DJJordan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, βασικά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου με ηλεκτρονικές γνώσεις, εδω και καμιά 15ρια χρόνια έχω έναν ραδιοενισχυτή philips σειρά 900. Αν και δουλεύει μια χαρά, τον τελευταίο καιρό περίπου από τα μέσα καλοκαιριού και μετά, όταν τον ανοίγω, ακούγεται μετά από λίγο (5-6 δευτερόλεπτα) κάποιο ρελε να ανοιγοκλείνει 3-4 φορές απανωτά, και όχι μόνο μια στην αρχή. Περίπου στα μισά χρόνια που τον έχω, είχα πάλι πρόβλημα, έκανε μικροδιακοπές ο ήχος και τότε τον είχα ανοίξει και ειχα δει ότι είχαν ξεκολλήσει μερικά ποδαράκια από κάτω, περίπου στη μέση της κεντρικής πλακέτας, αλλά και στο πλακετάκι της έντασης, τα οποία τα χα ζεστάνει με το κολλητήρι και επανακολλήθηκαν, απο τότε δεν είχα κάποιο πρόβλημα, εκτός απο το ανεμιστηράκι, το οποίο έχω την εντύπωση πως δεν ξαναδούλεψε, τώρα εγώ τι να κάνω, να τον λύσω παλι να δω αν ξεκόλλησε τίποτα; υπανθυμίζω πως δεν εχει κανενα λειτουργικό πρόβλημα, απλώς φοβάμαι μην με αφήσει γιατί μόνο από εκεί έχω ηχο στο pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Πρεπει να το πας σε ηλεκτρονικό φίλε μου, μετα απο 15 χρονια πολλα αρχίζουν να χαλανε στους ενισχυτές. Πυκνωτές, ποτενσιόμετρα, αρχίζουν να χαλάνε ψύχρες κολλήσεις κτλ. Βεβαια οι ενισχυτές θελουν μάγκες ηλεκτρονικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJJordan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 μάλιστα, πάντος εγώ βρήκα και κατέβασα το τεχνικό manual, θα το ψάξω μπας και βγάλω άκρη, βέβαια δεν θα το πειράξω όσο δουλεύει, να το πάω σε μάστορα δε νομίζω, εδώ πήγα το μόνιτορ του pc (ναι, έχω το ίδιο μονιτορ απο το 1998!) σε έναν και μάλιστα γνωστό, δεν μου το έφτιαξε και αναγκάστηκα να βρω οδηγίες να το φτιάξω μόνος μου, τωρα ψιλοδουλεύει σε 1024x768/60Ηz και κάτω, άσε που με τα λεφτα που μου πήρε έπερνα άνετα ενα αρκετά νεοτερο μεταχειρησμένο tft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα