cabdik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ποια ειναι καλυτερη πλατφορμα λοιπον μετα τον i7 980x που εχω εγω??? το "καλυτερη" δεν σημαινει παντα και μονο δυνατοτερο επεξεργαστη, αλλα και νεοτερες τεχνολογιες. οπως πχ SATA III, USB 3.0, PCI 3.0, ταχυτερες μνημες, κλπ...!!! αυτες οι τεχνολογιες λοιπον κανουν την συνολικη πλατφορμα, καλυτερη απο τις παλιοτερες..!! εσυ δεν εχεις ιδαιτερη αναγκη αναβαθμισης, το εχουμε πει και ξαναπει....! βαλε τις μνημες, και εισαι μια χαρα..! 1
daidalos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ΗΘΕΛΑ να ρωτησω ποιοι ειναι οι ποιο γρηγοροι χρονισμοι?? σε μνημες συνηθως?? ωστε να παρω αυτες...
daidalos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ας πουμε στο περιπου ... στα 1600 βεβαια!! αλλα Latency 9-9-9-24... ενδεικτικα??
cabdik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 εδω και 4 σελιδες, σου εχουμε πει καποια πραγματα που πρεπει να τα λαβεις υποψη σου, κι εσυ ακομα φαινεται οτι δεν τα εχεις καταλαβει..!! επισης ακομα δεν εχω διαβασει (εκτος κι αν δεν το προσεξα εγω...!) ποια μητρικη εχεις..! εχεις αναφερει ηδη τον επεξεργαστη. περιληπτικα 1, εχεις μητρικη που υποστηριζει TRIPLE CHANNEL MEMORY, μην ψαχνεσαι για DUAL...! 2. η μητρικη σου (και κατ' επεκταση και ο επεξεργαστης) δεν υποστηριζει υψηλες ταχυτητες (1600-1866 κλπ) οποτε, οτι και να παρεις, παλι θα δουλεψουν εκει που υποστηριζει ο memory controller (1066?). 3 το μονο που χρειαζεται να κοιταξεις, εκτος απο το memory support list της μητρικης σου (να δεις μηπως υπαρχει στην αγορα καποια μνημη απο αυτες που αναγραφει εκει), ειναι τα V των μνημων, να ειναι τα ιδια ή τουλαχιστον οσο πιο κοντα, με αυτες που εχεις..! ετσι κι αλλιως αν υποχρονιστουν για να ταιριαξουν με αυτες που εχεις, μπορουν να δουλεψουν και με χαμηλοτερο V..! η τελευταια λυση που σου προτεινα, να πουλησεις τις δικες σου και να παρεις ενα καινουριο σετακι 3χ4 ειναι ακριβως για να μην εχεις ασυμβατοτητες, ομως παρ' ολα αυτα, δεν ξερω μην τυχον και η μητρικη σου εχει θεμα με μεγαλες (4GB Dimm) μνημες..!! 1
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Άδικα το ψάχνεις τοσο πολυ και τρελένεσαι , παρε ενα σετακι 1600 αρες 6 gb η 8 και τέλειωσες 2
daidalos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 επισης ακομα δεν εχω διαβασει (εκτος κι αν δεν το προσεξα εγω...!) ποια μητρικη εχεις..! εχεις αναφερει ηδη τον επεξεργαστη. ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ παραπανω οτι εχω την p6t deluxe V2 asus
cabdik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 επισης ακομα δεν εχω διαβασει (εκτος κι αν δεν το προσεξα εγω...!) ποια μητρικη εχεις..! εχεις αναφερει ηδη τον επεξεργαστη. ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ παραπανω οτι εχω την p6t deluxe V2 asus ωραια! παραλειψη μου που δεν το διαβασα...! σορρυ! διαβασε λοιπον τι λεει η μητρικη σου .... 6 x DIMM, Max. 24 GB, DDR3 2000(O.C.)*/1866(O.C.)*/1800(O.C.)*/1600(O.C.)/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory Triple channel memory architecture Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) *Hyper DIMM (DDR3 1800MHz or above) support is subject to the physical characteristics of individual CPUs. **Refer to www.asus.com. Or user manual for the Memory QVL (Qualified Vendor Lists.) σημαινει οτι μεχρι 1333MHZ μνημες εισαι οκ, οποια και να βαλεις, απο κει και πανω παιζει ρολο και ο επεξεργαστης, που περιεχει τον αναλογο memory controller, τι συχνοτητες υποστηριζει. παρ' ολα αυτα, σου ξαναλεω μην τρελλαινεσαι με τις συχνοτητες και τους χρονισμους. η ποσοτητα παιζει τον πρωτο ρολο, ωστε να μην μπουκωνει το συστημα..!! εγω στη θεση σου, θα εβαζα τις 3χ4gb...!! 2
daidalos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 παρ' ολα αυτα, σου ξαναλεω μην τρελλαινεσαι με τις συχνοτητες και τους χρονισμους. η ποσοτητα παιζει τον πρωτο ρολο, ωστε να μην μπουκωνει το συστημα..!! εγω στη θεση σου, θα εβαζα τις 3χ4gb...!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντησεις σας! απλα να ρωτησω αν παιζει ρολο η ποσοτητα τοτε να βαλω 16 gb ε υπαρχει περιπτωση να βρω 3 dimakia για triple channell??
cabdik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 παρε τα 3χ4 που σου προτεινα, και κρατα και τις δικες σου, τοτε...!! ετσι πας στα 18gb..!! 1
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Βασικα ειπα να γραψω και εγω κατι για ramdrive και το μετανιωσα, επειδη προβλεπω το φιλο να φλιπαρει παλι και να ξαναγραφουμε......... αλλες 5 σελιδες 1
daidalos1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 <p>Βασικα ειπα να γραψω και εγω κατι για ramdrive και το μετανιωσα, επειδη προβλεπω το φιλο να φλιπαρει παλι και να ξαναγραφουμε......... αλλες 5 σελιδες </p> Καλω Βασικα ειπα να γραψω και εγω κατι για ramdrive και το μετανιωσα' date=' επειδη προβλεπω το φιλο να φλιπαρει παλι και να ξαναγραφουμε......... αλλες 5 σελιδες [/quote'] Καλως το μου το τρολ!
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ελα ηρεμησε, αμα δε κανουμε και λιγο πλακα πως θα περασει η μερα...... 1
daidalos1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 τελικα να ενημερωσω οτι εβγαλα τελειως τις μνημες μου και εβαλα αυτες εδω! 12 GB , transcend axeram ddr3-2000 (6x2gb) για οποιον θελει να τις δει σε αυτο το λινκ! http://www.transcend-info.com/press/index.asp?LangNo=0&axn=Detail&PrsNo=1535 να ευχαριστησω ολους σας που με τις γνωσεις σας με βοηθησατε!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα