Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst™

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά όταν κάνω update στην κάρτα γραφικών (AMD Radeon HD 6700 Series) φτάνω στο σημείο να εγκαταστήσω το AMD Catalyst™

Αφού το κάνω, μετά όταν πάω να ανεβάσω  την ένταση στο εικονίδιο κάτω αριστερά, αυτό το ορθογώνιο που βγαίνει πάνω από το μικρό εικονίδιο για τον ήχο, εμένα μου το βγάζει στην μέση της οθόνης

Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Δηλαδή αν δεν κάνεις Update βγαίνει σωστά; Σε ποια έκδοση είσαι και σε ποια σου δημιουργεί αυτό το θέμα;

Έχω κι εγώ ati στο desktop (3560) αλλά ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο, σε καμία αναβάθμιση.

Δημοσ.
Catalyst Control Center 2011.0419.2218.38209 Σε αυτήν είμαι τώρα και αυτόματα με πάει εδώ για την αναβάθμιση

Catalyst Control Center ver. 2013.0830.1943.33589 Και όταν την κάνω μου κάνει αυτό το πρόβλημα που ανέφερα
Δημοσ.

Δεν ξέρω μήπως έχει μπει κάποια ρύθμιση για το desktop. Δες αν έχει κάπου για επαναφορά προεπιλογών.

Κατεβάζω τώρα τους drivers στο laptop με ati να το δω.

BTW, Η spy vs spy εικόνα στο προφίλ σου μου θύμισε παλιές καλές εποχές Βαβούρας και mad magazine.

Δημοσ.

Λοιπόν το έβαλα αλλά επειδή η κάρτα μου είναι παλαιότερη μου έβαλε τους 13.1 legacy με το ccc 2012 και όχι το 2013. Δεν βλέπω όμως να μου κάνει κάτι τέτοιο. Για πήγαινε πάνω δεξιά στις προτιμήσεις και πάτα επαναφορά προεπιλογών.

Κάτι άλλο δεν μπορώ να δω. Δοκίμασες να βάλεις από το καινούργιο πακέτο μόνο τους drivers; Αν επιλέξεις εγκατάσταση για προχωρημένους σου δίνει την δυνατότητα να στήσεις αν θέλεις μόνο drivers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...