z4rx07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω η αγορά τσιγάρων online είναι νόμιμη; Εχω δει πολλά sites σε τιμες χωμα, 15 ευρω η κούτα American legend οταν στο περίπτερο έχει 32 ευρω. thnx in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν πληρώσεις κανονικά τους δασμούς / φόρους που προβλέπονται δεν νομίζω να υπάρχει κατι παράνομο , μπορει να κανω και λάθος ομως οποτε κατσε να απαντήσει και καποιος αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 απλά με προβληματιζει η μικρη τιμη σε σχεση με αυτη των περιπτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 απλά με προβληματιζει η μικρη τιμη σε σχεση με αυτη των περιπτερων. Ειναι τιμη ΠΡΟ Δασμών. Αν ειναι σιτε που στελνει που δεν ειναι στην ΕΕ θα σταματήσει στο τελωνείο και θα πληρώσεις εξτρα δασμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδή αυτό σε μενα ποσο θα φτάσει. για μια κουτα ενδιαφερομαι. Γιατί στη πιστωτική πάει να χρεωσει μονο 15.55 ευρώ. Τα έξοδα για το τελωνείο που θα τα πάρουν; http://www.direct-dutyfree.com/american-legend-red.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petert Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω η αγορά τσιγάρων online είναι νόμιμη; Εχω δει πολλά sites σε τιμες χωμα, 15 ευρω η κούτα American legend οταν στο περίπτερο έχει 32 ευρω. thnx in advance Ειναι παρανομη, αν ανοιξουν το δεμα πριν το παραλαβεις, ερχεται αστυνομια και σε παει μεσα για λαθρεμποριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδή αυτό σε μενα ποσο θα φτάσει. για μια κουτα ενδιαφερομαι. Γιατί στη πιστωτική πάει να χρεωσει μονο 15.55 ευρώ. Τα έξοδα για το τελωνείο που θα τα πάρουν; http://www.direct-dutyfree.com/american-legend-red.php Τα εξοδα για τον εκτελωνισμο θα τα πληρωσεις στο εκαστοτε τελωνειο που ενδεχομένως να "κολλήσει" το δεμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θα τα χαν κλείσει όμως ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θα τα χαν κλείσει όμως ρε παιδιά; Φιλε μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! Αυτο σου λεμε. Δεν ειναι παράνομο το μαγαζι. Είναι οπως ο τζόγος πλέων στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Οι εταιριες ειναι ΝΟΜΙΜΕΣ αλλα οχι το να παιζεις εκει απο ΕΛΛΑΔΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εαν κατι παει στραβα τοτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ου μπλέξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εντάξει μην σκουζετε δεν ήξερα. Και που να πλήρωνα με πιστωτική, τελευταία στιγμή την ακύρωσα τη συναλλαγή. ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι παράνομο ακόμα και αν παραγγέλνεις μέσα από Ε.Ε.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι παράνομο ακόμα και αν παραγγέλνεις μέσα από Ε.Ε.; Μα ΤΟΤΕ ειναι που ειναι παράνομο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα