WalkerSW Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλαμε παντα για το συστημα της υπογραφης....το οποιο με εχει τρελανει.... Τρώει φριζαρισμα σχεδον σε ολα τα παιχνιδια αλλα μονο στα παιχνιδια... Το φριζαρισμα εμφανίζεται ειτε σαν παγωμα, ειτε σαν παγωμα με επανεκιννηση χωρις ομως bsod, ειτε με πεταγμα στην επιφανεια εργασίας και κολλημα του ήχου σε επαναλβανόμενο loop. To προβλημα εμφανίζεται ειτε το συστημα είναι κλοκαρισμο ειτε σε στοκ καταστάσεις ακομη και underclocked. Τι έχω δοκιμάσει μεχρι στιγμής. 1. 12ωρο Bootable memtest χωρις κανενα προβλημα 2. 60λεπτα occt psu test με το βατομετο να τελικιάζει στα 760βατ αλλα το τροφοδοτικο να μην νιώθει και το συστημα να μην κολαέι ποτε. 3. 12ωρα looping runs σε valley και heaven χωρις απολυτως κανενα κόλλημα. 4. Την καθε καρτα ξεχωριστά σε πολυωρο gaming , κλοκαρισμενες και στοκ χωρις να εμφανιστει απολυτως κανενα πρόβλημα. 5. Τρια διαφορετικα mobo bios 6. Ολους τους catalyst απο 13.4 και μετα. 7. 12 ωρο prime χωρις προβλήμα. Απο θερμοκρασίες ειμαστε οκ παντου.... ο επεξεργαστής τεντώνει στου 85 με IBT και οι καρτες στους 85 με furmark. Τροφοδοτικο έχω ενα ETASIS 750 για δοκιμες αλλα το ψιλοφοβάμαι διοτι υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι ο φταίχτης που εκλαψα την προηγούμενη μητρική μου. Και λογο του 2 δεν νομιζω να υπαρχει θεμα με το τροφοδοτικο. Σε καποια παιχνιδια το θεμα λύνεται με απενεργοποιηση του frame pacing και σε καποια αλλα με ενεργοποιηση του vsync. Στην δεύτερη περιπτωση μαλλον ειναι λογο του ότι το vsync φρενάρει τις καρτες και δεν δουλέυουν στο φουλ. Αλλα αν ειχε καποια απο τις καρτες προβλημα τοτε πως εξηγέιτε το 4.???? Παιδες οποιαδήποτε αλλη ιδεα ευπροσδεκτη διοτι εχω πελαγώσει.
MauMaus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 of topic αν κανεις πως τα ξερεις ολα ειναι λογικο να μη σου εχει απαντησει κανεις μετα απο μια ωρα .. on topic ειναι θεμα καρτας! οταν τις δοκιμαζεις μια - μια μπορει να ειναι οκ , crossfire ομως μπορει να παιζει προβλημα ! απο το ρευμα που παιρνουν απο καλωδια απο οτιδηποτε ! το φριζαρισμα και το κολλημα ηχου ειναι -τις περισσοτερες φορες- θεμα καρτας και οδηγων .. στο εκανε απο παντα η τωρα τελευταια ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Offtopic of topicαν κανεις πως τα ξερεις ολα ειναι λογικο να μη σου εχει απαντησει κανεις μετα απο μια ωρα ..on topic Μη. @WalkerSWΕαν πιστευεις πως μιλαμε για software προβλημα ή θελεις να ριξεις μια ματια προς αυτη την κατευθυνση, Driver Verifier 1
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Επισης εαν δεν το εχεις κανει ηδη, δοκιμασε να κανεις memtest ενα ενα τα sticks.
MauMaus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Offtopic Μη. @WalkerSW Εαν πιστευεις πως μιλαμε για software προβλημα ή θελεις να ριξεις μια ματια προς αυτη την κατευθυνση, Driver Verifier ολα οκ φιλικο ηταν το μηνυμα μου ελπιζω να το καταλαβει .. Επισης εαν δεν το εχεις κανει ηδη, δοκιμασε να κανεις memtest ενα ενα τα sticks. το εχει κανει πρωτο απ ολα φιλε
Thanos1972 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα,Σουηδε,προβληματακι,προβληματακι?ζηταμε και βοηθεια τωρα σε ολα τα παιχνιδια λες ε.χμμμμ με την καρτα ηχου εισαι η με την καρτα της μητρικης?(ξερω χαζη ερωτηση αλλα εχεις δοκιμασει σχεδον τα παντα και δεν εβγαλε ακρη).
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 το εχει κανει πρωτο απ ολα φιλε MIA MIA ειπα, διαβαζε λιγο καλυτερα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ολα οκ φιλικο ηταν το μηνυμα μου ελπιζω να το καταλαβει ..Good to know, προσπαθω να προλαβω τη φωτια πριν/για να μην αναψει 3
MauMaus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 MIA MIA ειπα, διαβαζε λιγο καλυτερα. μια μια τις τεσταρουμε παντα, πως θα βρουμε ποια εχει , αν εχει προβλημα ? τελος παντων πασο ..
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 of topicαν κανεις πως τα ξερεις ολα ειναι λογικο να μη σου εχει απαντησει κανεις μετα απο μια ωρα .. Πιο πιθανό θα το έβρισκα να μην απάνταγε κανείς γιατί λόγω των γνώσεων του έχει εξαντλήσει τα περισσότερα αν όχι όλα τεστ που μπορει να κάνει κάποιος για διάγνωση προβλήματος.
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 μια μια τις τεσταρουμε παντα, πως θα βρουμε ποια εχει , αν εχει προβλημα ? τελος παντων πασο .. Ρε συ ενταξει εσυ μπορει να το ξερεις, αλλοι ισως οχι. Γι'αυτο το επισημανα. ποποπο αμαν. 1
WalkerSW Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Offtopic Μη. @WalkerSW Εαν πιστευεις πως μιλαμε για software προβλημα ή θελεις να ριξεις μια ματια προς αυτη την κατευθυνση, Driver Verifier Thanx Gio , θα το μελετησω.... Μπα,Σουηδε,προβληματακι,προβληματακι?ζηταμε και βοηθεια τωρα σε ολα τα παιχνιδια λες ε.χμμμμ με την καρτα ηχου εισαι η με την καρτα της μητρικης?(ξερω χαζη ερωτηση αλλα εχεις δοκιμασει σχεδον τα παντα και δεν εβγαλε ακρη). Με την καρτα ήχου... της μητρικής ήταν off from day one. Επισης εαν δεν το εχεις κανει ηδη, δοκιμασε να κανεις memtest ενα ενα τα sticks. Εχεις γίνει!! ειναι θεμα καρτας! οταν τις δοκιμαζεις μια - μια μπορει να ειναι οκ , crossfire ομως μπορει να παιζει προβλημα ! απο το ρευμα που παιρνουν απο καλωδια απο οτιδηποτε ! το φριζαρισμα και το κολλημα ηχου ειναι -τις περισσοτερες φορες- θεμα καρτας και οδηγων .. στο εκανε απο παντα η τωρα τελευταια ? Αντε να το δεχτώ.... οτι ειναι θεμα crossfire... για εξηγησε μου γτ οσο και να τις ζορισω με οποιοδήποτε benchmark που θεωρητικά είναι πιο βαρια απο τα παιχνιδα δεν φριζάρει ποτέ ?
MauMaus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 κ γω προσπαθω να φανταστω τι μπορει να φταιει .. φιλε sistah δε σου ειπα τιποτα , οτι το εχει κανει σου ειπα μονο .. ολα οκ ..
Grey Warden Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δες μήπως σου κάνουν το πρόβλημα οι drivers ήχου της κάρτας γραφικών με τους drivers ήχου της μητρικής.Απενεργοποίησε κάποιον από τους δύο από το device manager. Έχω κι εγώ πελαγώσει με freezaρισματα (είχα ανοίξει σχετικό τοπικ) και πιστεύω οτι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχω βγάλει μια άκρη.
Petert Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τροφοδοτικο / drivers. Ο ηχος που κολαει δεν εχει σχεση με την καρτα ηχου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα