Προς το περιεχόμενο

Android 4.4 KitKat: «Flat» design στα πρότυπα του iOS 7

z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι εδω κανεις λαθος.. Δεν υποστηριξα οτι η apple παραγει τεχνολογια..

Αυτο που εννοουσα ειναι οτι μολις βλεπουν την αρτια υλοποιηση της τεχνολογιας αυτης, τρεχουν να αντιγραψουν τη συγκεκριμενη υλοποιηση..

Και δεν υποστηριξα οτι δεν το εχει κανει και η apple αυτο αλλα σε μικροτερη εκταση (δε παιρνω και ορκο)..

Σορρυ αν σου δωσα να καταλαβεις το αντιθετο..

Εμενα συγκεκριμενα δε μου αρεσει αυτο απο οποιον κ αν γινεται (το αναφερω σε προηγουμενο ποστ μου).

Αυτη η λογικη (το αντιγραφω αντι να βρω κατι δικο μου και το κλεβω αντι να το αγορασω) ειναι εναντια στην καινοτομια και σε αυτο δε θα επρεπε να διαφωνει καποιος. 

Εκτος και αν προκειται για συμφωνιες, αγορες και δικαιωματα κατι που ειναι απολυτα λογικο εμποριο πλεον..

Οχι κλεψιες ομως..

Μα τότε για ποια καινοτομία μιλάμε, αφού η κάθε apple δεν παράγει τεχνολογία; Είναι όντως τεχνολογία ή καινοτομία η διαφορετική γραμματοσειρά του κάθε ios ή μήπως είναι καινοτομία ο συγκεκριμένος τρόπος που ξεκλειδώνει; Αν θεωρείς εσύ κάτι τέτοιο καινοτομία τότε αλήθεια μην χρησιμοποιείς ποτήρια γιατί αντιγράφεις εμένα που το έκλεψα από τον πατέρα μου, άρα και αντέγραψες και έκλεψες, άρα είσαι ενάντια στην καινοτομία. Εκτός βέβαια αν έχεις κάποιου είδους συμφωνία, αγορά, άδεια ή δικαιώματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως ειναι και χρυσο ομως? Λεω εγω τωρα... μιας και μιλαμε για Αραβικα Εμιρατα ;)

Σιγα σιγα για να καταλαβω...

Η google δηλαδη τα νεα smartphone της θα τα λανσαρει με 64bit επεξεργαστες και επιπεδη σχεδιαση στο λειτουργικο...

Μαλιστα... 

Να ρωτησω κατι?

Αφου η apple, συμφωνα με καποιους, πλεον δεν καινοτομει σε τιποτα και η ιδια αντιγραφει κατα τα λεγομενα τους, γτ ακομα δε βγηκε το ios7 και το iphone 5s, εχουν ξεκινησει τα copy paste?

Ελπιζω ενας να μου δωσει μια πληρη απαντηση πραγματικα.. 

Δε θελω να προκαλεσω αλλα πραγματικα μου φαινεται πως κραζανε και πριν ο αλεκτωρ λαλησει οχι 3 αλλα 1 φορα τρεχουν να αντιγραψουν..

Ελπιζω να καταλαβαινουν ποσο ασχημα χτυπαει αυτο σαν κινηση..

Μυαλα και χρηματα εχουν, γιγαντια εταιρεια ειναι, εμπειρια να φανε και οι κοτες.. Δε μπορουν να σκεφτουν κατι αλλο?

Sorry, το flat το εχει ηδη clopypastari απο αλλου η apple. Αλλα αμα φορας παρωπιδες, ολα νομιζεις οτι η apple τα εκανε πρωτη :/

Αμα σε ρωτησω για το 1ο tablet, ξερω τι θα απαντησεις :D

Οριστε? συγγνωμη ρε παιδια αλλα εγω δε το βλεπω αυτο. Δε μου ηρθε δηλαδη αυθορμητα να πω "α μοιαζει με wp". Και αν εχει γινει τουλαχιστον το χει καμουφλαρει λιγο το θεμα..

A, ε αμα το χει καμουφλαρει τοτε οκ, copy ελευθερα

Ελπιζω να εχεις καταλαβει ομως οτι η Microsoft στα wp εχει αντιγραψει τη φιλοσοφια και την υλοποιηση της apple ετσι?

Οχι

Απ την αλλη τα windows στη γενεση τους ηταν η μεγαλυτερη ληστεια στο κοσμο της πληροφορικης.

Οχι

Αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο ομως.. Το θεμα μας ειναι γτ δεν σκεφτονται κατι αλλο..

Μα δε βλεπετε ποσο μοιαζουν στις φωτο τωρα πια τα 2 λειτουργικα?

Yeap, μαντεψε γιατι μοιαζουν. Γιατι εχει "δανειστει" (η apple δεν κοπιαρι :D) πολλα στοιχεια απο android. End of story

Με τη λογικη σου και γω δε μπορω να σου πω οτι αν δεν υπηρχε το πρωτο iphone δε θα ειχες android αυτη τη στιγμη για να παιζεις γιατι θα χαρακτηριστω σα γραφικος..

Σου ειπα μην ξεκιναμε τετοια συζητηση.

??? Aπο που προκυπτει αυτο? Α ναι, απτο οτι το iphone ηταν το πρωτο smartphone. God, give me strength :D

Ναι οταν προκειται για την αντιγραφη των 64bit αργα ή γρηγορα θα γινοταν αλλα οταν προκειται για το λειτουργικο της apple ειναι ξεκαθαρη ληστεια..

χαχαχαχαχαχα

γιατι εγω να μην ισχυριστω το αντιθετο?

Νταξει, τοτε και η apple αντεγραψε την sammy/lg σε

1)2πυρηνο, πρωτα η lg, και σαν σκυλακι αντεγραψε η apple

2)Μεγεθος οθονης, απο το ιδανικο 3.5 αντιγραφουν τους αλλους που τη μεγαλωσαν

3)Ram

4)χρυσαφι χρωμα ειχε βγαλει η sammy χροοοοονια πριν

5)πολυχρωμα κινητα πολυυ υ πριν το 5c.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...