WalkerSW Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εαν ειναι να την κανεις την προσφορα, καντην σωστα: Μπυρες Συνηθες φαινομενο. Αλλα θα επανελθω με πιο εμπεριστατωμενη αποψη. Χαχαχα,,, οτι θελεις!!
MauMaus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εαν ειναι να την κανεις την προσφορα, καντην σωστα: Μπυρες κανονιστε μη με ξεχασετε ..
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 κανονιστε μη με ξεχασετε .. Οποιος θελει να κερασει μπυρες ειναι ευπροσδεκτος, δεν χωρανε διακρισεις σ αυτα τα θεματα! Back on topic τωρα Μου κανει μεγαλη εντυπωση που παρα το γεγονος πως τρεχει ο Verifier, ενοχοι φαινονται το kernel (ntkrnlmp.exe), ο usb miniport driver (hidusb.sys) και μια φορα ο driver των dt. Κατι που ξεχωριζει σαν την μυγα μες το γαλα fffff800`02b32000 fffff800`02b7c000 e1y60x64 e1y60x64.sys Tue Feb 15 22:21:13 2011 (4D5AE039) Επισης ενας λιγοτερο παλιος fffff800`02b0f000 fffff800`02b19000 amdkmafd amdkmafd.sys Sun Sep 23 04:04:42 2012 (505E602A) Δεν υπαρχει νεωτερος driver για το lan? Δεν φαινεται πουθενα να προκαλει προβλημα, αλλα κανει μπαμ μεσα σε ολους τους υπολοιπους drivers που εχεις, οι οποιοι ειναι up-up-up-to-date. Σχετικα με αυτον της AMD δεν εχω ιδεα εαν ειναι της AMD και οχι ενσωματομενος των Windows. Εαν ειναι της AMD, update ftw. Επαναλαμβανομαι αλλα μου φαινεται αρκετα περιεργο που συνεχιζουν να ειναι "τυχαιοι" οι ενοχοι. Μαζεψε οσο περισσοτερα dumps γινεται. Και φροντισε ο verifier να ειναι κολλημενος σε μικρες ομαδες drivers (το δια της ατοπου που ελεγα πριν). Επισης προσπαθησε οι ομαδες να εχουν μια λογικη, πχ βαλε οτι εχει σχεση με usb μαζι, βαλε τους 3rd party μαζι, κλπ, κλπ. PS μια και ειναι σχετικο με το θεμα: Για οσους θελουν να ασχοληθουν με το debugging των 8.1, εχει βγει το καινουριο Windows Driver Kit (8.1), το οποιο ομως ειναι preview και συνεργαζεται με το επισης οχι τελικο VS Studio 2013 (RC). Standalone download των debugging tools, στην ιδια σελιδα. Μερικες διαφορες μεταξυ 8.0 και 8.1, οσον αφορα την αναλυση των dumps
Petert Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως εξελίσσεται δεν φαίνεται να φταινε οι driver της AMD.To συστημα είναι φρεσκοφορμαρισμένο με τ απολύτως απαραίτητα. Δεν έχω πειρατικα games τα εκοψα εδω και καιρο. Τροφοδοτικο λιγο απιθανο να φταιει ειδικα όταν περναει ανετα 60λεπτα psu test στα 760βατ load μετρημενα στην πρίζα. Ποιος αλλος driver να ασχολειται με το αν εσυ εχεις 2 καρτες γραφικων και να κρασαρει ? Δεν υπαρχει αλλος. Αν δεν φταιει το τροφοδοτικο, τοτε παρε τις καρτες γραφικων και βαλες τις σε ενα αλλο pc, για να δεις αν φταιει η μητρικη. Αν εχεις 2 pc με παρομοια τεχνολογια σε 1 ωρα βρισκεις τι φταιει.
WalkerSW Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Thanx Gio, θα συνεχισω να το παλευω και όταν εχω περισσοτερα dumps θα σου πω.... Αν δεν φταιει το τροφοδοτικο, τοτε παρε τις καρτες γραφικων και βαλες τις σε ενα αλλο pc, για να δεις αν φταιει η μητρικη. Η μητρική είναι και δικος μου φόβος... αλλα , εδώ που ειμαι τώρα δεν υπαρχει δεύτερο που να υποστηριζει η μητρική cf.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μην προσπερασεις τους 2 drivers που σου ανεφερα..
Petert Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη στην δικη σου περιπτωση μπορεις να προκαλεσεις το φριζαρισμα, ειναι ευκολο να βρεις τι φταιει, δηλαδη αν ειναι απο hardware η απο software, αν δεν εχεις αλλο pc η δεν μπορεις να βρεις απο καποιον τροφοδοτικο κτλ, τοτε ειναι δυσκολο να βρεις τι φταιει, και αν το βρεις θα το βρεις τυχαια.
Zaknafein Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ίσως φανεί χαζό, αλλά δοκίμασες σε κανένα παλαιότερο παιχνίδι με Dx9c να δεις αν κρασάρει κι εκεί;
WalkerSW Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μην προσπερασεις τους 2 drivers που σου ανεφερα.. Δεν τους προσπερναω... Γενικα τωρα κανω ενα clean install τα win να δω αν στρωσει. Επειδη στην δικη σου περιπτωση μπορεις να προκαλεσεις το φριζαρισμα, ειναι ευκολο να βρεις τι φταιει, δηλαδη αν ειναι απο hardware η απο software, αν δεν εχεις αλλο pc η δεν μπορεις να βρεις απο καποιον τροφοδοτικο κτλ, τοτε ειναι δυσκολο να βρεις τι φταιει, και αν το βρεις θα το βρεις τυχαια. Αλλο pc υπαρχει , απλα ειναι htpc και το τροφοδοτικο του δεν φτανει για το main rig. Οπως υπαρχει και δευτερο 750αρι για το main rig αλλα δεν το εμπιστευομαι.
eftihios1986 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα χωρίς να έχω βρει τι φταίει.
rfc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως απο τοτε που περασα τους καινουργιους drivers της nvidia χωρις τον HD ηχο, δε μου το ξανακανε.
WalkerSW Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μετά το φόρματ δεν είχα καθόλου χρόνο για παιχνίδια οπότε δεν ξέρω αν λύθηκε το θέμα η οχι ... Ειδωμεν όταν μπορέσω να παίξω λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα