Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ειναι το νεο επεισοδιο!

Ο άλλος κλαιγεται για δεν βγάζουν σε 4κ την σειρά... Λες και υπάρχουν πολλοί με τέτοιες οθόνες. Που το gotham έχει από τις καλύτερες εικόνες και χρώματα σε σχέση με άλλες σειρές...

Οσο καλη εικονα και να εχει σε καμια περιπτωαη δεν μπορει να φτασει σε ποιοτητα και λεπτομερεια τις αναλυσεις 1440p και 4κ. Με την οθονη που εχω οι 4κ σειρες θα παιζουν σε 2560χ1440 που ειναι πολυ καλυτερο απο το 1920χ1080 αλλα κατωτερο απο 4κ  μεχρι την επομενη αναβαθμιση του  pc μου γιατι ετσι οπως ειναι τωρα θα σερνεται αμα το βαλω σε 4κ οθονη.

Δημοσ.

Μεγαλες ανατοπρες και εκπληξεις σε αυτο το επεισοδειο,αρχισουν και στηνουν σιγα σιγα το σκηνικο της 3 σεζον

το χτυπησε και αυτο το γκομενακι ο γκορτον :-D ,οχι που θα το αφηνε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο  Opensubtitles εχει υποτιτλους αλλα οι περισσοιτεροι εδω μεσα ξερουμε τοσο καλα αγγλικα ωστε να μην χρειαζομστε υποτιτλους. Μια και το ανεφερες ομως ξερει κανεις αν στο μελλον η σειρα θα ερθει και στην Ελλαδα? Εννοω αν παιχτει σε καποιο καναλι στην τηλεοραση γιατι μεχρι τωρα μονο σε συνδρομητικο ειναι.

Δημοσ.

Μου αρεσε που στην συζητηση του bruce  με τον  alfred  στην κουζινα,ακουγοταν απο πισω και καλα  μια κουκουβαγια,οταν του ελεγε οτι δεν παιζει να ξαναδουν τον κλωνο

Δημοσ.

που μπορω να δω το επισοδειο 5 ; μεχρι στιγμης δεν παιζει σε κανενα site ουτε torrent απο οσα τσεκαρα

Δημοσ.

Eλα οι σειρηνες σιγα σιγα να γινονται 3 και με την προσθηκη της  ivy. :devil:Και μετα να τα κανουνε ολα @@@

Τρελλο διδυμο και στην κυριολεξια ομως :devil: ο nigma  και ο penguin..ειναι ολα τα λεφτα σην σειρα

• Like 1
Δημοσ.

ακομα δεν μπορω να ξεπερασω το γεγονος οτι

σκοτωσαν και εκαψαν την διμετρη μελαχρινη αμαζονα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...