Προς το περιεχόμενο

Android (root) σε VMWare Player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα από αυτό το Site: https://code.google.com/p/android-x86/downloads/list?can=2&q=

Android και το εγκατέστησα σε VMWare Player (λειτουργεί κανονικά & με Internet).

Όμως θέλω να το κάνω Root!!! Και θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο ή αν υπάρχει κάποιου έτοιμο iso με Android που είναι ήδη rooted για να το ρίξω στο VMWare Player.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Κατέβασα από αυτό το Site: https://code.google.com/p/android-x86/downloads/list?can=2&q=

Android και το εγκατέστησα σε VMWare Player (λειτουργεί κανονικά & με Internet).

Όμως θέλω να το κάνω Root!!! Και θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο ή αν υπάρχει κάποιου έτοιμο iso με Android που είναι ήδη rooted για να το ρίξω στο VMWare Player.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ποιο να κανεις root?

Βρες το iso που ειναι για τη συσκευη σου και καντω εγκατασταση στο vm!

Δημοσ.

Το Android να έχει δικαιώματα administrator. Ώστε να εγκαταστήσω το Titanium backup και να κάνω restore αρχεία από ένα παιχνίδι (smurfs village) που είχα κρατήσει από το προηγούμενο κινητό μου (samsung galaxy s2).

Δημοσ.

Το Android να έχει δικαιώματα administrator. Ώστε να εγκαταστήσω το Titanium backup και να κάνω restore αρχεία από ένα παιχνίδι (smurfs village) που είχα κρατήσει από το προηγούμενο κινητό μου (samsung galaxy s2).

Ολες οι custom roms ειναι root,αν δε κανω λαθος!Μονο οι official δεν ειναι!

Εσυ αυτες που κοιτας για το pc ειναι customs και δε παιζει να μην ειναι root!

Δημοσ.

Όχι δεν είναι και δίνοντας από terminal την εντολή /system/xbin/su

σου εμφανίζει το μήνυμα: su uid 10000 not allowed to su

Δημοσ.

Όχι δεν είναι και δίνοντας από terminal την εντολή /system/xbin/su

σου εμφανίζει το μήνυμα: su uid 10000 not allowed to su

Αυτο ειναι περιεργο?Γιατι καποιος να φτιάξει μια custom rom και να μη δωσει root δικαιοματα στο χρηστη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...