Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας πριν κάνω τέτοια ενέργεια. Έχω Forthnet ADSL γραμμή 24 εδώ και αρκετά χρόνια είμαι σε προάστιο της Θεσσαλονίκης όποτε η ταχύτητα μου είναι περιορισμένη. Τόσο καιρό που έχω forthnet δεν έτυχε ούτε μια φορά να έχω πρόβλημα με το internet σχετικά και με την περιοχή μου είμαι ευχαριστημένος. Εχθές με πήραν τηλέφωνο από την WIND και μου είπαν ότι επειδή έχω και κινητό WIND θα μου βάλουν VDSL 18,50/μήνα ειδική προσφορά και αυτά που λένε τέλος πάντων, ενώ στην forthnet πληρώνω 15/μήνα ADSL. Τα λεφτά δεν είναι το πρόβλημα το ΜΟΝΟ που θέλω είναι να μην έχω προβλήματα στην γραμμή γιατί χρειάζομαι πάντα internet για την δουλειά μου. Το σπίτι μου είναι 1,5 χιλ μακριά από το Α/Κ του ΟΤΕ. Δεν θα με χάλαγε περισσότερη ταχύτητα αλλά θα την έχω η απλά θα βάλω μπελά στο κεφάλι μου?

Δημοσ.

Η wind από όσο ακούω έχει αρκετές αποσυνδέσεις . Απο τη στιγμή που είσαι ικανοποιημένος με forthnet και θες υψηλές ταχύτητες βάζεις 50mbps vdsl σε forthnet με 27,90 που είναι και η φθηνότερη ένω σε wind έχει 33,67 . Το 18,50 που σου κάνανε προσφορά θα είναι για πολύ μικρότερς ταχύτητες 

Δημοσ.

Γεια σας ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας πριν κάνω τέτοια ενέργεια. Έχω Forthnet ADSL γραμμή 24 εδώ και αρκετά χρόνια είμαι σε προάστιο της Θεσσαλονίκης όποτε η ταχύτητα μου είναι περιορισμένη. Τόσο καιρό που έχω forthnet δεν έτυχε ούτε μια φορά να έχω πρόβλημα με το internet σχετικά και με την περιοχή μου είμαι ευχαριστημένος. Εχθές με πήραν τηλέφωνο από την WIND και μου είπαν ότι επειδή έχω και κινητό WIND θα μου βάλουν VDSL 18,50/μήνα ειδική προσφορά και αυτά που λένε τέλος πάντων, ενώ στην forthnet πληρώνω 15/μήνα ADSL. Τα λεφτά δεν είναι το πρόβλημα το ΜΟΝΟ που θέλω είναι να μην έχω προβλήματα στην γραμμή γιατί χρειάζομαι πάντα internet για την δουλειά μου. Το σπίτι μου είναι 1,5 χιλ μακριά από το Α/Κ του ΟΤΕ. Δεν θα με χάλαγε περισσότερη ταχύτητα αλλά θα την έχω η απλά θα βάλω μπελά στο κεφάλι μου?

η λυση ειναι αν ο ΟΤΕ ή καποιος αλλος παροχος μαζι με τον ΟΤΕ δινει VDSL απο Κ/V. Οποτε αφου τα χρηματα δεν ειναι το προβλημα ρωτας αν δινει ο ΟΤΕ vdsl στην περιοχη σου και το θεμα λυθηκε. Τωρα vdsl απο A/K απο παροχο δεν γνωριζω τι παιζει γιατι εισαι και πανω απο χιλιομετρο.

Δημοσ.

Ποσο attenuation εχεις?γιατι το 1,5 Km ειναι too much για vdsl ακομα και για 30αρι.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.εκτος αν υπαρχουν κv κοντα σου οποτε εκει μιλαμε για vdsl απο Kv

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχουν ενεργοποιηθεί KV στην Θεσσαλονική, το vdsl θα είναι από Α/Κ και το 1.5km απαγορευτικό...

Δημοσ.

Η wind από όσο ακούω έχει αρκετές αποσυνδέσεις . Απο τη στιγμή που είσαι ικανοποιημένος με forthnet και θες υψηλές ταχύτητες βάζεις 50mbps vdsl σε forthnet με 27,90 που είναι και η φθηνότερη ένω σε wind έχει 33,67 . Το 18,50 που σου κάνανε προσφορά θα είναι για πολύ μικρότερς ταχύτητες 

Τι σημαινει ακριβως οτι η Wind εχει αρκετες αποσυνδεσεις; Δηλαδη τα μηχανηματα της δεν ειναι καλα;

Εμενα ενας φιλος του αδερφου της κοπελας μου μου ειπε οτι ειναι οκ. Καταλαβαινεις τι θελω να πω;

Προς τον αρχικο φιλο που θετει το ερωτημα, ρωτησε στον ΟΤΕ εαν μπορουν να σου βαλουν VDSL απο καμπινα (ενα τηλεφωνο στο 13888) εαν υπαρχει καμπινα απο τον ΟΤΕ με οπτικες ινες τοτε ΝΑΙ να βαλεις, ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει, εαν προσπαθησουν να σου βαλουν VDSL με τετοια αποσταση απο το κεντρο τοτε ειναι για κλωτσιες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω με 24 γραμμή connention speed 12641kbps down και 1020 up, attenuation 26 db down και 12.3 db, noise margin 8.1 db down και 12.6 up

nope, είσαι μακρυά...

θα πρέπει να περιμένεις να σκάψει για οπτικές και νέα ΚΑΦΑΟΥ ο ΟΤΕ

Δημοσ.

Έχω με 24 γραμμή connention speed 12641kbps down και 1020 up, attenuation 26 db down και 12.3 db, noise margin 8.1 db down και 12.6 up

ξεχνας το vdsl απο το αστικο κεντρο δια ροπαλου με αυτο το attenuation. ουτε 15 δεν θα παιζες.

οι αποσυνδεσεις ειναι θεμα χαλκου οχι παροχου.να εχει θεματα bandwidth και να σουρνεσαι που εχουν ακουστει πολλα τωρα τελευταια για την wind οκ το δεχομαι.

Δημοσ.

Στο 1,5km δεν παίζει να σου βάλουν vdsl. Αν και από τις τιμές του οτε που κοιτάω είναι τσουχτερό το vdsl ακόμα.

απο αστικο κεντρο χωρις τον οτε δηλαδη σε παροχο ειναι πιο καλα τα πραγματα.αλλα ναι νεα τεχνολογια για την ελλαδα οποτε ναι χρεωνεται πιο ακριβα.καποια στιγμη θα αρχισει και αυτο να πεφτει η θα δινουν μεγαλυτερα πακετα μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...