Προς το περιεχόμενο

Android 4.4 KitKat: «Flat» design στα πρότυπα του iOS 7

z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμενα παντως δεν με νοιαζει ποιος αντεγραψε ποιον .. με νοιαζει οτι μπαινει στο android( εχω τωρα ) οτι μπαινει στο ios (ειχα4χρονια) και οτι στο wm(μπορει καποια στιγμη να εχω )  να ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ....

ας κλεβουν  αυτοι οι "μεγαλοι" ο ενας απο τον αλλον ιδεες για να κανει ο κοσμος την δουλεια του και το κεφι του πιο ευκολα και μονο για καλο των πελατων ειναι κατι τετοια..

Αυτό ξαναπέστο!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σε θυμωσω!Γιατι δε τους λες,οτι το πρωτο 64bitο mobile os το εβγαλε η ms να το τελιωσεις το θεμα? :P

windows 8! :devil:

Σωστός δε μπορώ να διαφωνήσω, άλλωστε τα windows 8 τα θεωρώ mobile λειτουργικό :P

ios-7-has-become-android-512x681.png?has

Να πω μόνο ότι στη παραπάνω εικόνα ή ομοιότητα δε βρίσκεται στη lockscreen αλλά στο live wallpaper που ξέρω σαν phase beam στο android

Μάλιστα είναι και το πιο ελαφρύ live wallpaper που έχω συναντήσει, δεν επηρεάζει καθόλου το smoothness

Source: Here

Ρε παιδιά! το flat το ξεκίνησε η Microsoft πριν από την Apple(Android) και την Google(iOS), αν τώρα πριν από την Microsoft το είχε κάποιος άλλος δεν γνωρίζω! η Μικροσοφτ το έκανε μόδα!

Απλά είναι τα πράγματα!

Ολοι παρατηρησαμε οτι στο iOS 7 επικρατει το ασπρο χρωμα.

Αυτο δεν επιβαρύνει καθολου την μπαταρια των συσκευων της Apple, επειδη η τεχνολογια οθονης που χρησιμοποιούν (LCD IPS) θα καψει την ιδια ποσοτητα ενεργειας ειτε το φοντο ειναι ασπρο, ειτε μαυρο.

Στην Google απο την αλλη μερια, τα περισσοτερα τηλεφωνα τους, ακομα και το nexus που ειναι το official google κινητο, χρησιμοποιούν οθονες με τεχνολογια LED. Στις οθονες με τεχνολογια LED αν το φοντο ειναι ασπρο η καταναλωση παει στα υψη και η μπαταρια αδειαζει πολυ πιο γρηγορα.

Με λιγα λογια, το ασπρο φοντο στις συσκευες της Apple δεν καιει παραπανω μπαταρια, ενω στις συσκευες με amoled οθονες ρουφαει την μπαταρια σαν νεροφιδα.

ΟΜΩΣ, τοσο γατακια που ειναι εκει στην Google ειμαι σιγουρος οτι θα αντιγραψουν τον ασπρο φοντο του iOS7 και μετα θα αναρωτιουνται "μα γιατι το κινητο μου ρουφαει ετσι την μπαταρια"

• Like 1

E σορρυ τωρα κιολας, αλλα αμέσως μετά την ανακοίνωση του 5S βγαίνει η σαμμυ και λεει και εμεις θα βαλόυμε 64-bit, και τώρα βγαζει και σε χρυσό τη ναυαρχίδα της. Ε μην το παίζει θιγμένη μετά για τις μηνυσεις που τρώει... 

ΟΜΩΣ, τοσο γατακια που ειναι εκει στην Google ειμαι σιγουρος οτι θα αντιγραψουν τον ασπρο φοντο του iOS7 και μετα θα αναρωτιουνται "μα γιατι το κινητο μου ρουφαει ετσι την μπαταρια"

Δηλαδη θα το γνωριζουμε ολοι εμεις και στη google θα το ψαχνουν ακομα; Ρε παιδια λιγο οριο στην ειρωνεία  δεν ειναι κακο. H οθονη του nexus 4 IPS ειναι. 

πάει το χάλασαν και το android... τι μανία έχουν όμως όλοι με το flat designe δεν μπορώ να καταλάβω.

Επειδή εγινε flat δεν σημαίνει και ότι χαλασε το android απλα όπως παρατηρήσατε ειναι της μοδας τα flat του χρονου μπορει να ειναι τα 3d ποιος ξερει τι αλλο θα κάνουν για να πουλήσουν

Στην Google απο την αλλη μερια, τα περισσοτερα τηλεφωνα τους, ακομα και το nexus που ειναι το official google κινητο, χρησιμοποιούν οθονες με τεχνολογια LED. Στις οθονες με τεχνολογια LED αν το φοντο ειναι ασπρο η καταναλωση παει στα υψη και η μπαταρια αδειαζει πολυ πιο γρηγορα.

άκυρο, amoled είναι μόνο το galaxy nexus από τα "ενεργά" nexus το οποίο μετράει σχεδόν 2 χρόνια στην αγορά

γενικά amoled=samung όχι nexus ειδικά πλέον 

οπότε απλά άκυρο το όλο σου σκεπτικό 

Υπάρχει ένα ρητό στους designers...

'δεν υπάρχει δημιουργία, υπάρχει μόνο αντιγραφή. Απλά πρόσεξε από που θα το αντιγράψεις για να μη σε καταλάβουν'.

Επίσης να τονίσω ότι η εταιρεία που έφτιαξε το Farmville στο fb έγινε διάσημη και πλούσια επειδή αντέγραφε το Farmtown.

Τώρα φτάσαμε σε ένα σημείο που όλα λίγο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους, αυτές οι μικροδιαφορές όμως κάνουν πραγματική διαφορά. Για μένα το iOS 7 μιλάει ακριβώς τη γλώσσα μου.

Δεν έχω πρόβλημα με καμιά συσκευή, αλλά επειδή πέρασαν κι άλλα λειτουργικά και συσκευές από τα χέρια μου, κατέληξα στο iphone για άλλους λόγους... ότι η εμπειρία παραμένει η ίδια, και δεν android-ίζει (μία τρέχει σφαίρα, μία αργά, κτλ)

Συμπέρασμα όλων των παραπάνω. Ας πάρει ο καθένας Ο,ΤΙ γουστάρει καλύτερα. Είτε κάθε εταιρεία πρωτοτυπεί, είτε αντιγράφει, το αποτέλεσμα είναι ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ... προς όφελός μας πάντα.

Προσωπικά πιστεύω πάντα, πως ο κολοσσός στο design αυτή τη στιγμή με τη μεγαλύτερη τάση να τον αντιγράφουν είναι η apple, ακόμα κι αν ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ άλλους, αυτή δημιουργεί το trend. Αν το επόμενο iOS βγει ασπρόμαυρο, τότε όλοι θα τα γυρίσουν ασπρόμαυρα...

Όσο το Android γίνεται iOS και όσο το iOS γίνεται Android και όσο τα WP πλησιάζουν τα προαναφερθένται λειτουργικά,

στο τέλος δεν θα ξέρω τί smartphone να πάρω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...