Προς το περιεχόμενο

Android 4.4 KitKat: «Flat» design στα πρότυπα του iOS 7

z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή εγώ που πριτίμισα τα windows phone με flat design...είμαι ο "ηλίθιος" κόσμος.

δεν ξερω τι εισαι , αλλα παντος τα windows phone αρχισαν τουλαχιστον απτο μηδεν με flat

ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως πολοι ανθρωποι θα πουνε

"ουαου , ειναι επιπεδο , και πολυ sick " σουπερ σουπερ"

χωρις καν να εχει σημασια αυτο .

Οπότε σε όσους αρέσει αυτό εισε ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι είναι ηλίθιοι ......
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Το flat design υπήρχε, απλά γύρισε στη μόδα!

Αυτό ακριβώς. Το flat design είναι το νέο trend, οπότε όλες οι εταιρίες πρέπει να το χρησιμοποιήσουν. Δεν έχει να κάνει με το ποιος αντιγράφει ποιον...

• Like 1

Είπαμε! το Flat Style είναι της Microsoft και ακολούθησαν άλλοι.

Αμαν πια με την Apple σας, κλέβετε και ανακαλύψεις άλλων! Μα έλεος! με τι άνεση βγαίνετε και λέτε αυτά που λέτε!

Άλλαξε τον τίτλο σε "Android 4.4 KitKat: «Flat» design στα πρότυπα των Windows 8"

Σιγα σιγα για να καταλαβω...

Η google δηλαδη τα νεα smartphone της θα τα λανσαρει με 64bit επεξεργαστες και επιπεδη σχεδιαση στο λειτουργικο...

Μαλιστα... 

Να ρωτησω κατι?

Αφου η apple, συμφωνα με καποιους, πλεον δεν καινοτομει σε τιποτα και η ιδια αντιγραφει κατα τα λεγομενα τους, γτ ακομα δε βγηκε το ios7 και το iphone 5s, εχουν ξεκινησει τα copy paste?

Ελπιζω ενας να μου δωσει μια πληρη απαντηση πραγματικα.. 

Δε θελω να προκαλεσω αλλα πραγματικα μου φαινεται πως κραζανε και πριν ο αλεκτωρ λαλησει οχι 3 αλλα 1 φορα τρεχουν να αντιγραψουν..

Ελπιζω να καταλαβαινουν ποσο ασχημα χτυπαει αυτο σαν κινηση..

Μυαλα και χρηματα εχουν, γιγαντια εταιρεια ειναι, εμπειρια να φανε και οι κοτες.. Δε μπορουν να σκεφτουν κατι αλλο?

Αυτό είναι κάτι που θα γίνει σε όλους, το επιτάσσει η τεχνολογία και όχι η Apple.

Η εμφάνιση(GUI) δεν είναι τεχνολογικό επίτευγμα, εδώ μπορείς να πεις  ότι "η ταδε έκλεψε την ταδε στο GUI" ενώ στο 1ο που είπα δεν μπορείς γιατί όπως είπα τα πράγματα εξελίσσονται...

Είναι το ίδιο με "Βγάζει η Samy DDR-4 και μετά οι υπόλοιποι που θα βγάλουν σημαίνει ότι την αντιγράφουν? ΌΧΙ!"

Ξέρουμε πολύ καλά πως προχωράει η τεχνολογία, το 2015 περιμένουμε τις DDR-4, επίσης σε λίγο θα έχουμε και USB 3.1 με τρελές ταχύτητες.

Πολύ πιθανό σε 5-10 χρόνια να έχουμε εξίσου γρήγορες θήρες και στα κινητά.

Σε μερικά χρόνια μπορεί να έχουμε SSD σε κινητά.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ APPLE

Συγχύστηκα πρωί πρωί

• Like 1

γιαυτο: http://www.businessinsider.com/apple-copied-android-in-ios-7-2013-6?op=1

Αντιστρεφω την ερωτηση. Η apple η τεραστια αυτη εταιρια δεν μπορουσε να σκεφτει κατι αλλο και εκανε ενα ios7 android-windows phone? Και το οτι αλλαξε τα εικονιδια η google, δηλαδη οτι τα εκανε πιο ρετρο, αυτο δεν την κανει αντιγραφεα. Προσωπικα απεχθανομαι τα ρετρο οπως και την μοδα της βεσπας τελευταια ετσι γενικα οτι ρετρο βλεπω βγαζω σπιρακια. 

To θέμα με τις αντιγραφές που αναφέρεις είναι η υπερβολή της υπερβολής. Επειδή έφτιαξε η ford (π.χ.) αυτοκίνητο με 4 ρόδες, όποιος φτιάξει αυτοκίνητο με 4 ρόδες την αντιγράφει... έλεος. Επιγραμματικά θα σου αναφέρω ότι το slide υπήρχε στο iOS πολύ πριν το android, από την έκδοση 1.0 (το ότι έβγαλε την μπάρα δεν λέει κάτι). Το control panel το έχω δει εγώ προσωπικά μέσω jailbreak (sb settings), εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον... Το ότι μοιάζει το music είναι αστείο, πολλοί players μοιάζουν μεταξύ τους - αν όχι όλοι... Από κει και πέρα notifications, browser 3d preview, calendar στο iOS7 φαίνονται πιο ωραία και αναλυτικά (άσε που το preview στον chrome δεν έχει καμία σχέση με του safari), οπότε θες να πεις ότι τα αντέγραψε; Οκ, εγώ θα έλεγα τα βελτίωσε... προς όφελος όλων μας.

Η μόνη "κακή" αντιγραφή που βλέπω είναι το multitasking που μοιάζει ότι είναι σα να το έκαναν πρόχειρα επειδή δεν είχαν...

Γιατί παθαίνετε τέτοιο σοκ ορισμένοι επειδή ένα feature που είχε η μία εταιρεία (π.χ. multitasking στο android) το έβαλε και η άλλη στο λογισμικό της, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Καλύτερα για μας...

Να την λες στον άλλον που του λείπουν features, άντε οκ, αλλά να του την λες και αφού τα πρόσθεσε, ε είσαι μαλάκας...

• Like 1

πάει το χάλασαν και το android... τι μανία έχουν όμως όλοι με το flat designe δεν μπορώ να καταλάβω.

Είναι κάτι απλό ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΙΛΕ.

Έχω δει Flat Design ακόμα και σε Ιστοσελίδες :)

Άσε που κυκλοφορούν και προγράμματα με αυτό το Style.

@ΚΑΚΑΔΙ

Τα wp δεν ειναι πιο ολοκληρωμένα.. Μιλάω κ απο προσωπική χρήση.. Το μάρκετ ειναι αίσχος σε σχέση με το apple store.. Και μονο αυτό αρκεί..

Τα WP έχουν άλλη λογική να το πω? από τα κλασικά κινητά όπως Android kai iOS.

Μια συνήθεια είναι, δεν μπορείς να πεις ότι είναι μισα-μη_ολοκληρωμένα, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

ρε μη μασάτε στην υπέρ πληροφόρηση ας αφήσουν ανοιχτά τα λειτουργικά να φορτώνουν θέματα χωρίς πατέντες και ας βάζει ο καθένας ότι γουστάρει αμάν ποια με την ανακάλυψη του τροχού ποιος τον εφεύρε 

• Like 1

Αυτές οι φωτογραφίες, όπως πολύ σωστά είπε κι ένα παιδί πιο πριν, όπως λέγεται και στο android police, παίζει να είναι ψεύτικες. Ας αφήσουμε να βγει, και μετά κράζουμε ωρέ! :P

Εγώ πιστεύω, ότι η Google θα τα κάνει λίιιγο πιο flat, και θα ακολουθήσει το Holo light σε όλο το λειτουργικό, όπως το υιοθετεί ένα-ένα τα apps της τον τελευταίο καιρό (π.χ. το εξαιρετικό update του youtube). 

Το ιδανικό για μένα, είναι να σου έχει την επιλογή να πας από Holo dark σε Holo light και το αντίστροφο. Η ακόμα, να ορίσεις ποιες ώρες θα είναι dark και ποιες light, αλλά μάλλον ζητάω πολλά. :P

(Όπως και να 'χει, ευελπιστώ να αλλάξει το UI του messaging που είναι άθλιο σε αντίθεση με τα άλλα app της.)

Κατ'αρχην δεν υφισταται αντιγραφη στο design των εικονοδιων και κουραφεξαλα. Μοδα ειναι. Τα features επρεπε να συζητουσε του ios.Εμπρειστικος ο τιτλος του αρθρου. Και μην σκατε για το ποιος αντεγραψε ποιον. Η δικη σας εταιρεια θα κερδισει. Η δικη σας εταιρεια ειναι η καινοτομος. Η δικη σας. Αυτη που πληρωνετε.

• Like 2

Ιδέα μου είναι πως το εικονίδιο το firefox έγινε επίσης πιο φλατ;

Νομίζω πως το θέμα έχει να κάνει με τα Windows 8. OXI επειδή είναι σούπερ, όμορφα κλπ. Καρακιτσαριό είναι. Είναι όμως και το de facto standard της αγοράς. Και όσοι βγάζουν εφαρμογές γι' αυτά πρέπει να είναι εναρμονισμένοι με τα νέα standards. Από εκεί ξεκινάει το ντόμινο των αλλαγών.

Η ΜS σέρνει το χορό. ΟΧΙ επειδή αυτά που βγάζει είναι όμορφα, αλλά λόγω του κυρίαρχου ρόλου της στην αγορά.

ΥΓ: Νιώθω ευτυχής, τουλάχιστον, που με το κακό android τα τρολς της ΜS δεν μπορούν να ισχυριστούν πως η κυριαρχία της στην αγορά δείχνει πως τα προϊόντα της είναι πιο ποιοτικά.

• Like 3

Για τα windows 1.0 που αντιγραφηκαν απ το Apple Lisa και Macintosh..

Καμία σχέση. Το interface της Lisa ήταν αντιγραφή όσων είδε ο Jobs στα εργαστήρια της Xerox σε μια επίσκεψή του εκεί. Εκεί είδε και το mouse. Μάλιστα όταν βγήκαν τα Windows ο Jobs είχε μια συνάντηση με τον Gates, όπου του παραπονέθηκε πως τα Windows αντιγράφουν τον MAC. Και ο Gates του απάντησε: "Well, Steve, I think there's more than one way of looking at it. I think it's more like we both had this rich neighbor named Xerox and I broke into his house to steal the TV set and found out that you had already stolen it."

Καλό είναι να μην αναπαράγουμε αιωνίως κάποια κλισέ. Χρήσιμο ανάγνωσμα για τους fan της Apple το "Steve Jobs", όπου φαίνεται αν αντέγραφε και πόσο αντέγραφε η Apple, τι ήταν η Apple χωρίς τον Jobs κτλ κτλ...

Όσο για το άρθρο αυτό καθ' αυτό περιμένω με αγωνία τη συνέχεια στην οποία αποκαλύπτεται πως το Notification Center του Android είναι και αυτό αντιγραφή του αντίστοιχου της Apple... :P

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...