johnnn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 περασα στο κινητό μου samsung galaxy ace gt5830i το android 4.1 jelly blast v3 αλλα δεν μου αρεσει ξερει κανεις πως θα το βγάλω ? θέλω το παλιό που είχε το κινητό 2.3.6
petranthe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Και λογικο ειναι να μην σ αρεσει . Με την Ram που εχει δεν τρεχει smooth το 4.1. Μεσω odin πρεπει να φλασαρεις το stock firmware
pooksieboo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 περασα στο κινητό μου samsung galaxy ace gt5830i το android 4.1 jelly blast v3 αλλα δεν μου αρεσει ξερει κανεις πως θα το βγάλω ? θέλω το παλιό που είχε το κινητό 2.3.6 Jelly Blast? Μηπως jelly bean 1
johnnn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Και λογικο ειναι να μην σ αρεσει . Με την Ram που εχει δεν τρεχει smooth το 4.1. Μεσω odin πρεπει να φλασαρεις το stock firmware μπορείς να με βοηθήσεις ? να μου πεις τα βήματα Jelly Blast? Μηπως jelly bean οχι jellyblast v3 είχα βάλει στο youtube να δω πώς θα περάσω jelly bean και τελικά μπήκαν αυτά
kataramenos32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 μπορείς να με βοηθήσεις ? να μου πεις τα βήματα οχι jellyblast v3 είχα βάλει στο youtube να δω πώς θα περάσω jelly bean και τελικά μπήκαν αυτά Ναι το Android Jelly Bean λεγεται η ρομ που εχεις απλα λεγεται Jelly Blast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα