Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιμαι σε αναζητηση καλωδιου για να αξιοποιησω τις gigabit θυρες του fritzbox 7360 για να στριμαρω γρηγορα μεταξυ των συσκευων του σπιτου απο το pc .

Eχω μπερδευτει πολυ καθως τα σκρουτζομαγαζα δεν ειναι κατατοπιστικα στις πληροφοριες και οι τιμες ανεβοκατεβαινουν αλοπροσαλα...

Mπορειτε να μου υποδειξετε ποιο καλωδιο πρεπει να αγορασω ? 

cat5/cat5e/cat6/utp/stp ?? τι ?

Tο μονο που θελω ειναι 2 καλα καλωδια που να υποστηριζουν ταχυτητες 1000Mbps ..

αυτη την στιγμη οταν τραβαω αρχειο απο το pc στο ps3 για παραδειγμα κολλαει συνεχεια...

χρειαζομαι ενα 15μετρο..

Δημοσ.

Αν είναι για μες το σπίτι είτε cat5e είτε cat6 θα σου κάνει αν είναι για εκτός όπου θα βρέχεται, θα υπάρχει υγρασία  κτλ stp.

σε ευχαριστω φιλε μου!

θα παρω αυτο τοτε ..

http://www.shop4u.gr/products.php?12479&cPath=128_143_207

Δημοσ.

Βασικά η θωράκιση που έχουν τα stp σε σύγκριση με τα utp δεν είναι για καιρικές συνθήκες, αλλά για ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και θόρυβο. Δε νομίζω πως το χρειάζεσαι το STP  στο σπίτι.

Πάντως για 1Gbit θες cat5e και άνω.

Δημοσ.

επειδη η διαφορα ειναι μικρη μπορεις να παρεις και cat6.απλα μερικα cat6 δενχωρανε στα απλα μονοκομματα rj45 clips και θελουν αυτα που ειναι σε 2 κομματια .(αυτο για να μην μπλεξεις με keystones)κτλ.επισης μπορει να βρεις και ετοιμα 15 μετρα cat6.

Δημοσ.

επειδη η διαφορα ειναι μικρη μπορεις να παρεις και cat6.απλα μερικα cat6 δενχωρανε στα απλα μονοκομματα rj45 clips και θελουν αυτα που ειναι σε 2 κομματια .(αυτο για να μην μπλεξεις με keystones)κτλ.επισης μπορει να βρεις και ετοιμα 15 μετρα cat6.

οπως ειχα στειλει και στο δευτερο μηνυμα πηρα 3 15μετρα cat6 καλωδια απο το shop4u αλλα κατι δε παει καλα....

το 1 καλωδιο μου δινει 1gbit συνδεση , 

το 2 καλωδιο μου δινει μονο 100mbit συνδεση

και το τελευταιο δεν δουλευει καθολου ....

τι κανω ρε παιδια σε αυτη την περιπτωση....

τα γυριζω πισω η κατι δε κανω καλα ?

οι φισες μπαινουν και χωρανε κανονικα και στο fritzbox και στο pc

Δημοσ.

το ps3 απ οσο θυμαμαι δεν εχει gigabit lan αρα λογικα η ταχυτητα σου σε ολες τις συσκευες πρεπει να πεφτει στα 100Mbps

το γνωριζω αυτο για αυτο δοκιμασα ολα τα καλωδια ενα στις gigabit lan του pc.

Δημοσ.

αν δοκιμασες ολα τα καλωδια στην ιδια υποδοχη που επαιξε το πρωτο gigabit και δεν παιζουν τοτε τα πας πισω.δεν εχεις ουτε cable tester ουτε κατι αλλο για να κανεις ελεγχο αλλωστε.

απλα το λεω μηπως τα δοκιμασες σε αλλες συσκευες και αλλα Ports και ειχαν θεμα και για αυτο δεν επαιζαν gigabit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...