Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά άρχισε να αρέσει το συγκεκριμένο flat design επειδή το χρησιμοποιούν γνωστές εταιρίες. Αν είχε γίνει παρόμοια σχεδίαση από κάποιο άτομο ο πελάτης θα έκανε παράπονα πως είναι πολύ απλό και μάλλον θα ζητούσε κάτι διαφορετικό :P

• Like 7
Δημοσ.

@KAKADI

Το flat design η Apple το αντέγραψε απ τα wp, ελπίζω να το γνωρίζεις..

Όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό. Όταν κάτι είναι καλό εννοείται θα το χρησιμοποιήσει και κάποιος άλλος, θα προσθέσει και τα δικά του και το καλό θα γίνει καλύτερο και πάει λέγοντας..

Οριστε? συγγνωμη ρε παιδια αλλα εγω δε το βλεπω αυτο. Δε μου ηρθε δηλαδη αυθορμητα να πω "α μοιαζει με wp". Και αν εχει γινει τουλαχιστον το χει καμουφλαρει λιγο το θεμα..

Ελπιζω να εχεις καταλαβει ομως οτι η Microsoft στα wp εχει αντιγραψει τη φιλοσοφια και την υλοποιηση της apple ετσι?

Απλα και αυτη το εκανε με καποιο καμουφλαζ..

Απ την αλλη τα windows στη γενεση τους ηταν η μεγαλυτερη ληστεια στο κοσμο της πληροφορικης.

Αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο ομως.. Το θεμα μας ειναι γτ δεν σκεφτονται κατι αλλο..

Μα δε βλεπετε ποσο μοιαζουν στις φωτο τωρα πια τα 2 λειτουργικα?

Και καλα εμεις.. Αυτοι δε το καταλαβαινουν.. Google ειναι οχι blackberry να προσπαθει να πιαστει απο καπου για να σωθει!!

Τελος παντων ισως ειμαι υπεβολικος και γω τι να πω.. Παντως καλη εντυπωση δεν κανει κατα τη γνωμη μου!!

Δημοσ.

........Έχει γλαρόσουπα....

Το flat design, ήρθε από τα (κατά την πλειοψηφία μισητά) Windows 8. Όχι μόνο στα λειτουργικά συστήματα αλλά και σε ιστοσελίδες και logo εταιριών software. Πρόσφατα η Google άλλαξε το logo της σε flat.

• Like 6
Δημοσ.

θα αρχισω να βαζω αυτο το βιντεο στα παντα πλεον XD

ουσιαστηκα καταληγουμε σε 3 επιλογες 

τυροπιτα (win.phones) , μπουγατσα με τυρι (android) , και στριφτη τυροπιτα (iphone ) 

• Like 8
Δημοσ.

........Έχει γλαρόσουπα....

Το flat design, ήρθε από τα (κατά την πλειοψηφία μισητά) Windows 8. Όχι μόνο στα λειτουργικά συστήματα αλλά και σε ιστοσελίδες και logo εταιριών software. Πρόσφατα η Google άλλαξε το logo της σε flat.

Το flat design υπήρχε, απλά γύρισε στη μόδα!

• Like 2
Δημοσ.

Σιγα σιγα για να καταλαβω...

Η google δηλαδη τα νεα smartphone της θα τα λανσαρει με 64bit επεξεργαστες και επιπεδη σχεδιαση στο λειτουργικο...

Μαλιστα... 

Να ρωτησω κατι?

Αφου η apple, συμφωνα με καποιους, πλεον δεν καινοτομει σε τιποτα και η ιδια αντιγραφει κατα τα λεγομενα τους, γτ ακομα δε βγηκε το ios7 και το iphone 5s, εχουν ξεκινησει τα copy paste?

Ελπιζω ενας να μου δωσει μια πληρη απαντηση πραγματικα.. 

Δε θελω να προκαλεσω αλλα πραγματικα μου φαινεται πως κραζανε και πριν ο αλεκτωρ λαλησει οχι 3 αλλα 1 φορα τρεχουν να αντιγραψουν..

Ελπιζω να καταλαβαινουν ποσο ασχημα χτυπαει αυτο σαν κινηση..

Μυαλα και χρηματα εχουν, γιγαντια εταιρεια ειναι, εμπειρια να φανε και οι κοτες.. Δε μπορουν να σκεφτουν κατι αλλο?

γιαυτο: http://www.businessinsider.com/apple-copied-android-in-ios-7-2013-6?op=1

Αντιστρεφω την ερωτηση. Η apple η τεραστια αυτη εταιρια δεν μπορουσε να σκεφτει κατι αλλο και εκανε ενα ios7 android-windows phone? Και το οτι αλλαξε τα εικονιδια η google, δηλαδη οτι τα εκανε πιο ρετρο, αυτο δεν την κανει αντιγραφεα. Προσωπικα απεχθανομαι τα ρετρο οπως και την μοδα της βεσπας τελευταια ετσι γενικα οτι ρετρο βλεπω βγαζω σπιρακια. 

• Like 2
Δημοσ.

Το επίπεδο είδησης στο insomnia πέφτει καθημερινώς.

1ον.Αυτός που έγραψε την είδηση,διαβάζοντας απο το androidpolice η το 9to5Google, ξέχασε να γράψει πως πλεον εικάζονται σαν fake

2ον. Αυτό,το "flat" design στα πρότυπα του ios, πιο άθλιο σχόλιο δεν έχω ακούσει. Ειδικά η Google απο το 4.0 και μετά φημίζεται για τον σκευομορφισμό στo ui της και τώρα με το ios 7 είπε να γίνει πιο flat... 

Όσο Kakadi για το 64bit, 

http://www.anandtech.com/show/6420/arms-cortex-a57-and-cortex-a53-the-first-64bit-armv8-cpu-cores

Η ιδέα του 64bit σε ARM υπήρχε πριν την apple.

• Like 7
Δημοσ.

γιαυτο: http://www.businessinsider.com/apple-copied-android-in-ios-7-2013-6?op=1

Αντιστρεφω την ερωτηση. Η apple η τεραστια αυτη εταιρια δεν μπορουσε να σκεφτει κατι αλλο και εκανε ενα ios7 android-windows phone? Και το οτι αλλαξε τα εικονιδια η google, δηλαδη οτι τα εκανε πιο ρετρο, αυτο δεν την κανει αντιγραφεα. Προσωπικα απεχθανομαι τα ρετρο οπως και την μοδα της βεσπας τελευταια ετσι γενικα οτι ρετρο βλεπω βγαζω σπιρακια. 

οχι ρε προς θεου ποιος θα πει την google αντιγραφεα?

Δε θελω να μπω στη λογικη "googlαρω και βρισκω ποιος εχει παρει απο ποιον τι" γτ θα τελειωσουμε αυριο και ηδη ξερουμε και το αποτελεσμα αν παμε στο ποιος εβγαλε πρωτο τι..

Μη ψαχνουμε να βρουμε με την ευρυτερη εννοια τι μοιαζει με τι γτ σε λιγο θα μπουν εδω ατομα της Telefunken και της Tristar και θα λενε για ομοιοτητες των τηλεορασεων τους το 1970 και 1980 με τις οθονες των κινητων..

Ασε γτ μεγαλωνουν κ οι ιντσες επικινδυνα!  :devil:

Εγω μιλησα συγκεκριμενα οτι τα 2 λειτουργικα με την κινηση της google μοιαζουν απιστευτα ακομα και στο home screen.. Οχι στη χρηση αλλα στο φαινεσθαι..

Δημοσ.

Απ την αλλη τα windows στη γενεση τους ηταν η μεγαλυτερη ληστεια στο κοσμο της πληροφορικης.

Για ποια ληστεια μιλας;

• Like 1
Δημοσ.

οχι ρε προς θεου ποιος θα πει την google αντιγραφεα?

Δε θελω να μπω στη λογικη "googlαρω και βρισκω ποιος εχει παρει απο ποιον τι" γτ θα τελειωσουμε αυριο και ηδη ξερουμε και το αποτελεσμα αν παμε στο ποιος εβγαλε πρωτο τι..

Μη ψαχνουμε να βρουμε με την ευρυτερη εννοια τι μοιαζει με τι γτ σε λιγο θα μπουν εδω ατομα της Telefunken και της Tristar και θα λενε για ομοιοτητες των τηλεορασεων τους το 1970 και 1980 με τις οθονες των κινητων..

Ασε γτ μεγαλωνουν κ οι ιντσες επικινδυνα!  :devil:

Εγω μιλησα συγκεκριμενα οτι τα 2 λειτουργικα με την κινηση της google μοιαζουν απιστευτα ακομα και στο home screen.. Οχι στη χρηση αλλα στο φαινεσθαι..

δυστηχως αυτη τη στιγμη δεν εχω στα χερια μου καποιο iphone να ετοιμασω ολοκληρο αρθρο για να στα δειξω. Στο λινκ τα λεει και τα διχνει ολα. Μη διαβαζεις καν το αρθρο που εστειλα απλα δες τις φωτογραφιες και αν αμφιβαλεις για το ξεπατικομα που εκανε η apple και εχεις δικιο θα το δεχτω. Εκανε τη μεγαλυτερη αντιγραφη στην ιστορια της η apple και μιλανε οι εικονες απο μονες τους. Συγκεκριμενα μιλησα και εγω για τις 2 εταιριες.

Δημοσ.

Σιγα σιγα για να καταλαβω...

Η google δηλαδη τα νεα smartphone της θα τα λανσαρει με 64bit επεξεργαστες και επιπεδη σχεδιαση στο λειτουργικο...

Μαλιστα... 

Να ρωτησω κατι?

Αφου η apple, συμφωνα με καποιους, πλεον δεν καινοτομει σε τιποτα και η ιδια αντιγραφει κατα τα λεγομενα τους, γτ ακομα δε βγηκε το ios7 και το iphone 5s, εχουν ξεκινησει τα copy paste?

Ελπιζω ενας να μου δωσει μια πληρη απαντηση πραγματικα.. 

Δε θελω να προκαλεσω αλλα πραγματικα μου φαινεται πως κραζανε και πριν ο αλεκτωρ λαλησει οχι 3 αλλα 1 φορα τρεχουν να αντιγραψουν..

Ελπιζω να καταλαβαινουν ποσο ασχημα χτυπαει αυτο σαν κινηση..

Μυαλα και χρηματα εχουν, γιγαντια εταιρεια ειναι, εμπειρια να φανε και οι κοτες.. Δε μπορουν να σκεφτουν κατι αλλο?

κάτσε να βγει το kit kat και θα δούμε τι θα αντιγράψουν και αν θα αντιγράψουν 

η είδηση προφανώς είναι μάπα, το μόνο που μέχρι στιγμής έχουμε είναι ότι το ios αντέγραψε για πρώτη φορά τόσο ξεδιάντροπα το android 

όσο για τους 64bit επεξεργαστές, αργά ή γρήγορα θα γινόταν παντού, ειδικά στο android όπου βάζουν ram με το κιλό πλέον 

• Like 2
Δημοσ.

δυστηχως αυτη τη στιγμη δεν εχω στα χερια μου καποιο iphone να ετοιμασω ολοκληρο αρθρο για να στα δειξω. Στο λινκ τα λεει και τα διχνει ολα. Μη διαβαζεις καν το αρθρο που εστειλα απλα δες τις φωτογραφιες και αν αμφιβαλεις για το ξεπατικομα που εκανε η apple και εχεις δικιο θα το δεχτω. Εκανε τη μεγαλυτερη αντιγραφη στην ιστορια της η apple και μιλανε οι εικονες απο μονες τους. Συγκεκριμενα μιλησα και εγω για τις 2 εταιριες.

Με τη λογικη σου και γω δε μπορω να σου πω οτι αν δεν υπηρχε το πρωτο iphone δε θα ειχες android αυτη τη στιγμη για να παιζεις γιατι θα χαρακτηριστω σα γραφικος..

Σου ειπα μην ξεκιναμε τετοια συζητηση.

Δηλαδη για να καταλαβω και εν παση περιπτωσει εσενα σ αρεσει ολο αυτο? Εμενα καθολου.. Ουτε αν εχει αντιγραψει η apple δε μ αρεσει. Που σταντα θα το χει κανει..

Απλα τωρα βλεπω τις δηλωσεις που λενε "θα αντιγραψουμε αλλα νταξει ετσι κ αλλιως κοροιδα ειστε και θα το παρετε".

Γτ στην ουσια αυτο λενε..

Δημοσ.

όσο για τους 64bit επεξεργαστές, αργά ή γρήγορα θα γινόταν παντού, ειδικά στο android όπου βάζουν ram με το κιλό πλέον 

Ναι οταν προκειται για την αντιγραφη των 64bit αργα ή γρηγορα θα γινοταν αλλα οταν προκειται για το λειτουργικο της apple ειναι ξεκαθαρη ληστεια..

χαχαχαχαχαχα

γιατι εγω να μην ισχυριστω το αντιθετο?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...