kxs14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένανα ssd αλλά έχω μια απορία και θα ήθελα να με βοηθήσετε να την λύσω.. Σκεφτ΄μουν να αγορασω έναν ssd αλλά για το μέγεθος που χ ρειάζομαι (περίπου 256gb) ο δίσκος που θέλω έχει 240 ευρώ (samsung) το θέμα έιναι ότι πάιζω πολλά παιχνίδια τα οποία κάνω review στο κανάλι μου οπότε χρειάζομαι χώρο.. Πρόσφατα έιδα μια προσφορά με εναν adata 128gb (550 write/520 read) στα 86 ευρω, και ένας φίλος μου μου έιπε ότι μπορώ να πάρω 2 και να εγκαταστήσω στον ένα τα windows και στον άλλο να εγκαταστήσω τα παιχνίδια και να τα φορτώνω και να τα παίζω από εκει... Μιας και είναι ssd θα έιναι αρκετά γρήγορο να τα παιζω σε αλλο σκληρό όπως με πληροφόρησε από ότι σε εναν HDD.... συν ότι θα πάρω περίπου το ίδιο μέγεθος που χρειάζομαι συνολικά σε καλύτερη τιμη... Μπορείτε να μου πέιτε αν ισχύει αυτό? Θα πεσει η ταχύτητα αν το κάνω? Γιατι αν οι διαφορές δεν έιναι τραγικές νομίζω με συμφέρει πολύ περισσότερο να το κάνω αυτο μιας και βάλε βγάλε παιχνίδια μπορεί να ρίξει την επίδοση ενός ενιάιου δίδκου για λειτουργικό και παιχνίδια... τι νομίζετε μιας και τόσα σχρόνια μόνο HDD χρησιμοποιώ και δεν ξέρωπολλά για ssd
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχεις πολλα παιχνίδια και με δεδομένο οτι τα παιχνίδια σήμερα καταλαμβάνουν πολλα gb δεν κανει ο ssd οσο αφορά τις χωρητικότες / τιμη για αυτην την δουλειά η να στο θέσω αλλιως κανει απλα σε λιγες μέρες θα ψάχνεις να σβήσεις παιχνίδια για να περάσεις αλλα. Ο ssd αυτο που θα σου δώσει στα παιχνίδια δεν ειναι να τρέχουν πιο γρήγορα αλλα ο χρόνος φόρτωσης τους ειναι ειναι πιο γρήγορος οχι ομως να παίζουν πιο γρήγορα , καλύτερα δηλαδή να πάρεις εναν μηχανικό δίσκο western digital caviar black που εχει διάφορες χωρητικότηες + 5 χρόνια εγγύηση και τον ssd να τον εχεις μονο για το λειτουργικό + προγράμματα
kxs14 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 αν ειναι έτσι είναι μια πολύ καλή λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα