Jack25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερίζω το φόρουμ! Θέλω γνώμες για το BB z10. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει πολύ και το design του αλλά και επειδή έχω ψύχωση με τα blackberry αν και παλιότερα που είχα το curve 8520 είχα απογοητευτεί γιατί δεν ήξερα πριν το πάρω ότι έπρεπε να πληρώνω ένα πάγιο το μήνα για BIS προκειμένου να μπορώ να έχω εφαρμογές (facebook, youtube Κλπ). Έτσι λοιπόν το ερώτημά μου είναι, στην νέα έκδοση λειτουργικού της blackberry και επομένως με το ζ10, χρειάζεται να πληρώνω για BIS? Απο΄κάτι λίγα που έχω διαβάσει κατάλαβα πως όχι (επιτέλους!!). Ξέρω ότι οι εφαρμογές είναι περιορισμένες κλπ αλλά δεν με νοιάζει, εγώ ένα κινητό να μπορώ να μπαίνω ίντερνετ και να βγάζω φωτογραφίες θέλω. Απλά αν μπορείτε επιβεβαιώστε μου αυτό για το BIS. Επίσης, αν το πάρω από εξωτερικό χρειάζεται τίποτα ξεκλείδωμα ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώωω!!
nikoskon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν χρειάζεται να πληρώνεις Blackberry services. Ωστόσο δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη περίοδος να αγοράσεις BB συσκευή. Με τόσα που ακούγονται για κλείσιμο/εξαγορά κλπ της RIM, θα έδινα αρκετό χρόνο πριν αγοράσω κάποια συσκευή της. Γενικότερα η περίοδος που διανύουμε, είναι μια περίοδος με ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της κινητής από κάθε άποψη. Απογοητευμένος βέβαια δεν θα μείνεις από το Ζ10. Απλά θα συνιστούσα υπομονή... Sent from my iPhone
Jack25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Το ότι συμφωνήθηκε να εξαγοραστεί δεν νομίζω ότι επηρεάζει τον καταναλωτή. Άσε που τα χαρακτηριστικά του με υπερκαλύπτουν. Βέβαια το σκέφτομαι και για Q5 που έχει φυσικό πληκτρολόγιο επειδή στα αφής δε μπορώ να γράψω και παίζουν τα νεύρα μου. Βέβαια το q5 έχει μικρή οθόνη κάτι που με ξενερώνει.
8-bitMUSIC Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μία ερωτησει γιατί θέλεις bb? Γιατί οχι android ας πούμε που μπορεις να κανείς πολλα περισσότερα? εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρουν οι χαζοεφαρμογες και τα παιχνίδια τοτε ναι και ειναι πολύ ομορφο κινητό. Δεν θα επιρεαστης καθόλου αν πουληθεί η bb. Sent from my iPad using Insomnia
mertaghon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 το ζ10 ειναι απλα εντυπωσιακο σε εμφανιση σε κουμπωμα στο χερι κ σε καθημερινη χρηση, ξεχνα τα παλια bb ,αλλο λειτουργικο, ξεχνα οποιοδηποτε ανδροειδες, φτηνα κατωτερα προιοντα φαινονται μπροστα στο ζ10. προσωπικη μου αποψη,(ομως καθε μηνα αλλαζω τα ακριβοτερα ανδροειδη κ συχνα και bb, οποτε σχετικα πιανεται η αποψη μου) bis εφυγε κι εσσυ εφυγες για z10
Jack25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ποτέ δεν μου άρεσε το android. Τώρα έχω εδώ και 2μιση χρόνια Windows phone (απ' όταν πρωτοβγήκαν) και είναι τόσο απλά και εύχρηστα που δεν θέλω με τίποτα να πάω σε android. Θα μου πεις και το Blackberry OS θα είναι λίγο μπίζιλο αλλά το Blackberry το λατρεύω.Μια άλλη ερώτηση: Γιατί στο σκρούτζ είναι τόσο φθηνα; Ξέρω ότι είναι παραεισαγωγή αλλά πώς γίνεται να υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά (στο πλαίσιο κάνει σχεδόν 700 ευρώ και στο σκρουτζ το βρίσκω με 330);;;
8-bitMUSIC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το πειρες τελικά? Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα