MauMaus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Άρα Στη μεταβλητή χρήστη user όπου στο TEMP γράφει [%USERPROFILE%\AppData\Local\Temp] γράφω Ε:\Temp και στο TMP γράφω Ε:\Tmp και στις μεταβλητές συστήματος τα ίδια? ακριβως ! μια χαρα τα πιανεις .. μετα πηγαινε στον φακελο temp ειναι στα αρχεια windows και αδειασε τον ..
anastch Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ακριβως ! μια χαρα τα πιανεις .. μετα πηγαινε στον φακελο temp ειναι στα αρχεια windows και αδειασε τον .. Λοιπόν όρισε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία http://windows.micro...s=windows-vista Πάνε στον φάκελο c:\χρήστες\ΌνμαΠουΈβαλες Βρες τον φάκελο που σε ενδιαφέρει(πρέπει να το κάνεις για κάθε έναν φάκελο ξεχωριστά) και κάνε δεξί κλικ πάνω του και πάνε ιδιότητες,πάτα στην καρτέλα θέση πάτα το μετακίνηση και διάλεξε που θες να είναι αυτός ο φάκελος από εδώ και πέρα. Όσο αφορά αυτή την διαδικασία?
TheELF Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι για τους φακέλους χρηστών(εικόνες μουσική κτλ)
anastch Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι για τους φακέλους χρηστών(εικόνες μουσική κτλ) Άρα, π.χ στον φάκελο μουσική στο user, θα πατήσω μετακίνηση στον δίσκο E??
TheELF Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ε,ναι,για ομορφιά και τακτοποίηση φτιάξε έναν φάκελο και βάλε τα εκεί, αλλά και χύμα στον E μπορείς.
anastch Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θέλω να μετακινήσω τα πάντα στον Ε...θέλω να παραμείνουν στον φάκελο user απλά να πιάνουν χώρο στον Ε και όχι τον C
giorgos1966 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Παιδια εγω τα εφτιαξα να πηγαινουν τα αρχεια στον μεγαλο τον δισκο,αλλα τωρα πως καποιυς φακελους που εχω η φτιαχνω κ βρισκονται στην επιφανεια εργασιας,να ειναι κ αυτοι στον μεγαλο δισκο κ οχι στον ssd;
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Απλά φτιάξε έναν φάκελο όπου θες στον μεγάλο δίσκο,κάνε δεξί κλικ πάνω του ->αποστολή προς-> επιφάνεια εργασίας και πέτα ότι θες εκεί μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα