Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 6 gb απο αυτες 

OCZ OCZ3G1600LV6GK 6GB (3X2GB) DDR3 PC3

αν βαλω διαφορετικης μαρκας στα υπολοιπα slot μνημες kai με διαφορετικο χρονισμο αλλα εννοειτε 8 η 6 gb sta 1600 ddr3 τι θα συμβει ?? 

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχουν ασυμβατότητες να παίζουν σε χαμηλότερη συνχνότητα απο οτι ειναι πραγματικά η να μην βλέπει την μια ram κτλπ η μπορει να ειναι και κομπλέ να παίζουν σωστά , καλυτερα η να βρείς τις ίδιες με αυτες που εχει η να πάρεις ενα καινούργιο σετ 8 η 6 gb

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχουν ασυμβατότητες να παίζουν σε χαμηλότερη συνχνότητα απο οτι ειναι πραγματικά η να μην βλέπει την μια ram κτλπ η μπορει να ειναι και κομπλέ να παίζουν σωστά , καλυτερα η να βρείς τις ίδιες με αυτες που εχει η να πάρεις ενα καινούργιο σετ 8 η 6 gb

θελω να μεγαλωσω την μνημη να την φτασω στα 16 GB τουλχιστον η εστω στα 12-14 ... εχετε κατι να προτεινετε?? 

Ίδια volt να βάλεις πάντως και αν μπορείς ίδιες με αυτές.

δυστηχως δεν μπορω να βρω πουθενα ιδιες με αυτες!!! μακαρι να μπορουσα! αλλα δεν οτι εχετε να προτεινετε ευπροσδεκτο!

Δημοσ.

ΥΠΑΡΧΕΙ καποιος που να ξερει να προτεινει μνημες για το συγκεκριμενο θεμα μηπως και αντικαταστησω τις ηδη υπαρχουσες και βαλω περισσοτερη ποσοτητα?

αν βγαλω αυτες που εχω και βαλω αυτες εδω.. 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.556822  ειναι καλυτερα?

Δημοσ.

δεν μας λες και ποια μητρικη εχεις? 

μολις επιστρεψω σπιτι ειμαι γραφειο!!!  :fear:

ομως απο cpu εχω ι7 980 xtream edition!  B)

και gpu : nvidia gtx 295 xfx υλοποιηση!  :-)

• Like 1
Δημοσ.

μολις επιστρεψω σπιτι ειμαι γραφειο!!!  :fear:

τουλαχιστον, πες μας ποσες θυρες συνολικα εχει η μητρικη σου.  τα 6GB μου βγαινουν λιγο περιεργα..!

• Like 1
Δημοσ.

τουλαχιστον, πες μας ποσες θυρες συνολικα εχει η μητρικη σου.  τα 6GB μου βγαινουν λιγο περιεργα..!

νομιζω εχει 6 slots!! 3 που einai duall channell... εκει εχω βαλει τα τωρινα!

Δημοσ.

triple channel memory.     ακριβως για αυτο ρωτησα.....!!!!  

αν βαλεις 2 ντιμακια μνημης, θα χασεις το triple channel..!! 

http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46406/3-modules.html?keyphrase=1600mhz+ddr3+

αν βαλεις λιγο διαφορετικες μνημες, το μονο που θα αλλαξει, ειναι οι χρονισμοι cas, ras κλπ..! θα συντονιστουν με τις πιο αργες.  οι δικες σου ειναι 8-8-8-24.  οι kingston π.χ ειναι 9-9-9-27. αρα θα συντονιστουν ολες οι μνημες, συμφωνα με τις kingston..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...