madkid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα.. εκανα το ιδιο θεμα τις προαλλες αλλα δεν ελυσα τις αποριες μου.. εχω ενα ps3 40gb και λειτουργει ολα τα παιχνιδια(la noire,battlefield 3 φιφα 13!! βαζω το gran turismo 5 και το διαβαζει αλλα μου δειχνει μαυρη οθονη!! μου λεει να κανει αναβαθμιση το παιχνιδι παταω οχι μαυρη οθονη.,. παταω ναι και ξαφνικα η οθονη γινεται μαυρη και ακουγετε ο ηχος που κανει το ps3 οταν δεν εχει cd μεσα.. το cd αφτο παιζει σε αλλα πσ3 κανονικα.. φτεει ο σκληρος λετε?? ευχαριστω για τον χρονο σας!!
sinig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 φίλος καλησπέρα! πόσα giga έχεις ελεύθερα?
madkid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 φίλος καλησπέρα! πόσα giga έχεις ελεύθερα? εχω το 40αρι αλλα μου δινει 37 ολα αδεια ειναι.. τον εχω αδειασει γιατι νομιζα οτι αφτο μπορει να ειναι αλλα τιποτα.. μηπως εχει παλιο firmware η δεν υποστηριζει το παιχνιδι? πρεπει να βρω μια λυση γιατι θελω να λιωσω gran turismo
sinig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν θα την βρούμε την άκρη.... Έχεις το πιο πρόσφατο update στο ps3?
madkid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν θα την βρούμε την άκρη.... Έχεις το πιο πρόσφατο update στο ps3? ναι την εχω.. εχεις φβ να μιλαμε πιο ανετα? γιατι δεν εχω συνηθισει το φορουμ
sinig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλος για αυτό είναι τα forum, μπορεί να έχει και κάποιο άλλο παλικάρι το ίδιο πρόβλημα και να λυθεί η απορία του πολύ πιο εύκολα
madkid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλος για αυτό είναι τα forum, μπορεί να έχει και κάποιο άλλο παλικάρι το ίδιο πρόβλημα και να λυθεί η απορία του πολύ πιο εύκολα ναι εχεις δικιο.. απλα τις προαλλες εκανα ερωτησεις και δεν μου απαντησανε στο τελος!! ωστοσο εχω κανει το τελευταιο Update σκεφτομαι να το παω στο plaisio να το δουνε αλλα δεν συμφερει να πεταω δεκαρικα!! που μπορει να οφειλετε το προβλημα??
sinig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Με απασχολέι το πρόβλημα σου.... χθες έβάλα το cod black ops 2 και χρειαζόταν update για το multiplayer... Προσπάθησα 3-4 φορές και μου πετούσε μαύρι οθόνη μετα τον ήχο που λες και έκλεινε. Την τελευταία φορά (ευτυχώς θεέ μου) έγινε το update...... ¨Εχεις καιρό που το προσπαθείς ?
madkid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Με απασχολέι το πρόβλημα σου.... χθες έβάλα το cod black ops 2 και χρειαζόταν update για το multiplayer... Προσπάθησα 3-4 φορές και μου πετούσε μαύρι οθόνη μετα τον ήχο που λες και έκλεινε. Την τελευταία φορά (ευτυχώς θεέ μου) έγινε το update...... ¨Εχεις καιρό που το προσπαθείς ? κοιταξε 3-4 φορες μου κανει αφτο με τα πολλα το update μετα απο τα 3-4 ρεσταρτ που εχει κανει το πσ3 γινετε το update (21 ενημερωσεις) και παρλα αυτα δεν παιζει δειχνει μαυρη οθονη.. μου φενεται περιεργο ολα τα αλλα να τα παιζει και σε αυτο να σκαλωνει.. τι μου προτεινεις να κανω?
sinig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δοκίμασε restore http://www.ps3blog.net/2011/01/28/tips-and-tricks-ps3-rebuild-database-faq-recovery-menu/
madkid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δοκίμασε restore http://www.ps3blog.net/2011/01/28/tips-and-tricks-ps3-rebuild-database-faq-recovery-menu/ να κανω αυτα που λεει και να κανω rebuild database? εκανα restore αλλα το γρηγορο δεν εκανα αφτο που λεει 2 ωρες,, λες να κανω το 2ωρο restore?
sinig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον θα το χρειαστείς. Δοκίμασες να το βάλεις χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο internet? Δες το λίγο και αυτό αν δουλέψει...
madkid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον θα το χρειαστείς. Δοκίμασες να το βάλεις χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο internet? Δες το λίγο και αυτό αν δουλέψει... ναι το εκανα και χωρις ιντερνετ.. κοιτα δεν θελω να το αποτελειωσω το πσ3! θα χρειαστω το restore to 2wro η το rebuild database? φοβαμαι μηπως κανω κατι απο τα 2 και μετα γινει χειροτερα
sinig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 το restore το 2ωρο αν και δεν νομίζω να πάρει τόση ώρα είπαμε! Τι να σου πω αυτό πιστεύω... η απόφαση δική σου......
mtzs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ναι το εκανα και χωρις ιντερνετ.. κοιτα δεν θελω να το αποτελειωσω το πσ3! θα χρειαστω το restore to 2wro η το rebuild database? φοβαμαι μηπως κανω κατι απο τα 2 και μετα γινει χειροτερα Με restore χανεις τα data αν δεν εχεις κρατησει full system backup Με rebuild database δεν χανεις τιποτα Σε καμια περιπτωση δεν χαλαει το ΠΣ3 απο αυτα. Ενας τροπος εαν δεν σας παιζουν τα updates ειναι ο εξης: 1. Πατε στη στηλη GAMES πανω πανω και σβηνετε εντελως τα Game Data Utility που αντιστοιχουν στο παιχνιδι που σας ενδιαφερει 2. εγκαθιστατε το παιχνιδι απο την αρχη η αν δεν πετυχει αυτο τοτε προχωρατε στο εξης: Κρατατε backup των saves σε στικακι η στο cloud, και συγχρονιζετε online τα trophies. Μετα κανετε full system restore χωρις backup να καθαρισει εντελως η κονσολα και να την επαναφερετε σε εργοστασιακες ρυθμισεις. Ξαναεπαναφερετε trophies με online synch + saves απο στικακι η το cloud Υπ οψη πως το cloud στα saves λειτουργει μονο με λογαριασμο Plus. Αν δεν εχετε plus κρατατε backup των saves σε στικακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα