Monkey D. Luffy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Morena Baccarin FTW μαζί με την Barbara 3
zvarthangalos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Είδα κι εγώ τον ''πιλότο'' συμπαθητικό φαίνεται υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το μέλλον της σειράς δηλαδή αν θα δούμε τους ήρωες ενήλικες και αργότερα σε δράση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 δεν νομίζω...
DKNI Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τι εννοεις ενηλικες? Μπατμαν κι ετσι? Οχι δεν παιζει, best case scenario οπως στο Smallville, 10 σεζον και την 10η να τελειωνει με τον Μπρους να ξεκινα ως Μπατμαν Παντως ενω ειναι αρκετα καλη οσο περνανε τα επεισοδια, εχει 2 θεματα που δεν ξερω πως θα τα αντιμετωπισουν - Εχει αρκετους Μπατμαν χαρακτηρες. Οι οποιοι θα αποκτησουν νοημα μονο αν η σειρα κρατησει 10 σεζον ή κανει jump 10 ετων - Πρεπει να κοψουν λιγο με τον Γκορντον. Δεν ειναι Μπατμαν, δεν πρεπει να ειναι Μπατμαν, αν ο Γκορντον συνεχεια τα καταφερνει, ουσιαστικα στερεις απο το Γκοθαμ την αναγκη για εναν Μπατμαν 1
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω το δεύτερο είναι feature, δεν είναι bug. Δλδ ο Γκόρντον τα βγάζει πέρα με την πλέμπα, αλλά παράλληλα δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει ακόμα τους supervillains, το οποίο στο τέλος θα οδηγήσει στο ότι "ναι, τα σπας γκόρντον, αλλά για τα μεγάλα ψάρια δεν αρκείς".
bilya Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Είδαμε και τον Scarecrow στα νιάτα του με στειλες ουτε που τοχα φανταστει
vsl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 με στειλες ουτε που τοχα φανταστει Ήταν και ο τίτλος του επεισοδίου (γι' αυτό δεν το έβαλα και σε spoiler).
vsl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Joker is coming Πολύ νωρίς έριξαν και αυτό το χαρτί... έμεινε κανένας άσσος;
Monkey D. Luffy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Έχω απορία τι θα μείνει για την δεύτερη season.
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω το δεύτερο είναι feature, δεν είναι bug. Δλδ ο Γκόρντον τα βγάζει πέρα με την πλέμπα, αλλά παράλληλα δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει ακόμα τους supervillains, το οποίο στο τέλος θα οδηγήσει στο ότι "ναι, τα σπας γκόρντον, αλλά για τα μεγάλα ψάρια δεν αρκείς". Σιγά που τα βγάζει πέρα...μέχρι τώρα όλοι του έχουν ξεφύγει,αυτός που έκανε το viper/venom ο άλλος ο zisniznicsz πως διάολο τον λένε,αυτός με την ηλεκτροθεραπεία,το πνεύμα της κατσίκας (lol). Το μεγάλο του κατόρθωμα είναι ότι κατάφερε και ζει ακόμα.
snik3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Η σειρά πάει πολύ δυνατά, αλλά έχει χτυπητές αδυναμίες. Ο Bruce Wayne είναι 10-12 ετών, ενώ ο Riddler έχει χρόνια μέσα στην GCPD, ο Penguin θεωρείται αξιόλογος μαφιόζος, ο Scarecrow είναι μεγαλύτερος του και είδαμε τον 30άρη Joker σε trailer του επόμενου επεισοδίου. Λατρεύω τη σειρά και ελπίζω με κάποιο τρόπο να τη σώσουν...
KilliK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σιγά που τα βγάζει πέρα...μέχρι τώρα όλοι του έχουν ξεφύγει,αυτός που έκανε το viper/venom ο άλλος ο zisniznicsz πως διάολο τον λένε,αυτός με την ηλεκτροθεραπεία,το πνεύμα της κατσίκας (lol). Το μεγάλο του κατόρθωμα είναι ότι κατάφερε και ζει ακόμα. ε θα τους πιασει ο Batman αργοτερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ο Penguin θεωρείται αξιόλογος μαφιόζος Και στα comics αυτό δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα