Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να αγοράσω laptop με 17" οθόνη και έχω καταλήξει σε κάποια.

Έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά i5-3230M, 4 gb μνήμη, 500 gb, σκληρό αλλά κολλάω λίγο στις κάρτες γραφικών. Η μία είναι η Nvidia GeForce 710M με 2GB μνήμη λέει και η άλλη η AMD Radeon HD 7670M με 1 Gb μνήμη. Τί προτείνεται? Βασικά και μια άλλη ερώτηση η 710M μπορεί να έχει και 1 GB και 2 GB?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά i5-3230M, 4 gb μνήμη, 500 gb, σκληρό αλλά κολλάω λίγο στις κάρτες γραφικών. Η μία είναι η Nvidia GeForce 710M με 2GB μνήμη λέει και η άλλη η AMD Radeon HD 7670M με 1 Gb μνήμη. Τί προτείνεται? Βασικά και μια άλλη ερώτηση η 710M μπορεί να έχει και 1 GB και 2 GB?

Aυτο με την 7670m θα διαλεγα ειναι καλυτερη απο την 710μ

Δημοσ.

Απλά αναφέρει ότι στην περίπτωση της Nvidia είναι 2 Gb ενώ στην Radeon 1 Gb. Έχω μπερδευτεί λίγο.. Μπορεί μια κάρτα να έχει και 1 και 2 Gb και αν ναι μπορείς να επέμβεις ώστε να την αναβαθμίσεις από 1 σε 2?

Δημοσ.

ναι μπορει.

οχι δε μπορεις να επεμβεις.

δεν εχει πολυ μεγαλη σημασια αν ειναι 1 η 2 gb

κι εγω την 7670 θα διαλλεγα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παντως εχει βαλει λαθος τιτλο στο θεμα σου ενω δεν εχεις ηδη αγορασει το laptop αρα ισως να μην παρεις τις απαντησεις που περιμενεις.Καλυτερος τιτλος για μενα θα ηταν(αγορα gaming laptop μεχρι ---ευρο). :-)

Δημοσ.

Την 710 να την ξεχάσεις. Ούτε τετρις δεν τραβάει.

Το καλύτερο είναι αυτό που σου είπε το παλικάρι από πάνω.

Πόσα λεφτά διαθέτεις για λαπτοπ?

Δημοσ.

Καλημέρα,

λοιπόν έχω ανοίξει ένα θέμα στους φορητούς υπολογιστές 'επιλογή 17 λαπτοπ γνώμες' εκεί έχω όλα τα στοιχεία. Εάν έχετε χρόνο και διάθεση κοιτάξτε το. Τα χρήματα είναι περορισμένα στα 650 ευρώ άντε ελάχιστα παραπάνω, δυστυχώς...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...