Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλος,υπαρχει περιπτωση να εχεις πολλα wifi δθκτια στην μνημη και να υελει να καθαρισεις τις ip ,σιγουρα ο στοκ κερνελ της cm δεν το εχει το clean wifi lease,κατι σαν να καθαριζεισ την cache του wifi ειναι .τωρα μπορει να παιζει ρολο και το να εχεις πολλες μερες να κανεις reboot το κινητο καθως και να μην εχει πολλα optimizations για το wifi ο κερνελ.εχεις και SGS1 ενω εχω το 2 και  να σε βοηθησω περισσοτερο δεν μπορω

απλα δεν ειναι μεμονομενο το περιστατικο μαλλον αλλα γενικοτερα οπως φαινεται.δηλαδη δεν το κανει μονο σε εναν.

Δημοσ.

Είναι στάνταρ ότι δεν έχει να κάνει με το κινητό, εκτός ότι δεν δουλεύει ούτε το Xperia όπως είπα και στο πρώτο ποστ, ξέρω ότι στο συγκεκριμένο σπίτι και άλλοι είχαν ακριβώς το ίδιο θέμα: έπαρναν το δανεικό ιντερνετ από τον δίπλα, το λαπτοπ δουλεύει κανονικότατα, αλλά κανένα smartphone.

Δημοσ.

αυτο για να δει καποιος τι φταιει πρεπει να γινει δοκιμη με διαφορα smartphones και διαφορα ρουτερ.επισης το παραξενο ειναι οτι με καρφωτη Ip παιζει οποτε στο κομματΙ του dhcp απο τον ρουτερ η απο το κινητο κατι δεν παει καλα.οχι σωστο Handshake.το βασικο ειναι με ποσα ρουτερ γινεται ωστε να δουν και οι 2 πλευρες.θα φτιαχτει firmware για το κινητο η για τον ρουτερ?κοινως πιασε το αυγο και κουρεφτο.δεν θα βγει ποτε ακρη.ο ενας θα λεει φταιει το ρουτερ και ο κατασκευστης του ρουτερ θα λεει μα εγω με τα λαπτοπ παιζω μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...