνο από μακριά και να μην ξέρουν αν είναι αληθινός ή όχι για αρκετά χρόνια,μέχρι να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να ρίχνει και καμιά μπουνιά.

Μιλάμε με βάση τα animated movies & series στα οποία βασίζονται όλα τα storylines και στα οποία έχει περάσει χρόνια εκπαίδευσης και πηγαίνει πρώτη φορά να αντιμετωπίσει το έγκλημα στα 27-30 (αν θυμάμαι καλά) με μία κουκούλα απλά (το σκηνικό στο φορτηγό στο Mask of the Phantasm του 1993), και όταν βλέπει πως δεν μπορεί να τα καταφέρει έτσι απλά και με τις μαχητικές δεξιότητες που κατέχει, καταλαβαίνει πως πρέπει να κάνει τον εαυτό του σύμβολο εκφοβισμού για αυτό και αποφασίζει να ντυθεί νυχτερίδα και να βάλει το Batsuit.

P.S:Αν ισχύει ο τίτλος που είδα για το επεισόδιο 17 πάμε για μεγάλη απογοήτευση...Reinventing the origin of Joker...

• Moderators
Δημοσ.

P.S:Αν ισχύει ο τίτλος που είδα για το επεισόδιο 17 πάμε για μεγάλη απογοήτευση...Reinventing the origin of Joker...

Μιας και έχεις το "The Killing Joke" για avatar, δεν υπάρχει "σταθερό" origin του Joker. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και έχεις το "The Killing Joke" για avatar, δεν υπάρχει "σταθερό" origin του Joker. ;)

Μαζί σου...αλλά πλέον νόμιζα μετά την ταινία "Batman : Under the Red Hood", το πιο κοινά αποδεκτό origin είναι με τον αποτυχημένο comedian που απελπισμένος να βοηθήσει την οικογένειά του καθώς δε βρίσκει δουλειά, γίνεται συνεργός σε μία ληστεία, φοράει το Red Hood και όταν πάει να του περάσει τις χειροπέδες ο Batman στο εργοστάσιο με τα χημικά, παραπατάει και πέφτει στο καζάνι.

• Moderators
Δημοσ.

Μαζί σου...αλλά πλέον νόμιζα μετά την ταινία "Batman : Under the Red Hood", το πιο κοινά αποδεκτό origin είναι με τον αποτυχημένο comedian που απελπισμένος να βοηθήσει την οικογένειά του καθώς δε βρίσκει δουλειά, γίνεται συνεργός σε μία ληστεία, φοράει το Red Hood και όταν πάει να του περάσει τις χειροπέδες ο Batman στο εργοστάσιο με τα χημικά, παραπατάει και πέφτει στο καζάνι.

Αυτό το κομμάτι ισχύει με το καζάνι, αλλά ακόμη και στο wiki (με παράθεση στο "The Killing Joke"):

Accounts of the Joker's origins have been varied and numerous. He himself has told the story of how he came to be with several different variations, saying that sometimes he remembers it one way, sometimes another; and that if he has to have a past, he "[prefers] it to be multiple choice.

Τέλος πάντων, θα δείξει. Είπαμε, δικό της continuity η σειρά.

Όσο δεν δείχνει τον Gordon να γίνεται Batman, καλά είμαστε. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει ακριβής τρόπος να περιγραφεί το πόσο TOO FUCKING SOON ήταν αυτό.

Ούτε το πόσες φορές τον έχει παίξει ο πιτσιρίκος με τη ρητορική του Ledger.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει ακριβής τρόπος να περιγραφεί το πόσο TOO FUCKING SOON ήταν αυτό.

Αυτό ακριβώς μπήκα να γράψω.

Ο Τζόκερ είναι τεράστιο κεφάλαιο του DCU και δεν έπρεπε να το κάψουν και αυτό τόσο νωρίς, Όχι αυτό.

Δημοσ.

Πάντως στο teaser της σειράς μας είχαν  προετοιμάσει (0:40)

Και στο επεισόδιο που γνωρίζει τη γιατρίνα είχαν δώσει ένα hint αν βρω το λινκ θα το ποστάρω

edit:

Δημοσ.

Αφού ήθελαν να κάνουν το περιβάλλον του Μπάτμαν, ας παρκάρουν τον Γκόρντον και να δούμε επιτέλους αυτό που θα ήθελαν να κάνουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...