p07apo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερίζω την παρέα του insomnia.Έχω το εξής θέμα με έναν σχετικά παλιό 160GB WD ενός φίλου.Κάνω έλεγχο smart και βγάζει crc error count failed.Το θέμα είναι ότι στο δικό του σύστημα κρασάρει το λειτουργικό ενώ στο δικό μου, όσες φορές και να το έχω δοκιμάσει, λειτουργεί απροβλημάτιστα. Το crc error count αποτυγχάνει και στο δικό μου σύστημα. Bios, drivers και τα σχετικά είναι όλα στην τελευταία έκδοση.Καμία ιδέα;Σημειωτέων ότι ο δίσκος χρησιμοποιείται για αποθήκευση, το λειτουργικό βρίσκεται σε άλλο δίσκο.Το σύστημα του αποτελείτε από τα εξής phenom ii x2 245, 4gb kingston ddr2 667, gigabyte m68m s2p
MaxPayne Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εγω νομιζα πως το crc error το βγαζει οταν κανουμε extract απο ενα κακο αντιγραφο του winrar (?)
p07apo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εγω νομιζα πως το crc error το βγαζει οταν κανουμε extract απο ενα κακο αντιγραφο του winrar (?) cyclic redundary check errors συναντάς σε διάφορες περιπτώσεις όχι μόνο στο winrar. Ουσιαστικά χρησιμοποιείται για έλεγχο σφαλμάτων στα δεδομένα.
p07apo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 cyclic redundary check errors συναντάς σε διάφορες περιπτώσεις όχι μόνο στο winrar. Ουσιαστικά χρησιμοποιείται για έλεγχο σφαλμάτων στα δεδομένα. Καμία ιδέα ρε παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα