Προς το περιεχόμενο

Backlight bleed ή κατι αλλο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις αγορασα μια οθονη lg και παρατηρω σε σκοτεινες ταινιες και παιχνιδια και με την προυποθεση οτι εχω λιγο τσιμπημενη τη φωτεινοτητα (πχ 80%) ενα σαφως περιγεγραμενο φως περιφερικα γυρω γυρω κοντα στο πλαισιο περιπου ενα δαχτυλο. Εχω δει εικονες απο backlight bleed στο νετ και δε μου φαινεται το ιδιο. Σε χαμηλοτερη φωτεινοτητα δεν το βλεπω ευκολα. Ειναι normal αυτο? Επισυναπτω και μια φωτο που ψιλοφαινεται αυτο που λεω. Ευχαριστω

http://tinypic.com/view.php?pic=11c5xfn&s=5#.UkK8IT95exg

Δημοσ.

Μια χαρά μου φαίνεται. όλες οι οθόνες led είναι έτσι στο μαύρ, σε άλλες είναι πιο έντονο σε άλλες όχι. που να δεις την δικιά μου dell να δεις τι σημαίνει bleeding :-D

Δημοσ.

Γενικα οταν εχουμε bleed δεν εχουμε φως και θολουρα λιγο περιφερικα κοντα στο πλαισιο? Αυτο που με προβληματιζει με τη δικια μου ειναι οτι το φως αυτο φαινεται καθαρα που αρχιζει και που τελειωνει οταν ανεβαζω φωτεινοτητα. Δεν ειναι εντονο αλλα δεν ειναι παραξενο?

Δημοσ.

Άμα την έκανες πρόσφατα την αγορά πήγαινέ την πίσω με doa και πάρε άλλη από το ίδιο μοντέλο. Εγώ προσωπικά το θεωρώ φυσιολογικό..τόσες οθόνες led έχω στο σπίτι δεν υπάρχει καμία τέλεια όλες κάτι θα έχουν, άλλες πιο έντονο άλλες στο ελάχιστο

Δημοσ.

παιδια την εικονα την εβαλα για να δειτε αυτη τη "δαντελα" που κανει γυρω γυρω. Εχω πολυ ψηλα το brightness και το μαυρο εχει γινει γκρι. Γενικα με καλα settings δεν εχω κανενα προβλημα αλλα αυτο το περιγραμμα φωτος παραμενει... Αυτο ρωταω αν ειναι στα πλαισια bleed γιατι δεν ειχα παλια παλι LED και δεν ξερω...

Δημοσ.

στις ρυθμισεις που δουλευω δεν φαινεται εκτος απο το σκουρο μπλε. Δεν καταλαβαινω γιατι. Βασικα στο site του insomnia φαινεται εντονα που εχει γυρω γυρω μπλε και μου τη σπαει :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...