Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy core h samsung ativ windows phone?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι αν αξιζει να αφησω το αντροιντ για γουιντοους..σε τι υστερει τ δευτερο?? Τοσο χαλια ειναι πια??

Δημοσ.

Εγω δε θα το σκεφτομουν ο μονος λογος για να επιλεξεις android ειναι οι εφαρμογες για οτιδηποτε και το πιο ανεπτυγμενο σε θεμα δυνατοτητων και επιλογων.λογισμικο. Το android ειναι απο εκει και περα ρουλετα δεν ξερεις τι μπορει να σου τυχει στην πορεια, το core ειναι ενα κινητο που δε θα παρει ποτε καμια αναβαθμιση και εγω δε θα το εμπιστευομουν. Απο μενα λοιπον ativ s, αξιοπιστια, σβελταδα και φυσικα αλλαγη απο τα συνηθισμενα. Υποψιαζομαι φυσικα και πολυ καλυτερη καμερα του ativ αν σε ενδιαφερει. Το core ειναι ενα ακομη android που υπαρχει για να γεμιζειι η αγορα

Δημοσ.

Εμενα μου εχουν πει οτι επειδη ειναι απο τα τελευταια μοντελα θα δεχεται αναβαθμισεις...

Εγω παλι δε θα ελπιζα να δω kitkat στο core. Αντε να παρει καμια επιπλεον με jelly bean. Μη σου και οτιδηποτε παρει ενέχει τον κινδυνο να ειναι προβληματικο. Το core ειναι μια συσκευη απλα για να υπαρχει δεν προκειται να υπαρξει καμια ιδιαιτερη φροντιδα.

Δημοσ.

Κοιταξε επειδη το εχω στα χερια μου ειβαι εβα ομορφο τηλεφωνο σε ασπρο...καλο μεγεθος..απλα το αλλο εχει περισσοτερες δυνατοτητες..κ σκεφτομαι ν τ ανταλλαξω...καπως ετσι...

Δημοσ.

Κοιταξε επειδη το εχω στα χερια μου ειβαι εβα ομορφο τηλεφωνο σε ασπρο...καλο μεγεθος..απλα το αλλο εχει περισσοτερες δυνατοτητες..κ σκεφτομαι ν τ ανταλλαξω...καπως ετσι...

ποιο ειναι το ενα και ποιο  το αλλο, Εγω παντως αν εννοεις ειναι ομορφο το core σε ασπρο θα διαφωνισω γιατι οτιδηποτε σε ασπρο της samsung εμενα μου φαινεται ασχημο. Και τι εννοεις φυσικα οταν λες δυνατοτητες

Δημοσ.

Ναι το κορ εννοω οτι εχω..προσωπικα ειμαι ικανοποιημενοσ απλα τ αλλο ειναι καλυτερο..καλυτερη καμερα μεγαλυτερη οθονη αλλα γουιντοους...:/

Δημοσ.

Ναι το κορ εννοω οτι εχω..προσωπικα ειμαι ικανοποιημενοσ απλα τ αλλο ειναι καλυτερο..καλυτερη καμερα μεγαλυτερη οθονη αλλα γουιντοους...:/

Αν εισαι ευχαριστημενος κρατα το. Εγω θα προτιμουσα ativ αλλα εσυ δεν εισαι εγω. ΤΙ εννοεις με το γουιντοους; Ποια ειναι η αμφιβολια σου

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι αν αξιζει να αφησω το αντροιντ για γουιντοους..σε τι υστερει τ δευτερο?? Τοσο χαλια ειναι πια??

Αν ειναι να αγοραζεις android phone πρεπει να δινεις καποια λεφτα για να παρεις κατι της προκοπης. Αν το μπατζετ σου δεν σηκωνει τοτε πηγαινε σε ενα πιο φθηνο Windows Phone που με τα ιδια specs θα ειναι πιο smooth απο android

Δημοσ.

Το κινητο μου απο μονο του ειχε περασμενο αντροιντ 4.1.2..την τελευταια εκδοση..το θεμα ειμαι τα λειτουργικα συστηματα..σε τι υστερει το γουιντοους..

Δημοσ.

Το κινητο μου απο μονο του ειχε περασμενο αντροιντ 4.1.2..την τελευταια εκδοση..το θεμα ειμαι τα λειτουργικα συστηματα..σε τι υστερει το γουιντοους..

Απλα εχει λιγοτερες εφαρμογες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...