Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παρει τηλ για να ρωτησω για νεα συνδεση για φιλο και ειχα δει στο site της αλλα προγραμματα απο αυτο που εχω.
Εχω 2 τηλ γραμμες απεριοριστα εντος Ελλαδος σταθερα και εως 24 συνδεση με 32,5 ευρω.

Ρωτησα αν υπαρχει καλυτερο πακεττο απο αυτο και με ρωτησαν αν θελω χρονο σε κινητα ή εκπτωση στο παγιο. Διαλεξα το δευτερο και μου ειπαν θα με καλεσουν σε 3 μερες.
Την επομενη αν δεν κανω λαθος μου ειπαν οτι απο 35 ευρω που υποτιθεται πληρωνα να παω στα 32,5 .Τους ειπα οτι ηδη τοσο πληρωνω και μου ειπαν θα με ξανακαλεσουν.
Πραγματι μετα απο λιγο με καλεσαν και μου προτειναν παγιο 28,5 ευρω για αυτα που εχω με 12μηνη δεσμευση και δεχτηκα.

Υπ οψιν ειμαι απο την ομαδικη σχεδον προσχωρηση σε cyta απο Netone .
Νομιζω ειναι καλη τιμη και δεσμευτικα μιας και δεν εχω σημαντικα προβληματα πανω απο 2 χρονια τωρα

Δημοσ.

αφου παιζεις μια χαρα τοτε οκ why not.αν υπαρχει τωρα κανα τρελλο προβλημα και δεν μπορει να λυθει τοτε συνηθως δεν πληρωνεις και τελος διακοπης αμα φυγεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακούσει και από άλλους πως αν ζητήσεις κάποια έκπτωση από τη cyta, λογικά θα στη δώσουν.Και πρέπει να είναι η μοναδική εταιρία που δίνει 2 ευρώ έκπτωση σε συνδρομητή που συμπληρώνει χρόνο.

Δημοσ.

οπως και πολλες φορες αν τους πεις οτι θα φυγεις  η αν δουν κανα αιτημα φορητοτητας προς αλλη εταιρεια παιζει να σου πουν γιατι φευγετε κτλ κα να κερδισεις καμια εκπτωση κτλ.απλα πολλες φορες με την εκπτωση παιζει και νεο συμβολαιο με νεα δεσμευση για ενα χρονο

Δημοσ.

Απο τα 32 στα 21 ευρω ηταν η προσφορα που μου ειχε κανει η cyta οταν τους ηρθε η αιτηση φορητοτητας , γενικα αυτη την δυσκολη περιοδο που διανυουμε κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να σε κρατησουν στην εταιρεια.

Δημοσ.

Απο τα 32 στα 21 ευρω ηταν η προσφορα που μου ειχε κανει η cyta οταν τους ηρθε η αιτηση φορητοτητας , γενικα αυτη την δυσκολη περιοδο που διανυουμε κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να σε κρατησουν στην εταιρεια.

ακριβως.εκπτωσεις ,δωρεαν ρουτερ και παει λεγοντας.κανεις δεν θελει να χασει πελατη πλεον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...